48

Сталинка

преди 1 година

Цял живот на хранилката на БКП дава акъл колко да харчим.Комунистически антикомунисти като Соломон Паси,крадлата Елена Поптодорова и доносникът от ДС Иво Инджев са най-яростните русофоби и натовци.И това ако не е цирк хаххаххаа

47

-

преди 1 година

Баба ни Кристалина хич не я интересува. Тя не плаща нищо, всичко и е поето и се плаща от ЕП, така че съграждани както се казва...дупе да ни е яко.

46

Анонимен

преди 1 година

Нещо пречи ли на МВФ да унищожи реколтата в половината свят. Виртуално, разбира се. Всички медии ще го публикуват. Пък може и реално да я унищожи, кой знае. Някои казват че с вестник може да бъде фалирана банка. А с интернет?

45

Анонимен

преди 1 година

Дойде времето, когато бедните плащат сметката на богатите. Просто част от икономическия цикъл.

44

Анонимен

преди 1 година

40-50% ли? Щеше да е добре, ако това, макар и високо число, беше факт

43

пенсионер

преди 1 година

Харчим колкото да оживеем ,харчат тези които имат.

42

анонимен

преди 1 година

И С ДОХОД ОТ 500 ЛВ ДА МИ КАЖЕ ГОСПОЖАТА КАК ДА СПЕСТЯВАМ И ДА НЕ ХАРЧА. ТЯ ПО СВОЯТА ЗАПЛАТА ЛИ СЪДИ ЗА ХАРЧОВЕТЕ. ДА И ИМАМ ПРОБЛЕМИТЕ.

41

Анонимен

преди 1 година

демек за бога братя не купувайте- същата комунистка като онзи...

40

Щирлиц

преди 1 година

Демократична действителност,представяна ни като забогатяване,а всъщност 30 годишно обедняване...................................................................................................................Е,модерА.сторе,така харесва ли ти,или пак са ти малко мозъчните гънки?

39

Анонимен

преди 1 година

Георгиева, явно не знаеш, че в БГ е задължително да бачкаш без пари, иначе "бизнесмените", нема да те наемат изобщо :))))

38

your programmer

преди 1 година

С две национални катастрофи тая шеф на кризите в Европа? Те хубаво го махнаха ББорисов, стражар Борисов с гениалните икономико-политически идеи, което е още по-якото ! вие продължавате да хейтите евреите и да викате не ! акъл от тях не щем, ако трябва пак билетите за Израел и продължава да създава СВРЪХ МИЗЕРИЯ в България

37

Кики

преди 1 година

Само до преди шест месеца тази лелка повеляваше , харчете харчете и след това още малко.Е сега с печатане раздухте балансите до пръсване и олеле.То не беше ковид не беше война , а в основата на всичко е безумното печатане на пари до откат.

36

your programmer

преди 1 година

Как тая ще дава предупреждение на гражданите?Трябва да се повторя: Бъдете много внимателни с тази Кристалина, където я сложихте на шеф на кризите в Европа, с 2 национални катастрофи за България, това беше абсурдно, въобще, вие вървите към 3-та национална катастрофа, но този път ще е срам, защото при първите две не се е давало акъл на европа и на света и разни такива дянковски идеи

35

Анонимен

преди 1 година

То като немаш за какво да харчиш, освен за да се изхраниш някак си. Малко ли хора се самоубиха, когато осъзнаха, че не могат да върнат заемите си :)))

34

your programmer

преди 1 година

Каква световна икономика? световната икономика си е много добре, поне в повечето европейски страни и САЩ, дори в Русия, печатат и са добре, или поне твърдят така, но тука хем руските санкции удариха, това е защото искахте много санкции за русия, вместо това те удариха тука, и въобще помощи за украина, то тука няма какво да се яде в бг, жито не е засято достатъчно, пращат помощи за свинете украински

33

Анонимен

преди 1 година

До До 16яж биткойни брат докато не са станали равно на 0 тогава ще ядеш въздух

32

Лелката

преди 1 година

Кога тази и журналистите ще кажат истината за "привнесаната" инфлация?НЕ, инфлацията я направи ЕС!Не може тока да е на регулирани цени - трябва "борса" и да се изнася кой където си поиска - изискване на ЕС. И цената на тока за бизнеса стана тройна и четворна.Газ - не може дългосрочни договори, трябва "борса" - ето борса, виждаме и цените какви са. Да не споменаваме и "квотите" за замърсяване на въздуха, минималните задължителни акцизи на горивата и т.н. европростотии!Това е преди войната!

31

your programmer

преди 1 година

абе тая, 3 години минаха от кризата, тая раздава акъл, още тогава като беше в ЕС шеф на кризите бях против, понеже беше ясно, че ще ни донесе някоя криза, с която не можем добре да се справим и ще е срамно, а в момента е много срамноТе повечето компютърни компании не работят, тя пита каква ти е заплатата и как си я харчиш

30

,spas

преди 1 година

Кога ли Божия гняв ще се стовари на вас!

29

Лллл

преди 1 година

Направиха изкуствена война