88

ПРЕЦАКАХА ЛИ ВИ..??

преди 1 година

РЕЙТИНГ - 60%......... 60 % ПРЕЦАКАНИ ДЮБЕЛИ........ ЧЕСТИТА ПРОМЯНА....

87

да

преди 1 година

само едно е разбрал кирчо досега, и това е вярно - българския народ обича русия!

86

Анонимен

преди 1 година

Министър-председателят подчертава, че българското правителство няма да направи нищо без широко национално съгласие и в съответствие с коалиционното споразумение.ЛЪЖЕЦ. . . . . НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

85

Зоро

преди 1 година

Аз пък викам да се свика КС и да разгледат поведението на Киро, аыи е предател, лъжец и престъпник.

84

Анонимен

преди 1 година

ЕС излезе с декларация, Белия дом му запали телефона и Киро наведения слуга изведнъж сам реши, ей така без външен натиск, че било време да се свика КСНС по спешност.

83

Анонимен

преди 1 година

"Кирил Петков потвърждава, че кабинетът няма да направи нищо на база на външен натиск"_______________Е ти точно на база външен натиск бързаш за КСНС. Мислиш че не помним тазседмичните позиции на Брюксел и Вашингтон ли?

82

Пе6ко

преди 1 година

След като има решение на НС и позиция на съвсем наскоро преминал КСНС потвърждаващо позицията на Република България по отношение на еврочленството на РСМ, единствената причина която ми идва наум за това искане на г-н. Петков е неистово желание за промяна на тази позиция и тайна надежда, че Президента и свикания от него КСНС ще поемат отговорност за това

81

Митко Любопитко

преди 1 година

А преговори с ДСНМ ,БЗНС ,БСДП и с ПК "Звено" няма ли да водят ?! Защо само с РМС ?!

80

Анонимен

преди 1 година

Кирето иска да натиска в полза на анти българския интерес друга причина не виждам

79

Анонимен

преди 1 година

Очакваме рефрена "Путин иска слаба и разделена Европа, затова който е против да пуснем РСМ в ЕС, значи обслужва интересите на руснаците". Друг ход няма какъв да предприемат така, че да няма отново избори. Но и с този рефрен - Пак не е сигурно бъдещето на правителството. Ха давидим сега какъв начин ще измислят да продадат народа и историята ни.

78

Анонимен

преди 1 година

Рови като крът в плявата, само и само да може да обърне нещата и да вкара СМакедония в ЕС.

77

Анонимен

преди 1 година

Измива си ръцете с КСНС, защото е страхливец и не може да каже НЕ на западните си господари.

76

Последни Новини

преди 1 година

по БНТ току-що казаха, че 100% увеличение на тока, т.е. 2-но не е изключено! тая Зима - България - приключва!!

75

Анонимен

преди 1 година

Явно краварите са го натиснали..

74

Анонимен

преди 1 година

Къде го Киро на кирия. Като няма далавера какво правим Киро?

73

аа1830

преди 1 година

Нали имаше такава оперативка преди 4 месеца, нали договор за приятелство, нали позиция на парламента от 2019. Какво се в променило че и ние да променяме позиция или да я обсъждаме отново. За 5 години РСМ не е направила нищо по договора, освен да излее милиони за лобизъм в западните страни - а ние чакаме приятелство и добросъседство. На този КСНС трябва да се излезе с пизиция - следващите 10 год. РСМ не е тема у нас (да им уврат кратуните)

72

ОСТАВКА

преди 1 година

на корумпираното правителство!

71

Анонимен

преди 1 година

Консултативния съвет по национална сигурност е съставен основно от пенсионирани военни на държавна служба. Военните пенсии освен пенсии искат и заплати, защото нищо не работят. Те са служили и нищо не са произвели за да имат пенсии от 1500 лева. Да отиват в Украйна да ги видим дали поне могат да стрелят? Нали им се работи, тоест служи!

70

Анонимен

преди 1 година

Американската подметка ще доведе до знанието на съвета инструкциите които получи във Вашингтон. И срока който е обещал да вдигне ветото.

69

оставка аматьори

преди 1 година

кикоооо, то тая работа не е като да рекламираш хранителна добавка или да разправяш как било у Харвард , това е политика бе !