14

Анонимен

преди 1 година

Като стане средата заплата 10 000 евро ще се намерят доброволци дето се чудят какво да правят и си нямат друга работа та точно с безплатен труд ще се занимават.

13

Бай Илийчо

преди 1 година

Луди ли сте бре ? И мама на тате веке без пари не даа !

12

Хахахаха

преди 1 година

Значи и толкова са готови да се бият с Путин. Останалите ще излязат с китки при пристигането му

11

:-)

преди 1 година

НПО-тата търсят гламави да им работят без пари. В същото време получават държавни и европейски субсидии, дарения от частни фирми и физ. лица, общински сгради с нисък или без наем. Питайте ги НПО активистите дали работят без пари, или получават заплатки.

10

Няма доброволчество

преди 1 година

Продължение... Червения кръст иска дамо нови дрехи с етикет, а масово българите пазаруват дрехи втора употреба. А ако искаш да си освободиш гардероба от примерно умалели дрехи твои или на децата, здрави и не демоде, разбира се след изпиране и гладене, няма. Просто няма къде да дариш, ако не искаш да ги хвърлиш в контейнера за ромите. Нета изорах преди време, нв намерих организации или домове, където да ги пратя.

9

Taню

преди 1 година

Мдаа... Както очаквах - плеяда от тесногръди еснaфи се подписали... Аз, от друга страна, участвам активно, има си нужда от помощ в много сфери. Балансирам доволно добре с личното си и времето за бизнес дела, семейство, спорт ... На гaнчa винаги му не стига времето, а сyче фас през 15 мин...

8

Петко

преди 1 година

Ако плащат - да, иначе категорично не. Всичко вече е пари, пари. Освен това аз съм учил за психолог, да управлявам хора, не да им работя. Съседката ми паднала и си счупила крака, да съм и помогнал. Ама казвам добре ли си? А пари ще ми дадеш ли?

7

SS

преди 1 година

Аз съм един от многото който никога не е бил и няма да бъде доброволец за каквото и да било,най малко за обществено полезна дейност ! Пет пари не давам за обществото,както и то не дава за мен ! Единствено което ме интересува е да ми върви бизнеса,да печеля кинти и семейството ми да ми е добре ! И да сме здрави всички !

6

Анонимен

преди 1 година

Няма доброволчество ли? А курорта и здравните на укрите?! А че си платен за 8 ч, а работиш 10ч? А че мн хора се грижат за болни роднини? А когато отделяме часове или цял ден в помощ на приятел за ремонт или гледане на детето му/й? Сигурно списъкът може още да се допълни.

5

Shark

преди 1 година

Ами няма да участвам разбира се. Защо да го правя? Да си зарежа работата и бизнеса и да ида да върша работата на държавата ли? За която някой взима заплата от моите данъци! Нямам против да върша доброволческа дейност, но само когато видя, че държавата е свършила нейното. Да се помогне да, но да им върша работата - айде де!

4

Асан

преди 1 година

За мерси не *** търси :)))

3

Русофил

преди 1 година

От как прочетох че няква украинка искала да се изплюе в лицето на моя доховен водач Костя Копейкин,никаква помощ не давам вече за тия!!

2

Анонимен

преди 1 година

Ами то над 60-70% са под минимума за да участващ в доброволчески мерки трябва да си добре финансово здравно и тн С какво да подпомогне българина доброволчеството

1

Анонимен

преди 1 година

Може, ама по бедност и смъртност сме на първо! Не могат ни стигнат! )))