29

Учуден

преди 1 година

Как няма да е притеснен, като са му наредили да приема макетата за ЕС, а другите наши се дърпат. Кукла на конци е този и колкото по-бързо го свалим от поста, толкова по-малко беди ще имаме в бъдеще!

28

Анонимен

преди 1 година

Защо се джавкате,бе?Нали сте се събрали работа да вършите?Или искате да върнете пак Боко на власт?

27

Анонимен

преди 1 година

Не знам и не чета какво е казал този,защото е изключително противен и антипатичен тип.Ако искате да прочета нещо свързано с него,моля не слагайте негова снимка.

26

Анонимен

преди 1 година

Не България , светът ще му се стори тесен !

25

Анонимен

преди 1 година

Карат се, но се държат здраво, да не изпуснат келепира.

24

Анонимен

преди 1 година

32 Ха, ха, ха, ако ИТН напуснат тази ненормална коалиция, твоят Петков пада с гръм и трясък, заедно с пъстрата си чуруликаща и лигавеща се свита.

23

Има такива идЕоти

преди 1 година

Съжалявам Петков. Да търпи тези изедници толкова време. Нали бяхте лятото първи. Да бяхте показали диалог, кабинет и управление. Прибраха ви за да има мнозинство, дадоха ви министерства, макар че се проваляте и във външно, и в спорта, и в регионалното. И само интриги, и само конфликти търсите. Никаква полза от клоуните за държавата. Дано скоро не ги чуем повече. Кирил да разтуря и да се отървем от рекетьорите на славун и Корнела най-после.

22

Предлагам

преди 1 година

Киро да източи северномакедонските язовири, ишса опрай работата !

21

Анонимен

преди 1 година

Няма никакви разделителни линии- ясни сме от край до край! Скопие спират с кражбата на историята ни, признават всичко и подписват договори, които се проверява нон стоп как се изпълняват. Ревизия на учебниците им и т.н. Никакъв ЕС на тия крадци и наглеци. А ако на Кере са му малки топките да казва, ще го сменим веднага с някой на който са му достатъчно големи, че да се опъне на Анита, Ленита и всякакви други немски каки, изпълняващи американски заповеди.

20

Анонимен

преди 1 година

Лицето, което се изказа бе репортер в шоуто на Слави чалгаря. Което не означава, че няма истина в това му изказване. Въпросът е защо аджеба ИТН още крепи тази неадекватна коалиция? Същото се отнася и за ДБ. БСП и децата на комунистите ПП вече са ни ясни, в момента си делят големите пари. Останалите два участника в нея, чакат да им се подхвърля някой заблуден кокал.

19

Ива

преди 1 година

Това нещо Станислав Балабанов с нищо не е по-различно от онова нещо Кирил Петков .Претенции,боричкания за кокала.Оставка бе некадърници,съсипахте всичко

18

Анонимен

преди 1 година

Петков е поставен на този пост от нищото, за да изпълни определени поръчки, сред които е и сваляне на ветото за РСМ. Поради страх от падане на кабинета, отложи за следващата година. Тогава България ще бъде унижение от слабите западни политици, които заради свои интереси, отново ще ограбят България. Която няма вина, за това че Путин е толкова богат и въоръжен, това е вина на запада.

17

Анонимен

преди 1 година

Не знам... къде е Слави спасителя :) НЕ ви ли се вижда, че го няма никъде....

16

Анонимен

преди 1 година

Как да отидат в КСНС, като ще трябва да говорят, да изкажат точно и ясно мнение по сериозен въпрос, в точно този момент? Те са по шоуто, веднъж подписали нещо, точно сега не ги търсете. Но после ... ако нещо се обърка ... Киро е виновен, Радев е виновен. Точно сега ги търсят за мнение, но пък точно сега те не искат да ги търсят, точно за това. Колко интересно?

15

То е ясно

преди 1 година

Тея си прехвьрлят топката за пред хората иначе са в схемите заедно

14

Анонимен

преди 1 година

Има Такъв Компот хем плюят по харвардските мошеници, хем се натискат за властта и не напускат коалицията. Тежка форма на шизофрения ги гони.

13

17

преди 1 година

Ако се връщаш от Ю. Корея, разкажи как е оот първо лице. И искаш и в България ли да има война? И това може да стане, ако властта е в ***.

12

Анонимен

преди 1 година

ИТН БСП и ДБ са гладни а това означава че няма да свалят кокорчо и канадеца от столипиново от власт. И да махне канадеца ветото към макетата всички ще се направят на дръж ми шапката. Кога друг път ще видят власт ако сега я изпуснат. На следващи избори ДБ ИТН и БСП ще отидат на кино при шкембе войвода скатажията и магарешки. Това много добре го знаят. Възраждане ще вземе власта и ще ги прати на село да пасат кравите. Народа се събуди щото глада не позволява спане.

11

Анонимен

преди 1 година

От има такава простотия какво все се обаждат.

10

д

преди 1 година

*** и национален интерес са оксиморон