49

Анонимен

преди 1 година

Сложи железни врати защото ще излезе и ще каже "Ми ние мислим да пуснем Макетата пък после като влязат тогава да се доразбираме" и хората ще нахлуят в НС. Затова сложи вратите да ги спре да не го бият много. Ама е пропуснал, че в 21-ви век има флексове на батерии вече!

48

Ггггхх

преди 1 година

Действайте по премахването на железните врати от НС

47

Гхййййй

преди 1 година

Слави Трифонов влезе в политиката и се покри не му виждаме очите това е нагло итн няма да е в парламента на следващите избори

46

Гжбййу

преди 1 година

Итн ще си ходи от политиката защото няма собствена гледна точка нали трябва да действаме различно от опозицията а какво не сте на мнение че трябва да се махнат железните врати от НС

45

Анонимен

преди 1 година

итн направете нещо да ви аплодират хората излезте от безпринципната коалиция , това да си пазите креслата в нс е против вас и слави часовникът тиктака и процентите всеки ден спадат

44

Прожектор

преди 1 година

Причината да бъде искан нов КСНС не е в "напредък" на ангажиментите на РСМ, а в разпалване на война, която може да промени геостратегически Европа и света.Така че ходът на Петков е много правилен. С него той иска да покаже, че българското правителство споделя опасенията на евроатлантическата общност, ноинициираните от него усилия по въпроса не получават обществена, коалиционна и парламентарна подкрепа, тъй като РСМ не предприема усилия да скъса с ЮгоКоминтерновската й ксенофобска идеология на омраза, недобросъседство и погазване на човешки права.

43

....

преди 1 година

А на мен ми се струва, че и.т.н при следващите избори ще са вън от народното събрание и политиката и онзи мошеник и лъжец дългуча, ще си остане в кабеларката си.

42

Анонимен

преди 1 година

Добре, тези били чалгари, а какъв е Каракачанов и неговия лозунг днес "Не предавайте Македония"?!Толкова ли е страшна да се напише "Не предавайте България, историята и народа си"?! Срам ме е, че позволяваме на дребностеблени недорасляци и затлъстели нравствено *** да обезсмислят бъдещето на децата ни.

41

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Чалгата трябва да се забрани.Тя ражда инфантили,наркомани и родоотстъпници!

40

...?

преди 1 година

Този кой беше? И той ли ни "управлява"?

39

Сега

преди 1 година

Нали искахте американците нали искахте Европа що палачите че Киро бил ви продал не той ви подари на американците че и на ес

38

До 44

преди 1 година

Орбан защо не играе по свирката им? Да не би да е министър председател на мощна, голяма и силна държава? Не, просто защото е мъж, политик и родолюбец и не се казва Киро.

37

45

преди 1 година

От какво да се притеснява Киро Истината? Той вече срути държавата, почти е продадена на САЩ, народа тотално обран и зомбиран, от какво да се притеснява? Мисията е изпълнена само за няколко месеца. Да му мисли Радев, какво ще обяснява сега на бабичките които го избраха.

36

Цв

преди 1 година

По-скоро като насрано човече!

35

Сега

преди 1 година

Кой ще те остави да правиш българско правителство каквото искат повечето българи. От една странаШащ от друга ес

34

Доучуден

преди 1 година

И ти бе да беше на негово място ити щеше да играеш по свирката на ЕС

33

Анонимен

преди 1 година

Киро, питай пиещия чайчета шмръкльо Минджев какво ви каза Президента на последния съвет. Ама то сигурно не помни, щото е бил зает с театрото с чайчета и после с фалшивия ковид, та май по-добре да видиш стенограмата. Както знаеш президента си води записи, даже и за това кой влиза в Парламента и какви пудри носи. Гешев пък може да ги изиска във всеки един момент, така че май трябва да почнете прочистването, поне два месеца, ама пак се хваща с кръвен тест.

32

позор!

преди 1 година

Чалгаджий ята Балабанчо, нищожество та дрънка, плаши гаргите! Горкото, може да се е чалнало, че да не би да е лесно да търчи като изоглавено от дивана, където влачи учиндолския "стратег" до клозета и обратно и после до сараите, та да подмива с ибрика *** на началника и сценарист на жалката им сбирщина, дето й викат"партия", че и на всичко отгоре - "Има такъв народ"! Да, Балабанчо, има такъв народ и този народ на следващите избори ще ви запрати директно в сарайската канализация!

31

Анонимен

преди 1 година

Карайте се,карайте се.Гербавите само това чакат.

30

Анонимен

преди 1 година

А твоят началник жив ли е?От една година ни сме го чули,ни сме го видели?А искаше да управлява държавата.