25

Анонимен

преди 1 година

Нинова, нали уж ОЛИО НАД ДВА ЛЕВА Е СПЕКУЛА? А? ТИ ГО КАЗА ТОВА. Сега 6,50 олио. А преди месец ти го каза за олиото, че ще е спекула над 2 лева. Айде, пътувай, крадла!!!

24

пасарела

преди 1 година

Тая руска помивка само се хвали без нищо съществено да прави !! А да видиме резултатите , да не стане както цената на олиото и горивата !! Тоя проводник на руските интереси трябва час по скоро да се елиминира , а не да се хвали пред шепа млади наследници на стари комунисти , които преди са си добре живеели и искат това да продължи вечно !! Като отрочето Кирил Добрев !!

23

До 29

преди 1 година

И Възраждане ще станат като Слави. Няма оправия след Киро. Държавата е обрана. 30г.няма да се оправи. И Господ да дойде, няма спасение. Народът е обречен. Тъкмо си стъпи на краката и платените от клиенти на прокуратурата начело с Радев направиха преврат. И като в онзи виц защо нямало стража в Ада на българския казан-защото ако някой изпълзи да излезе от Ада, отдолу други българи ще го дръпнат назад. Язък за свестните хора, но много други крадат от народа и заради такива няма оправия да има.

22

Ха го ха го хооо

преди 1 година

Ха-ха-ха ха-ха хахахаха хахахаха

21

До 25

преди 1 година

До До 20Не е точно така. Аз например не гласувах, защото виждам, че просто не стават. Все едно да си избираш от 5 гнили ябълки коя ще ядеш.Ако гласувам днес...мисля за Възраждане и не защото толкова много ги харесвам, колкото ако поне 1 част направят от това, което говорят, то ще е приход за тоя наш празен бюджет.

20

Анонимен

преди 1 година

До октомври я камилата, я камиларя?

19

Анонимен

преди 1 година

Нинова защо пак отлагате преизчислението на пенсиите за октомври? Избори ли чаката ? От колко години все говорите за преизчисляване на старите пенсии , сега сте на власт и пак отлагате, пак залъгвате пенсионерите, пак им обещавате светло бъдеще. Хората искат сега, кризата ги натиска.

18

Анонимен

преди 1 година

С раздаване пари на калпак (това което тя нарича социална политика) прогрес и развитие на държавата няма как да стане

17

До 20

преди 1 година

Хората не гласуват защото разбраха, че България е отвлечена държава. С машини на Мадуро не искат да гласуват. Никой в ЕС не гладува с машини. Изборите с машини се контролират от чуждо посолство. Няма да гласуват хората и аз ги разбирам напълно. Страхуват се да не се разкрие вота им, а и като не вярват как да ги караме да стават съучастници в измамата? Трябва да бойкотираме машините и ще излезнат хората да гласуват.

16

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

4 пъти гласувах за Възраждане.И за 5--ти път ще го направя.

15

Анонимен

преди 1 година

Дваже Киро Харварда ме радва повече от тая. Той поне не крие, че бачка пряко за САЩ. Тая хем иска да е на власт, хем да е невинна, хем социална, хем и все тая с кой се прегръща...

14

фермер

преди 1 година

Добре де ние които си копаме градините . Закво ние социална политика. Искаме пазар на светло в които да търгуваш и ти Нинова.

13

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Хора....ако познавате такива,които не гласуват,мотивирайте ги да гласуват.Заради много негласуващи ДПС са трета сила!

12

Анонимен

преди 1 година

Лустрация заради Нинова. Незабавно да се вкара в сила закон за Лустрация. България потъва. Да спасим България от крадците!

11

Ямуксикли

преди 1 година

До 14 и бабичките си заминават приятелю......почти няма кого да манипулират!

10

Калеко Алеко

преди 1 година

Точно така Импексова, по времето на Виденов социалната Ви политика фалира банките и ни докара рекордна инфлация, при Станишко погребахте социалната ни политика в траповете на Белене и Цанков камък, при Олигарски фалихте КТБ, блокирахте ни еврофондовете и предложихте Пеевски за Шеф на ДАНС, а в коалицията на Подмяната пак ни докарахте дежурната за Вас инфлация, фалирахте за пореден път държавата, а по отношение на Украйна и нуждата и от въоръжаване, легитимирахте отново кремълската си зависимост

9

Анонимен

преди 1 година

Ниновизация, за да спасим България!

8

Анонимен

преди 1 година

Социална социопатия- това е Нинова. Помня я откакто беше 28г.момоченце от с.Крушево. Дойде, видя и окраде България още тогава, когато по онова време жена да влезе в политиката на 28г.беше немислимо ако не е агент на чужда държава. Дойде с 2лв.в София и за няма 1г. купи Техноимпекс,след това наскуба още печеливш бизнес без грам свян. Станишев я уволни през 2007 за корупция. Странно, но факт сега е в корупционното правителство на Киро. Трябва спешно киронизация, България загива. Нова, ОСТАВКА!

7

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Водите най- лицемерната политика за България.И бабичките най-после разбраха,че водите политиката ,за да сте в НС и да взимате по 10 000 лв .чисто без комисионните и далаверите!

6

Анонимен

преди 1 година

И кое е социалното- пътищата неоправени и с дупки от зимата- чупим колите и плащаме- кое е социалното тук?