89

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА И СЪД ВАЩА МАМА

88

Отговорът е:

преди 1 година

До Кухата лейка===Хамелионът демагог Румен Радев ги инсталира тези продажници Кирчо-Кокорчо по заръка на задокеанските си господари! Оставка на предателите на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!!!

87

Аз промяната

преди 1 година

Кокорчо какво стана нали уж бяха дошли някакви тук да правите общи покупки на газ Кокорчо защо саботирате икономиката защо няма ли кой да ви разследва ЕЙ България не ви е бащиния ВЗЕМИ си двата миражни танкера от САЩ и заедно с Киро ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА САБОТАЖИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ТОВА НАДМИНА ВСИЧКО САБОТИРАХТЕ ХЕМУС ОБРАХТЕ ПАРИТЕ СПРЯХТЕ ТЕКУЩИТЕ РЕМОНТИ СЕГА ВЕЧЕ

86

Анонимен

преди 1 година

Хм,аз помня една година,когато петрола стигна 150долара за барел,тогава бензина стана около 2,40лв,защо сега е 3,20,петрола е 120 долара.И как тъй,като казаха,че държавата ще плаща25ст изведнъж бензина скочи от 3,00 лв на 3,20,за няколко дни

85

Я па Я

преди 1 година

До АнонименКакви са тия Швейцарски паунди ,те в коя маала вървят???

84

Равнопосавеност

преди 1 година

Каква отстъпка бе? В Русия бензина е по 60 ст. в близкия съюзник на Русия Казахстан имаше протест когато стана 40 ст. Дори не искам да споменавам Венецуела с тяхните 2 ст. След като правителството иска да сме с губещите - добре, но да плащат за това. Нека като някой ползва бази тук да плаща. Когато иска да се въоръжаваме за да му пазим фланга да дава безплатни самолети и танкове. Когато сме ги платили да плаща неустойки! А те ни подхвърлят някакви стотинки когато дизела надхвърли 3,40 лв.

83

Анонимен

преди 1 година

Феноменално: с по- евтина газ, по-скъпо парно. Тези са магьосници.

82

Анонимен

преди 1 година

Покупателната способност на доходите на хората е разрушена с над 80% чисто инфлирани Тези цени са само началото до зимата всичко в магазините ще е празно и магазини няма да има. Бунтовете и кръвта е неизбежна защото милиони ще останат без работа след като всички индустрии навеързани фалират. Въпрос на няколко месеца е да се случи да не говорим ,че Уродитеглобалисти пак готвят Септемврийски Ковиден Ред.

81

Анонимен

преди 1 година

Истината в момента е следната.Всеки в тази държава,който изкарва по малко от 1000-1300 ШВЕЙЦАРСКИ ПАУНДА чиста нетна заплата трябва моментално да отиде при работодателят си да му се изхрачи в лицето като напусне.За да си намери поне мижавите 2500 лв които му се полагат при тези цени в тази инфлация и биха му позволили да си храни семейството и децата.Да не говорим,че с 2500лв 2 деца жена и кола си Жив умрял ако не работиш и втора работа за да докарваш допълнителен доход.

80

Анонимен

преди 1 година

Некадърници.

79

Анонимен

преди 1 година

След като източихте парите от държавата за украинци, ваксини, ковид бонуси, ковид пътеки, ковид хонорари на изчадията като гломб, по европейски модел, сега ще ни направите заплатите европейски, или си слагайте пак решетките!!!!!

78

САТАНАТА

преди 1 година

Актуализация на бюджета към активите

77

Анонимен

преди 1 година

Всички са потъпевши от цените на бензина как ще дискриминираш едни хора за сметка на други на база нямане на талон смо таняк.

76

Анонимен

преди 1 година

Време е да разберем - това, че тези, които ни управляват днес не стават, не работят за интереса на българите като общество, в никакъв случай не означава, че предишните са по-добри и са били различни. Всички управлявали мошеници през последните 30 години трябва да понесат заслужени наказания за престъпленията, които извършиха срущу народа си. Избори, дотогава, докато се научат да бъдат отговорни пред избирателите си. Но за това трябват справедливи закони и независима съдебна система! Оставка!

75

До Асен

преди 1 година

Кажи пред журналистите с колко лева(не с колко %, а с колко лева) вдигнахте депутатските заплати и с колко лева вдигнахте минималната. Ако си смел мъж, признай си!

74

Кухата лейка

преди 1 година

Асенчо е много голям измамник. Фалирал е собствената си фирма Everbread с над 9 млн. британски лири и е откраднал интелектуална собственост от съдружника си. Продал тайно кода от компютър в Китай и го осъдили в чужбина. Но понеже е мега милионер е платил споразумението и се е отървал от фактически затвор. Как и кой позволи престъпника Асен Василев да бъде министър?

73

Име

преди 1 година

Тези хубавци така управляват, все едно не са живяли в чужбина и не са виждали как се случват нещата!

72

Анонимен

преди 1 година

Това е дискриминционно и според мене е въпрос на време някой с чужда регистрация да заввде дело. В Германия на колонката всички плащат еднакво. Друг въпрос е ако кажат, че дават по 100лв на собственик на кола/ домакинство заради високите цени на горива / енеегия

71

Пп

преди 1 година

Заплатата няма да се увеличава но цените ежедневноКупили по евтин газ обаче парното скача заради по високите цени с-40% мушенници сьр

70

Анонимен

преди 1 година

Асене ..... , много намаля покупателната способност на доходите ми , помисли малко как да ги докараме малко поне от ББ-време