108

Анонимен

преди 1 година

Нали имаше единодушно решение на нсрс за срм. Не разбирам игрите на кирчо, защо пледира за нов нсрс. какво очаква? Ново решение? кирчо да си седни на д- то и да защитава бг интереси, а не да прави дълбоки поклони и пируети.

107

Ха ха

преди 1 година

Хан от канада бьлгария не е имала досега верно е този е пьрвияМакедонците даже вече ни гаврят

106

ПРЕДАТЕЛИ

преди 1 година

ОСТАВКА, КИРО!

105

Канадеца

преди 1 година

Канадеца вкара чужди войски на територията , спря по евтиният руски газ , докара хипер инфлацияОстана му последната задача да вкара -рсм в есПосле може да се отегли с почести и медал от - цру и байден

104

Анонимен

преди 1 година

Защо ще се събирате бе, кирчо, нали вече е решено? Докато не признаят историята никакво пускане в ЕС!

103

Асан

преди 1 година

РМС :)))

102

П.К.

преди 1 година

Този е явен въжеиграч. Който е толкова прозрачен на хората, а само той, единствен не може да се усети. Ако народа скочи като един, нито консултативен съвет, нито совалките от Брюксел могат да променят в нещо исконните постулати на ИСТОРИЯТА. Да бъдем бдителни и единни пред подобни шантажи.

101

Анонимен

преди 1 година

Как върви самолетната линия до Скопие, Кире?

100

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори докато не си спомнят че са българи!

99

Време е

преди 1 година

Хора, този отказва да проумее, че депутатите ПРЕДСТАВЛЯВАТ народа, че МС са ИЗПЪЛНИТЕЛИ на волята на народа, а НАРОДЪТ ТВЪРДО ДЪРЖИ РСМ да изпълни ВСИЧКИ наши искания и то с гаранции за необратимост (в преговорната рамка) и ЧАК ТОГАВА може да помислим ДАЛИ да се съгласим преговори да започнат! Явно е поел ангажименти, от които не може да се отметне! 117 депутати и решение на парламента има. Сега иска само легитимация! Време е за действия-писма до институции, ПРОТЕСТИ! Да го спрем да ни предаде!

98

Анонимен

преди 1 година

Ще позволят ли българите на Кирил Петков да изтъргува интересите на България още един път? Продаде ни за лична изгода в споровете за газа - цяла Европа не спря договорите си за гориво от Русия, а този предател купи на тройни цени американски газ, който като самолетите я получим, я-не, за да осигури управлението си. И няма смисъл да му казваме какво ще му се случи, ако предаде и Македония!? Трябва да го спрем преди това му предателство!

97

Дани

преди 1 година

Май се готвят да ни продадат ...

96

Предложение

преди 1 година

На мястото на Радев, не бих направил КСНС. Последният по темата беше скоро и беше категоричен. Общественото мнение не се е променило (всъщност променило се е-още по-твърдо държи на "ветото"). Явно подготвя да "мeсти" ветото и е събрал бройката за парламента. Иска да лъже на КСНС, да казва, как ни заплашват, за да го подкрепят, че ако го направи, ще го обесят пред МС! Като е поемал ангажименти, да плати лично! БЪЛГАРИЯ КАЗВА НЕ, КИРЕ! А БЪЛГАРИЯ ТИ Е НАЧАЛНИК! Ако не държиш на това-ВЪН!

95

Гьобелс

преди 1 година

менютърсенеДневник ЕкспресВидеоКъм статиятаСпорът за Северна Македония: защо вдигането на ветото няма да бъде сегаЗлатина Зехирова, Ангел Петров, 06:41, 20 / 05 / 2022, 245 / 9652Добавяне на коментарКоментари (245)Подредба: СортирайВсички мнения1Vlado NikolovРейтинг: 321806:57, 20 май, '22 / НеутралноЗащото дори не се и опитват да променят държането и политиката си спрямо България.Отговор1243Докладване2****07:04, 20 май, '22Коментарът беше изтрит от ***, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуа

94

До Петков

преди 1 година

Явно си обещал нещо, което беше разкрито (то няма и как да се скрие). То беше яростни атаки срещу Президенста, то бяха глупости... кълнеше се, че няма да вдигаш ветото, а си щял да го "преместиш" (същото). За луди ли ни мислиш? Повтаряш, че "ще се реши от Парламента", а мълчиш, че:1. Брой депутати на партиите там, които са съгласни "да се премести": 67(ПП)+34(ДПС)+16(ДБ)=117. 2. Приехте да се приемат решения на база присъстващи. Извод: 5 човека от 240 да отсъстват и ветото пада! Сега ни готвиш?

93

era

преди 1 година

Кире вече те виждам как падаш от самолета за Канада някъде над Атлантическия океан

92

Започна се

преди 1 година

Ясно беше от месеци какво прави Петков. Явно е пробит. Може би не се е усетил (той разузнавачи от Военно разузнаване на мисия във военна зона осветли "без да иска", та това ли...). Сега иска да убеждава и да моли партиите и Президента да се съгласят да "преместим ветото след началото на преговорите" (точен НЕГОВ цитат от интервю по Нова пред Анна-Мария Конова-потърсете)! Петков, Българите няма да простим на ТЕБ или на когото и да било, ако се съгласите за начало на преговорите!

91

Радев

преди 1 година

Че какво се е променило, че да се свиква съвет? Няма да ни дават газ сигурно?

90

Гьобелс

преди 1 година

Радев подкопава системно геополитическия избор на България с поредица от опорки. Първата му опорка за отказ от боеспособните изтребители F16 u за поддържане до дупка от Русия на старите несъвместими МИГ29 докара военната ни авиация до крах.Втората му опорка срещу изпращането на военна помощ за Украйна бе тезата на Гъобелс от 1941 г., че "не трябвало да се помага на нападнатата страна, за да свършела войната по-бързо" (в полза на агресора разбира се !). Следващата му опорка, лишена от всякаква логика бе, че не трябва да даваме военна помощ на Украйна, "за да не се използвало българско оръжие

89

Детенцето кирчопрост

преди 1 година

Тате (Радев), ела да кажеш на тея батковци (хамериканците) да не ме бият, че ги излъгах.