105

Аз промяната

преди 1 година

Нинова станала ПРОМЯНАТА КАК ЛИ И О ЧУДО НАЙ СЕТНЕ ГОСПОЖАТА И НЕЙНИТЕ ПРИБЛИЖЕНИ ЗАРЪФАХА БАНИЦАТА НАЙ СЕТНЕ ДА ЖИВЕЯТ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ НАЙ СЕТНЕ ИЗХВЪРЛИХТЕ БОЙКО ПРЕВРАТАДЖИИТЕ КОПАЯТ ДЪНОТО БЕЗ ДА И МИГНЕ ОКОТО ПЪЛНЯТ ПЭЛНЯТ ТЕХНИТЕ СМЕТКИ А БЪЛГАРИТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ

104

Нинова

преди 1 година

Да аз обещах докато ме изберете,а сега да ми ядете оная работа!Горивата ще ги направя 5 лева,да не мислите че ще се преива с тези 25 стотинки помощ,и пенсионерите да ми ядат оная работа стоките в магазина ще ги вдигна петорно,нали виждам бабите и дядовците как грабят в Кауфланд,уж пари нямат ама цял ден висят по магазините!Да обещах да не вдигам цените на горивата над 3 лева,е там малко излъгах,ама народа от колите си не слиза,уж нямат пари а *** и Пульо гол бос ама с кола!

103

Анонимен

преди 1 година

До До 25-Ама те всичките ги говорят СЪЩИТЕ ОБЕЩАНИЯ! И Нинова,и Кирил,и Слави-обещанията са еднакви! Нека не се заблуждаваме вече! ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ ! ВСИЧКИ СА НЕЧИИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ! ЛИЦЕМЕРИ,САМО И САМО ДА СА НА ВЛАСАТ,А НЕ ЗА ДРУГО!Не вярвам на никого вече !!! ТОВА Е-РАЗСИПАНА И ОГРАБЕНА ДЪРЖАВА! Ж А Л К О !!

102

Анонимен

преди 1 година

Няма по голяма наглост и дебелоочие на света, като на тази отвратителна другарка.

101

не забравяйте

преди 1 година

Народа я кръсти г-жа Лъжа.

100

я разясни

преди 1 година

кво стана с увеличението на пенсиите от 21.6 - 20% на 10 % бе другарко ?

99

Анонимен

преди 1 година

Ако социална политика означава всеки месец да теглим по 2 милиарда кредити и да ги раздаваме под формата на някакви помощи за всеки обеднял бизнесмен заради високата инфлация тогава сте много социални. Обаче не казвате как и кой ще връщат кредитите.

98

Как Сийка

преди 1 година

Пълни глупости ! Тая изобщо чува ли се какви ги плямпа ?! Що не се огледа малко или пяоразхгоди по магазини и пазари да си сравни и настрои " часовника " в настояще вре ме,а не в минало ?!Именно тя води танца на най-черната социална политика в и за Бъл гария ! Тя е или късогледа или злопаметна,или нарцисоидна до такава степен ,че й се струва,че всичко,което каже е желано и тачено от народа ?! Чудя се някои от комшийки те си как още й вярват на тая ?! Кречетало!!!

97

от архива

преди 1 година

Тая отдавна трябваше в архива. Както и други.

96

Корни Импексова

преди 1 година

Ще раздавам напечатани пари и ще помпаме инфлацията!

95

absurd

преди 1 година

Това всичко е факт

94

Гггггг

преди 1 година

Всички сте нагли щом не разбирате че ще се слагат железни врати това означава че всичките в НС лъжете яката

93

анонимен

преди 1 година

Това, че навремето си имала правилните връзки и си купила Техноимпекс, незнайно с какви пари, не те прави икономист и експерт по социалната политика, Нинова!

92

анонимен

преди 1 година

Какво водиш Нинова, говедата от БСП водиш! Влизаш ли в магазините да пазаруваш? Знаеш ли цената на хляба, олиото и сиренето?! За каква социална политика говориш, като натикахте народа в безпрецедентна мизерия!

91

Зозо

преди 1 година

Мдаа, най-социалната политика - кашкавал 30лв, олио 6лв, бензин 3,30лв.......... Комунисти сър....

90

баба Нели 67г.

преди 1 година

Отивам на работа, г-жо Нинова. Знам, че работя, но не помня къде.

89

Анонимен

преди 1 година

Бе то и Бойко водеше социална политика- я крадем , а другите да се опраат..айде нема нужда

88

Анонимен

преди 1 година

Искрено и пожелавам на тази и всичките ни управляващи, колкото добро ни е направила десеторно да и се върне!

87

Моля, моляяя

преди 1 година

Ти нормална ли си или с ампутиран мозък? Ми то при ампутацията открили че няма какво да махат. Куха, лъжлива лейка. Защо не излезе и се поразходи до родния си безхаберен край, да види колко социално удовлетворено е населението, защо не застане на касата на някой магазин и види как и какво купуват "доволните" пенсионери и майки? Тази е за освобождаване, но има Бог той ще и сипе по делата и!

86

ЧЕРВЕНИ ХИБРИДЧИЦИ

преди 1 година

ТАЯ ЖЕНА СИ НЯМА ХАБЕР ОТ ИКОНОМИКА ГЛЕДАХТЕ ЛИ ТВ ИЗЯВИ НА ПРИВАТИЗАТОРКАТА- ЛЪЖИ, АМА МНОГО ЛЪЖИ- МАХНАЛИ АКЦИЗА НА ДРЪН ДРЪН- СТОТИНКИ, ЩЕЛИ ДА УВЕЛИЧАВАТ ПЕНСИИТЕ С 21% ДА БЕ С 6%+ 60ЛВ И ТО НА НАЙ НИСКИТЕ ПЕНСИИ, НАГОРЕ ДАЛИ ЩЕ ГИ УСЕТИ НЯКОЙ, УВЕЛИЧИЛИ ЗАПЛАТИ УЧИТЕЛИ С 125% НАД СРЕДНАТА- НА ПРАКТИКА С 9%....ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ КОМУНИСТИ НА РАЗПИТ