157

Оф

преди 1 година

абе онуй Американското се излага ката ден и никой нищо не казва,Киро и той плещи глупости на кило, Зеленския се чудят как да му изчистятимиджа от наркоманския профил, утренили се в патъка на Путин.Сериозно ли ни облъчват с нещо или критичната маса е тотално изпростяла.

156

Анонимен

преди 1 година

България ли са цензурирали?

155

Ехааа

преди 1 година

Разузнавателните спътници на Сащ над Украйна и Русия са започнали да излизат от строя.

154

Анонимен

преди 1 година

Номер 163 е тpoл,който не живее в ***.Новото звено за дезинформация да го провери.Непрекъснато този пише за история,но винаги я изкривява с цел пропаганда.

153

Фашизма няма да мине

преди 1 година

Няма да дочакате фашаги,няма колкото и да пускате фейкове.

152

Анонимен

преди 1 година

Това за Левски и Раковски не е верно. Автора си призна. Стига лъжи ...

151

Бум

преди 1 година

Глупости...

150

Анонимен

преди 1 година

И Георги Раковски ли е бил "грантаджия" бе, руски ***?? "Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си. На това тя, освен лукавщини, безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползвала се от по-набожните и простодушните българи." - Георги Раковски

149

Анонимен

преди 1 година

Може Медведев се върне на президентския пост. Той е по млад , здрав корав и твърд. Тогава ще видим истинското лице на Кремъл. Путин е мекушав и не решителен. Ами Кадиров също може да стане президент на РФ...

148

Анонимен

преди 1 година

Статия напълно съответсваща на културното ниво на Бугарете русофоби... :) Това русофоб си е диагноза... :) А и да не забравя - показва и нивото на "днес" - сайтчето за прибиране на грантове.

147

Анонимен

преди 1 година

До кух... Когато Русия дава на Европа сигурност и евтини суровини не я наричаха "неспасяем случай". Верно си кух.

146

Анонимен

преди 1 година

Дори и така да е. Дори и Путин да умре, това не означава, че Байдън ще спре да забравя и оглупява, че САЩ ще подчинят света, а човечеството ще заживее по-добър живот под крилото на Големия брат. Твърде нездрав оптимизъм подхранва пропагандата. Много страдания ни очакват, много бедствия, ако не обединим усилията си срещу човекомразците, които са се помислили за богове и се подиграват на надеждите ни..

145

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Щом Путин може да бъде сменен защо Зеленски да не може да бъде сменен.

144

Анонимен

преди 1 година

Артрит...за неговата възраст е характерно,а и одеалото го доказва.Възрастните хора като почне да ги боли гледат да са на топло.Баба ми поне е така и от нея знам.Отразява се най-вече на краката както пише в статията.При паркисона има тикове на главата,които няма как да скрие значи не е това.

143

Бастър Копче

преди 1 година

Аз ако съм смъртоносно болен бих натиснал копчето...

142

Мечо кух

преди 1 година

Тремори в мозъка има вече той. Светът гледа напред и какво ще бъде, рашистан блее назад какво е било. Светът иска бъдещето да е по-добро, рашистан се е заковал в миналото, защото бъдещето му е все по-лошо. Светът работи заедно, рашистан вечно обиден, вечно жертва, вечно плюе по всичко и всеки, вечно другите му виновни, а после се бута и иска сред тях. Дори китайците, които имат страшно много трески за дялане, не искат да подкрепят открито рашистан, защото виждат, че е неспасяем случай...

141

Анонимен

преди 1 година

От както го помня си клати краката на интервюта. Нищо му нмяа.

140

Анонимен

преди 1 година

По интересно е какво са се разбрали с таджикския лидер. Но никой нищо не казва. Бившите съветски републики не са за подценяване.

139

Анонимен

преди 1 година

Да не ви плащат от Козяк да пишете тези глупости?! Дори на човек, който не е фен на Русия му прави впечатление. Вижте само колко публикации имате от днес за предполагаемото здравословно състояние на Путин. От Днес се прекръстете на Американското Днес. Хайде стига корумпирани медии и удовлетворяване на чужди интереси!

138

Анонимен

преди 1 година

Шойгуто е навън. Ще му се наведе мъничко, Путин ще олаби жилата и ще спре да трепери. Няма страшно другари русофили.