347

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Поста ти е правилно изтрит. Искаме мир. Не се защитават нацисти фашисти и комунисти. Искаме мир.

346

Анонимен

преди 1 година

Много моля гоненето на хора да спре. Вече изгонихте 3 000 000 българи. Спрете се sorosi...

345

Анонимен

преди 1 година

До Интересно не мога да разбера нима не виждаш че те подпалиха ТСВ че отиваш да ги зашитаваш. Може ли такава наивност.

344

АЙДЕ БОБИ

преди 1 година

МАРШ В РУСИЯ И ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДРУГИТЕ ***

343

Анонимен

преди 1 година

Боби пиши в прав текст. Използването на цитати заблуждава и хората слагат грешни лайкове.

342

Овчар

преди 1 година

Е долари ли че ядеме? Ай сиктер

341

Бай дън

преди 1 година

Че има за ядене ... 40милиарда долара!!!

340

Анонимен

преди 1 година

Съветския съюз никога не е насаждал омраза. Дори нямаше такава думичка. Тази дума дойде от САЩ. Спонсорираните от тях НПО насаждат омраза към всеки който не споделя тяхното мнение което те не знам защо наричат "ценности" но тези ценности не кореспондират нито с християнската нито с мюсюлманската култура. Това са антиценности...

339

Опала

преди 1 година

Е сега мисля че тавариш Путин ше е заинтригуван!!!!

338

Е

преди 1 година

Давайте, давайте. Ако западът продължава така, скоро ще им го подадът един голям ...

337

Анонимен

преди 1 година

Интересно. Забелязах, че изтрихте поста ми към т.н. "антифашист" 354. Вероятно сте го намерили за "обиден"? Но пък не намирате нищо обидно и неетично в неговия вопъл към Путин да "изтрие с ракети" всичко в Украйна? Да Ви имам "моралните" и "етични" редакционни норми скъпа варненска редакция! Морал и етика имате колкото улична котка, само дето при животинчето това е нормално - бори се за оцеляване. Вие обаче за какво се борите? Теоретичен въпрос.

336

Анонимен

преди 1 година

Интересно.

335

Антикомунист

преди 1 година

Комунизма, нацизма и фашизма са братя близнаци.

334

До 369

преди 1 година

Значи тез ракети няма да разминират нищо! Освен случайно де! Но пък ще потапят кораби! Като москва, че и по-големи! И ако потопят да речем 5-10 кораба, то накрая основната пречка преди да се извърши разминирането ще бъде премахната! И след тоа ето ти разминиране! Та така!!!

333

...

преди 1 година

Значи войната тепърва започва! Само, че сега само руснаците ще губят! Чудя се само защо не се поучиха от афганистан и от американците във виетнам!? От тука нататък руснаците все по-трудно ще произвеждат високотехнологични уружия! Поради простата причина, че те чипове не могат и не правят! После хамериканците ще наливат тонове уружия в украйна всякакви и украйнците ще ги използват и тестват срещу руснаците! И афганистан ще се повтори! Еми това е бъдещето за русия!!!

332

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че ракетите "Харпун" помагали за разминиране на портовете, защото портовете са минирани от укрофашистите и затова няма корабоплаване. Турците извадиха в Босфора 3 мини, ние - около Калиакра 1, румънците и те, но не знам колко! Та с Харпуните може и да стане - сигурно е някаква нова супер-дупер технология!

331

Анонимен

преди 1 година

Фашистите на бъдещето ще се появят като демократи, това беше откровението на политика. И много точно се откроява в днешните събития - доказаните фашисти в Украйна, видно като символика, но и още по-страшно - като структура, се подкрепят от другите фашисти в Европа и САЩ, маскирани като демократи. Неофашистко е и оспорването на 9 май като ден на победата над фашизма...

330

Анонимен

преди 1 година

До 359:Не е вярно.Отвори какъвто и да е учебник от която и да е западна страна и ще видиш,че пише как не е бил само в Украйна.В Украйна са ви сменили историята,за да ви настроят за война.Направили са нещо подобно каквото сега в Македония правят.Целта е два братски народа да се карат,за да не се обединят и така да не са заплаха за никой.Представи си Украйна и Русия да си помагат взаимно каква заплаха ще са.Ето...сбиха се и няма зърно .А ако се бяха наговорили взаимно срещу Запада?

329

Империята на Zлото

преди 1 година

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

328

Истината

преди 1 година

Невъзможно е да бъдеш едновременно интелигентен, почтен и русофил. Ако си интелигентен и почтен, никога няма да си русофил. Ако си почтен но симпатизираш на Русия, то интелигентността ти е под въпрос. А ако си интелигентен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почтен!