360

ЬЬЬ

преди 1 година

И България,и ЕС, и света могат и без газпром ,и без русия,но те без тях са осъдени на смърт. нинова, Стига с комунистическа пропаганда в полза на зависимостта ни от русия.Вие сринахте България три пъти по времето на главатаря живков,помним лукановите зими,хиперинфлацията при виденов,блокирането на държавата при орешарски и т.н.Сега отново вдигате глава в негласната подкрепа за путин,за разрушаването на Украйна и за геноцида на украинците.Вие не сте нормални българи,а руски слуги.

359

БДЖ

преди 1 година

ботоксовото джудже да изпрати конски вагон за тая

358

дфг

преди 1 година

курнелата какво повече може да измисли. маймунската шарка не прощава.

357

Гражданин

преди 1 година

Госпожа,като ти е толкова мъчно за руския газ те ти любимата ти Русия - замини с еднопо сочен билет и се наслаждавай на руския газ колкот си искаш - никой няма да ти пречи,раз бираш !

356

Анонимен

преди 1 година

Те тука позна !

355

Сър Пичук

преди 1 година

Много харесвам др. Нинова и дано поне още пет-шест години води БСП (к). Дотогава ще е изпълнила задачата да я изведе по улици и площади, т. е., извън парламента, понеже трудно ще събира необходимите 4%. А иначе тези сегашни приказки са само за пред нейните избиратели, но на русофилския фронт се борят къде-къде по-агресивни и по-нагли типове, като др. Копейкин, напр. . И той не може без руския газ, защото иначе няма да има рубли, т. е., долари...

354

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, руските слуги в България не могат да се справят без руския газ и петрол. От тях идва финансирането им: косвеното, чрез разни посредници по договорите и прякото, като верни пуделчета на Кремъл. Просто госпожа Лъжа епропуснала да каже, че като казва "ние" няма предвид българите, а себе си.

353

ББ

преди 1 година

от десетилетия партията ти води Народа ни към зависимости,робство,бедност и нещастия...г-жо...и сте майка...на щастливи обитаващи ...САЩ...с пари ограбени от нашите деца...работещи като животни...из европата...ще запалим тъпият Свят...Време е хора...комунизма и диктатурата огрбва животите ни...те имат само схеми и пари...ние сърца и Бог!!!дпс-гроб-бсп...изхождане...сте национални предатели...г-жо,приятели...САЩ идват...аз не искам да плащам убийствата на невинни деца и старци в Украйна г-жо!

352

ББ

преди 1 година

то и дпс-гроб не могат вече г-жо...и не е започнало...България ще плати цената,но е време да свършим с руското-комунистическо робсто,имали по-беден и нещастен,презрян народ от руският?и го искаш за децата ни?за власт и копейки?...г-жо...децата ти в раша ли са?...а в САЩ...с платеното ти от путин...да обаче САЩ вече работят по отнемане имуществото на подкрепящи военнопрестъпника путин...няма газпром...има путин и убиващи за тоалетни чинии и телевизори които не могат да включат...г-жо!!!

351

Анонимен

преди 1 година

Не можем без руски газ, но можем без другарката Нинова в политиката! Иначе ако се хване в порното с тази наглост, напоритост и поведение на строга господарка, може да пробие много бързо на пазара за MILFS & Grannies...

350

Стига глупости

преди 1 година

До ТОВА Е ИСТИНА: "ПРОИЗВЕЖДАМЕ ЧАСТИ ЗА АВТОМОБИЛИ И ТОВА Е ДАЛЕЧ ПО-ЕФЕКТИВНО И ПЕЧЕЛИВШО ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА АВТОМОБИЛИ"? Проблема ти е, че представяш г'лупостите си за истина. Ако прпозводството на части у нас беше по-ефективно от производството на автомобили, работещите, заети с това производство трябваше да получават повече от тези, които произвеждат коли, например в Германия. А е точно обратното.

349

ИСТИНАТА

преди 1 година

Не можем да се справим без руски газ, трябва да подновим преговорите с "Газпром"!!!

348

А

преди 1 година

До шщшщА някой да каза цената танкерите, а? А?

347

яяяйй

преди 1 година

До АнонимеДва танкера, която ще ни стигнат за малко, ако има къде да се разтоварят /а няма/ и ако изобщо дойдат. Що са правите на луди. Корнелия е права, да се преговаря и да си плащата както всички от ЕС, без три държава иджуджена и Полша. Но итя ще клекне. Интереса клати феса.

346

Късата памет

преди 1 година

До Край. Само да напомня, че в България в последните 30 години имаше 2 завода за сглобяване на коли. Във Варна сглобяваха Роувър маестро, а в Ловеч Греат Уоу. В момента в България има поне 150 предприятия които правят компоненти за авто индутсрията. Това, че сме икономическа 0 е поредната путинска пропаганда. Откакто има статистика в България икономиката никога не е била по голяма. И за сравнение БВП на глава от населението на България е колкото на Русия.

345

хаха

преди 1 година

хахахха ей Нинова може си завършила всичко, но времента се променят мумийка

344

Star

преди 1 година

Нинова казва да клекнем и да купуваме с рубли.А аз казвам: другарко Нинова,нали знаеш че Той рамене няма? Който се е хванал с Вас/БСП/,всеки е бил предаден и препънат.За нищо българско не ставате,освен за експорт.

343

Абе ,Нинова....

преди 1 година

Вместо да се правиш на бизнесмен и да искаш преговори с Русия , накарай съпруга си да изкара курса за товарни ТИР-ове и цистерни за превоз на горива!..ВИЖ РЕКЛАМАТА В САЙТА..ха,ха,хааааа

342

СМЕХ...

преди 1 година

Г-жа Лъжа , прави опити да спаси Предприятието на Митко Нинов , за да не остане безработен и да почне да кара петролна цистерна...ха,ха,хаааааааааа....

341

Край

преди 1 година

Много е хубав мита за автомобилната промишленост на България. Руснаците ни забранили да правим рено. Ми от 34 години имаме демокрация бе - що не правим мерцедес бмв тойота и даже рено. Руснаците не дадоха да правим коли щото в СИВ имаше разделение на труда между държавите - коли не правехме НО правихме кораби, кари правехме високите технологии на целия соц лагер.А сега не само рено ами и москвич не правим щото сме икономическа НУЛА.