137

Роб до гроб

преди 1 година

В Украйна не народа решава, а олигарсите им *** на Запада. Народа тънеше в мизерия като нашия. Затриват ни, а вие викате хубаво ни е. Ако западняците живеят като нас ще свалят правителството за един ден. Ние сме роби. Честито ви вечни кредити, роби на банките. Озаконените кръвопийци. Поздрави от ЧСИ.

136

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

С тази СВИРЕПА анти-руска пропаганда,не усещате ли ,че правите повече плюсове за Русия?

135

Анонимен

преди 1 година

"Защити ли ме от съпруга ми, когото уби?" - тая, ако така търсеше сметка и на своите, които освободиха цяла орда изверги от украинските затвори и ги забиха на фронта в Донбас да стрелят ро луснаци и украинци мъжа й можеше и да е жив. Пранилно решение на момчето на първо място са своите.

134

Анонимен

преди 1 година

До 151- И за какво са и на Русия тези ресурси. Има всичко което имат украинците. Нямат недостиг на нищо. Финансово изгубиха повече отколкото ще спечелят скоро

133

у лево

преди 1 година

Той тоя всичко ще каже каквото искат. Нашите мед. сестри как подписваха всичко. Бил съм в армията и знам че има изве.рги във всяка армия. По време на война те са кръвожадни убийци. Но тоя младеж е пушечно месо. Ако победи Русия ще спрат скалъпения процес.

132

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТЕЗИ ЦЕННОСТИ,ЗА КОИТО ГОВОРИШ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА И ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯТ СБЛЪСЪК ТАМ...ТОВА Е КОНФЛИКТ ЗА РЕСУРСИ,А НЕ ЗА ЦЕННОСТИ.

131

Анонимен

преди 1 година

До 149 А ти като си ходил в казарма научил ли си ,че има закони които не трябва да се нарушават дори да ти заповядат. Тогава даже заповядващия трябва да бъде отстранен

130

Анонимен

преди 1 година

До 141 А каква е предисторията. Че масово украинците искат да живеят като в западните страни,а руснаците не ги пускат. Кои са те,че да определят кой как трябва да живее. Да си определят в собствената си страна.

129

Анонимен

преди 1 година

Вие ходили ли сте в казарма? Какво се случва, като не изпълниш заповед, на командир по време на война? А това, което се случва е за истеричен смях, пи ар на Украйна и менторите им.

128

Анонимен

преди 1 година

ЗАД ЗЕЛЕНСКИ СА ЕВРОВИЗИЯ И ФЕСТИВАЛА В КАН!

127

Отвратен

преди 1 година

Скоро и при нас ще вдигнат гражданска война. Нали се делим. Ама.н от вас антибългари. Нито на Русия нито на Запада му пука за нас. Народ без армия е поробен.

126

140 от Ямб.ZV.църв.

преди 1 година

Да,добре...къпан ще дойда.А да се епилирам ли,че да бъда като вас евро- гейзеритеее?

125

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще бъде освободен ,а зеленият окован във вериги !

124

Анонимен

преди 1 година

До Европеец - дори нямам нужда да навлизам в геополитика да ти кажа защо западът е гнил. Защото ценностите му, това зай което се бори влизат в конфликт със самата природа и биология. Че с не просто приемането, а пропагандирането на биологични девиации като смяна на пола например - западът по същество пропагандира изражденото на самоято понятие "човек". Защото деца се правят от мъж и жена, не от 3ти и 4ти пол. Накратко - западът в настоящия му вид е нещо изродено, анти-човешко.

123

Анонимен

преди 1 година

ЖАЛКИ УКРАИНЦИ...НАМЕРИХА ЕДИН 20 ГОДИШЕН ХЛАПАК И ХОП-ВОЕННОПРЕСТЪПНИК...

122

Анонимен

преди 1 година

до прислужниците на Украйна. Идете и защитавайте любимата ви държава от лошите руснаци.Зеленски е обявил свободен прием за пушечно месо.Какво чакате?

121

Анонимен

преди 1 година

Войната си има предистория, какво се правите на ощипани. Американските пари и европейското лицемерие, корпорации капитали, алчност. Не се спряха, да сеят демокрация по цял свят.

120

134 от ЯмБ.ZV.църв.

преди 1 година

Ами оглеждай се утре за мен....Там ще съм...ще си се разкарвам.Ще обикалям Несебър цял ден. Вазелин да си нося ли? Или от теб?

119

рибока

преди 1 година

Съд по време на война го възприемам както младоженец би възприел раждала жена като девственица.Не са сигурни,че след края на войната ще има кой да го съди ли,че са се разбързали?Доживотен затвор му искали?Заповед,която е престъпление не е длъжен наистина да изпълни,но вероятно убитият е щял да се обади да им преградят пътя,въпреки че и това не го оправдава,но са смекчаващи вината обстоятелства-Лесно е зад бюро,но в реална обстановка е друго.

118

Анонимен

преди 1 година

Тоест човек да умре, защото е говорил по телефона за вас е ОК?