197

Анонимен

преди 1 година

Абе, може и да е болен, ама съм готов да се хвана на бас, че няма да си отиде от този свят от паркинсон или рак

196

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 209 - А бе пич , тук дискусията е за крака на Путин , защо е мръднал , колко пъти е мръднал и дали ще умре от това ! Няма нищо общо с това дали сме по-близки с Руснаците или Украинците !

195

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 205: Раковски е патриот, в това никой не се съмнява. Но точно неговото мнение да считаме за историческа истина е доста пресилено. В написаното от него не липсват и направо смехотворни неща, като Наполеон = На поле он.

194

Какво следва

преди 1 година

До дни ще бъде изчистен и Новодонецк. Руската армия е вече в покраинините му. Като знаят какво стана с азовците, украинските войници вече не се лъжат да се защитават от бункери. Има ли опасност да попаднат в обкръжение направо бягат.

193

Анонимен

преди 1 година

Намерете си копия на в. Дунавски лебед на Раковски, да прочетете за Приазовските, Запорожките българи, заселили се в района на Запорожието и Бердянск - днешна Украйна и впоследствие нападани от Русия. Прочетете и статията за последващото насилствено преселване на българите от Видин в т.нар. Малорусия (днешна Украйна). Помислете защо народните носии на българите и украинците си приличат толкова много. Всички архиви, книги, статии са налични, само четене трябва...ако има кой да го прочете.

192

Стига глупости

преди 1 година

Няма по-нагли л'ъжци от западняците. Вижте си дядо Байдън, спъва се като ходи, говори г'лупости. Путин е голям държавник, с каквото се е заел, никога не се е провалял. Нито в Кавказ, нито в Грузия, нито в Сирия. Колкото по-рано Киев започне преговори за мир толкова по-малко ще загури украинският народ.

191

Мееметчу

преди 1 година

Чета ви и се шашкъм на акъла ви!!!! Живеете и спорите за миналото Бг, но без изгледи на надежда за бъдещето й!!! Мистър Пу се бори със "Зъби и Нокти", за да съхрани народа и държвата си! Завиждате ли??? Ами..., завиждайте, то друго нищо не ви остава! Често се шегувате с бай Тошо, но за 30 години нито един Ваш политически лидер не достигна и 1/10 от онова, което съзида бай Тошо за вас и Бг! Още живеете на построеното от него! А, сега започвайте да цъкате минусчета! Истината боли, нали?

190

Анонимен

преди 1 година

До 201:Спри да петниш светли личности!Направо заслужаваш съд!Не ги използвай за пропаганда!Миналото си е минало.Ние гледаме напред!

189

Анонимен

преди 1 година

Цитирам една от новите руски опорки (можете с гугъл да намерите къде е написана): "Раковски е подкупен от турското правителство; Стамболов и Захари Стоянов са национални предатели" - край на цитата... Не знам колко по-ниско може да падне един българин да нарича революционерите и възрожденците ни "предатели" и "подкупени"....

188

СТРАХ ГО ТРЕСЕ.

преди 1 година

КАТО СЕ РАЗТРЕПЕРИ И СЕ СКРИВА В БУНКЕРА.

187

МИ КЪ?

преди 1 година

ПУТИН Е БИЛ ЧАВДАРЧЕ, ПИОНЕР, КОМСОМОЛЕЦ, КОМУНИСТ И НАКРАЯ - ПОЛКОВНИК ОТ КГБ. КАКВО ДРУГО ОСВЕН ПЕТОЛЪЧКИ, ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА, СЪРПОВЕ И ЧУКОВЕ ЩЕ ИМА В ГЛАВАТА СИ?

186

анонимен

преди 1 година

тромпета американски напъвайте се колкото искате но истината не може да скриете руснаците ви трепят укритие като мухи разправяйте каквото си искате бидона губи играта след време ще пеете друга песен,наркомана няма шанс,за него готвят въжето смазват го да хе хлъзга добре

185

Анонимен

преди 1 година

Фейк , това винаги го е правел, и не е неконтролируемо, просто като мислиш и ти е съклет се раздвижваш, да отхлаби нервната система, ама нека си тролят, тва им остана :)

184

Анонимен

преди 1 година

Да си я връщат.Не ме вълнува.България никога не е била в СССР и няма и да бъде.

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 194 - как да няма нищо общо, като рашистанците веят съветския флаг навсякъде и леят сълзи да се върне ссср?! Много слаб опит другарЕ! Петък е, отивайте да почивате, че не ви плащат извънредни.

182

Анонимен

преди 1 година

Миналото си е минало.Онази Русия няма нищо общо с тази сега.Не е редно да ползвате историята за пропаганда.Това са велики личности,които принадлежат на целия български народ дори и да са били заблудени,а вие ги опетнявате за политически цели!

181

Анонимен

преди 1 година

Ние затова сме неутрални.Украйна и Русия са един дол дренки.Украйна си е била дълго време част от Русия,после в СССР .

180

Анонимен

преди 1 година

Я, да не би и З.Стоянов да е бил "грантаджия"!? А, стига бе! Как така бе, руски ***?? "И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива *** и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка! Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат и протестират срещу подобно едно престъпление!" - Захари Стоянов

179

Анонимен

преди 1 година

До 188:Само ми е чудно едно време за кои руснаци са писали тези хора по-точно?Ако е изобщо вярно,защото в някои източници отричат достоверността на цитатите,които даваш.За руснаците,които сега населяват Украйна или онези,които са на територията на РФ?За Хр.Ботев разбрах,че са украинските.

178

Анонимен

преди 1 година

До 185:Може и да са ни казвали едно време.Не съм бил жив тогава.Но както виждаш от доста години са ни признали,уважават ни и не ни закачат.Уважението трябва да е взаимно и да няма омраза.