112

Анонимен

преди 4 месеца

Нали имаше единодушно решение на нсрс за срм. Не разбирам игрите на кирчо, защо пледира за нов нсрс. какво очаква? Ново решение? кирчо да си седни на д- то и да защитава бг интереси, а не да прави дълбоки поклони и пируети.

111

Ха ха

преди 4 месеца

Хан от канада бьлгария не е имала досега верно е този е пьрвияМакедонците даже вече ни гаврят

110

ПРЕДАТЕЛИ

преди 4 месеца

ОСТАВКА, КИРО!

109

Канадеца

преди 4 месеца

Канадеца вкара чужди войски на територията , спря по евтиният руски газ , докара хипер инфлацияОстана му последната задача да вкара -рсм в есПосле може да се отегли с почести и медал от - цру и байден

108

Анонимен

преди 4 месеца

Защо ще се събирате бе, кирчо, нали вече е решено? Докато не признаят историята никакво пускане в ЕС!

107

Асан

преди 4 месеца

РМС :)))

106

П.К.

преди 4 месеца

Този е явен въжеиграч. Който е толкова прозрачен на хората, а само той, единствен не може да се усети. Ако народа скочи като един, нито консултативен съвет, нито совалките от Брюксел могат да променят в нещо исконните постулати на ИСТОРИЯТА. Да бъдем бдителни и единни пред подобни шантажи.

105

Анонимен

преди 4 месеца

Как върви самолетната линия до Скопие, Кире?

104

Анонимен

преди 4 месеца

Никакви преговори докато не си спомнят че са българи!

103

Време е

преди 4 месеца

Хора, този отказва да проумее, че депутатите ПРЕДСТАВЛЯВАТ народа, че МС са ИЗПЪЛНИТЕЛИ на волята на народа, а НАРОДЪТ ТВЪРДО ДЪРЖИ РСМ да изпълни ВСИЧКИ наши искания и то с гаранции за необратимост (в преговорната рамка) и ЧАК ТОГАВА може да помислим ДАЛИ да се съгласим преговори да започнат! Явно е поел ангажименти, от които не може да се отметне! 117 депутати и решение на парламента има. Сега иска само легитимация! Време е за действия-писма до институции, ПРОТЕСТИ! Да го спрем да ни предаде!

102

Анонимен

преди 4 месеца

Ще позволят ли българите на Кирил Петков да изтъргува интересите на България още един път? Продаде ни за лична изгода в споровете за газа - цяла Европа не спря договорите си за гориво от Русия, а този предател купи на тройни цени американски газ, който като самолетите я получим, я-не, за да осигури управлението си. И няма смисъл да му казваме какво ще му се случи, ако предаде и Македония!? Трябва да го спрем преди това му предателство!

101

Дани

преди 4 месеца

Май се готвят да ни продадат ...

100

Предложение

преди 4 месеца

На мястото на Радев, не бих направил КСНС. Последният по темата беше скоро и беше категоричен. Общественото мнение не се е променило (всъщност променило се е-още по-твърдо държи на "ветото"). Явно подготвя да "мeсти" ветото и е събрал бройката за парламента. Иска да лъже на КСНС, да казва, как ни заплашват, за да го подкрепят, че ако го направи, ще го обесят пред МС! Като е поемал ангажименти, да плати лично! БЪЛГАРИЯ КАЗВА НЕ, КИРЕ! А БЪЛГАРИЯ ТИ Е НАЧАЛНИК! Ако не държиш на това-ВЪН!

99

Гьобелс

преди 4 месеца

менютърсенеДневник ЕкспресВидеоКъм статиятаСпорът за Северна Македония: защо вдигането на ветото няма да бъде сегаЗлатина Зехирова, Ангел Петров, 06:41, 20 / 05 / 2022, 245 / 9652Добавяне на коментарКоментари (245)Подредба: СортирайВсички мнения1Vlado NikolovРейтинг: 321806:57, 20 май, '22 / НеутралноЗащото дори не се и опитват да променят държането и политиката си спрямо България.Отговор1243Докладване2****07:04, 20 май, '22Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуа

98

До Петков

преди 4 месеца

Явно си обещал нещо, което беше разкрито (то няма и как да се скрие). То беше яростни атаки срещу Президенста, то бяха глупости... кълнеше се, че няма да вдигаш ветото, а си щял да го "преместиш" (същото). За луди ли ни мислиш? Повтаряш, че "ще се реши от Парламента", а мълчиш, че:1. Брой депутати на партиите там, които са съгласни "да се премести": 67(ПП)+34(ДПС)+16(ДБ)=117. 2. Приехте да се приемат решения на база присъстващи. Извод: 5 човека от 240 да отсъстват и ветото пада! Сега ни готвиш?

97

era

преди 4 месеца

Кире вече те виждам как падаш от самолета за Канада някъде над Атлантическия океан

96

Започна се

преди 4 месеца

Ясно беше от месеци какво прави Петков. Явно е пробит. Може би не се е усетил (той разузнавачи от Военно разузнаване на мисия във военна зона осветли "без да иска", та това ли...). Сега иска да убеждава и да моли партиите и Президента да се съгласят да "преместим ветото след началото на преговорите" (точен НЕГОВ цитат от интервю по Нова пред Анна-Мария Конова-потърсете)! Петков, Българите няма да простим на ТЕБ или на когото и да било, ако се съгласите за начало на преговорите!

95

Радев

преди 4 месеца

Че какво се е променило, че да се свиква съвет? Няма да ни дават газ сигурно?

94

Гьобелс

преди 4 месеца

Радев подкопава системно геополитическия избор на България с поредица от опорки. Първата му опорка за отказ от боеспособните изтребители F16 u за поддържане до дупка от Русия на старите несъвместими МИГ29 докара военната ни авиация до крах.Втората му опорка срещу изпращането на военна помощ за Украйна бе тезата на Гъобелс от 1941 г., че "не трябвало да се помага на нападнатата страна, за да свършела войната по-бързо" (в полза на агресора разбира се !). Следващата му опорка, лишена от всякаква логика бе, че не трябва да даваме военна помощ на Украйна, "за да не се използвало българско оръжие

93

Детенцето кирчопрост

преди 4 месеца

Тате (Радев), ела да кажеш на тея батковци (хамериканците) да не ме бият, че ги излъгах.