8

До 4

преди 1 година

Кристалина Георгиева ли е виновна, че Путин изтрещя и реши да напада Украйна?? О, да, Русия и Путин никога и за нищо не са виновни. Точно бяхме тръгнали да овладяваме положението с ковид, не допуснахме да ни бодат задължително, наложихме се да отменят повечето мерки, за да може един самозабравил се диктатор да ни върне в изходно положение...

7

Анонимен

преди 1 година

И аз казвах на Лилето Павлова да не си купува чантички за 18 000 лв.ама тя не ме послуша и така обедня,че я изпратиха в Брюксел малко да се замогне.

6

Пенка

преди 1 година

За кво да харча госпожо? Всичко ми е на кредит. Синат иска телефон, хайде кредит. Щерката и тя си харесала слошалки за 300 лева, хайде кредит. Мъжот ми трябва да смени гуми, хайде кредит. Искаме и ние на море 2 седмици, хайде кредит. Само че на море не може с миналгодишните телефон, хайде два кредита за нов телефон на мен и мъжот ми. Телевизурът станал и той на 2 години, айде оште един кредит. Убихте ни от тези кризи, ние обикновенните хора кога ще живеем?

5

Анонимен

преди 1 година

Че иначе няма да спинкат на мека възглавница,както обещаваше на Боко.

4

Анонимен

преди 1 година

То и аз мога да раздавам съвети : например да внимавате и да не харчите за перлена огърлица , която никак не отива на обиколката на врата ви

3

Анонимен

преди 1 година

Защо бе Сталинке, защо? Защото искате с "чужда пита - майчин помен"? Или важното е да не "угаждаме" на Путин, но не е важно че за целта съсипваме икономиката на "колективния" ВИ запад, а и на целия свят! Не ВИ пука какво ще стане с населението, което плаща данъците, благодарение на които живеете! Само се чудя дали ще стигнат дърветата, когато тръгне същото това население!

2

Анонимен

преди 1 година

Знаем како Криси - половината още като видяхме Кики имигрант на престола се сетихме за Сакскобургота... От както Кирчо е на власт, харча единствено за свещички и всяка неделя ходя на църква да се моля да падне метеор връз парламента.

1

Анонимен

преди 1 година

Харчиш в ресторант - лошо, пилееш пари. Пестиш от ресторанти - лошо, бизнесът страда.