9

ЛДНР

преди 1 година

Западният либерален о.тпа.дък отнема бъдещето на България и десетки държави, краде милиарди за войни, но няма средства за храна, здравеопазване, образование и наука. Това е лицето на "демокрацията" Днес оръжия за война и смърт срещу пшеницата на Окраина. Голодомор 2.0 отново е създаден, за да бъде обвинена Русия. *** ликуват, възхваляват инфлацията и мизерията. Истинска и.змет. Деволюти.

8

Щирлиц

преди 1 година

Правилно!Кризата в Южен Судан,където успешно западът разграбва огромните петролни залежи,заради които провокира гражданска война,и раздели страната,м?Нещо да ни осведомите как върви усвояването на петролните залежи в Либия,нали и там се намърдахте,опитахте и в Сирия,но там не стана-изгониха ви,Ирак как се развива,Афганистан?Всички тези кризи са резултат от безмерната алчност на запада.

7

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече е пуска всички се изнасят!

6

Анонимен

преди 1 година

И пак ни карат да гледаме в другата посока, а не там, където е истинският проблем, а именно Китай! Там в момента се провежда експеримент как може обществото да бъде подчинено и да бъде наложена системата за следене на хора. Освен бруталното затваряне на градове, ограждането с бодлива тел на входовете на блоковете и улиците, в по-свободните райони всички са с личен код, от който зависи дали и къде им е позволено да ходят. Хора, разбирате ли, че това не след дълго ще се случи и в целия свят!?

5

баба мара

преди 1 година

които разпалва кризите сега да си плаща българия е помагала 60 години на страниот африка азия куба нищо не е подклаждала наследството се вижда в съответнитедържави а какво са оставили тези които са ги ограбвали с векове и сега всичкисолидарно да плащаме от къде на къде

4

Асан

преди 1 година

Киркор плаща хотела туризъма върви :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Каква война, къде е войната, в момента къде стрелят?

2

MONAD

преди 1 година

Колосалната криза в Украйна, не е разселила дори и процент от това което натовските войни разселиха към Европа, и тя горката тепърва ще плаща скъпо за издръжката на "новите" европейци. А и както Киро каза, тези бежанци не са като тези дето сме виждали, умни, работливи, талантливи, IT-та, направо безценни.

1

Анонимен

преди 1 година

Да като например предстоящата с изтичането на вируди и бактерии разработвани в украинско-американските тайни лаборатории там