29

Анонимен

преди 1 година

Докато заработи тая система с отстъпките, дизелът ще стане 3.40 лв. Кел файда после отстъпката.

28

Анонимен

преди 1 година

Те сега ще вдигнат горивото с 25 стотинки и готово. И народа доволен и бензиностанцията доволна

27

Анонимен

преди 1 година

Аз пак нищо не разбрах за тая отстъпка? Някой нещо разбра ли? Или и те не знаят точно, само си правят пиар.

26

Анонимен

преди 1 година

Прав е номер 15. Никой не го интересува от къде идва газта и на каква цена се купува от държавата. Потребителя се интересува от крайната цена, която плаща.

25

Анонимен

преди 1 година

Аз съм касиер на бензиностанция. Като ми покаже талона на автомобила, аз какво да правя? Пише ли на талона, че автомобилът е частен? Г-н/Г-жа еди кои си са заредили, смятай литри по 0,25лв отстъпка - ама на елката ли, как? Ще ги отчита ли НАП тези пари и как точно аз ще регистрирам въпросния талон, че си е сипал при нас? И как ще отчета в края на смяната, че са минали 'N' на брой коли с варираща според литрите отстъпка?

24

Анонимен

преди 1 година

Брат, ходете си с мир, докато не сме изтрещели. Че тогава, няма да подбираме.

23

Анонимен

преди 1 година

Асене, аре палете подметките. Вече кафа ми стана, като ви видя и ми излизат киселини.

22

Анонимен

преди 1 година

Защо от 27 държави в 25 има необлагаем минимум, а тук не искат. Колкото повече печелиш повече плащаш. На Запад се стига до 55% и никой не мрънка. Значи пак за големите, е да ама големите в Германия, Холандия и тн. си плащат и не мрънкат.

21

Анонимен

преди 1 година

Ханъъм ефенди то, пак се прозява. Къш лъжкиньо.

20

Анонимен

преди 1 година

Не се оплаквайте от цените. Човекът ви обясни, че сега е времето да се трупат печалби. Трябва да сте го разбрали - високите цени не са случайни! Ограбват ни с разрешение! Смрадлива демокрация, смрадлива пазарна икономика. Още по-смрадлива война - планирана с едничката цел - ограбване на когото трябва, от когото трябва!

19

Анонимен

преди 1 година

КирКу вика по новините, че европейските другри са го поздравили с тази негова първа твърда крачка...Вземем и ние ли да ги поздравим с тяхната първа и твърда крачка :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Колко е изумен вече от народното одобрение?! Никой няма да получи народна любов докато воюва и индиректно с Русия! Който го разбере - той ще е.

17

БАНко

преди 1 година

ЗАЩО ИЗКЛЮЧЕНИЕ АСЕНЕ ??? НАЛИ КИРО НИ НАДУ УШИТЕ ...В ЕДИН ГЛАС , В ЕДИН ГЛАС !!! СПИРАЙТЕ И ПЕТРОЛА , И НАРОДА ЩЕ СПРЕ БЕЗУМИЯТА ВИ !!!

16

Аз промяната

преди 1 година

ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ КОКОРЧОКОЙ ТЕ КАРА ДА КУПУВАШ ГАЗ ОТ САЩ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ОСТАВКА

15

Анонимен

преди 1 година

Какви отстъпки бре Лукойл-Нефтохим преработват петрол сорт Урал на цени 75-77 долара за барел от началото на конфликта,защо тогава ни стрижат с такива цени на горивата?

14

profetey

преди 1 година

Изкарай статистика колко е била газта като цена за крайния потребител за последните 24 месеца по месеци. Никой не му пука дали е купена по-евтина газ. По мое мнение за много хора няма значение дали идва от Русия, САЩ или от Луната. Говори със статистика, а не със сладки приказки. И направи прогноза следващите месеци колко ще е цената. А ако нещата вървят на добре - браво. Ако не се потвърди, то подавай оставка, защото ще си доказал че не разбираш от пазарна икономика и управление на държавата.

13

трън

преди 1 година

Поне махнете десятъка на заплатите ,то се е видяло , че нищо полезно не правите за хората .

12

От вътре

преди 1 година

Никакви антикризисни мярки не правят,всичко е да замажат очите на хората, че нещо правят за народа. Просто е вдигнете заплатите. Ще въведат всякакви уж антикризисни мярки само заплатите не мърдат. Тяхните мярки са на хартия, нищо няма да усетят хората.

11

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбрах от кога влиза в сила намалението с 25 стотинки?

10

Ооо

преди 1 година

Защо се коментира цената на сорт Брент спрямо руската цена, като това което купува Лукойл е по руската цена.. т.е разлика няма в момента.. евентуално след 12-18 месеца както пише в статията защо се поущрява надуване на цената на руския петрол, като цената му не е нова. Има спекула, че нямало да може да се купят в бъдеще същите количества на крайната продажна цена но това са глупости и част от следваща инвестиция. Текущата печалба е изкуствено надута и вместо да се бори с това -държавата плаща