217

До 253

преди 1 година

Как така ще се изселват в Русия, като от поколения живеят там етнически руснаци и тези територии по начало там са руски. А и вие тук в България нали също преди време се опитахте да изселите етнически турци и имената дори им сменяхте, така и там им налагат да си сменят имената на украински и не само в Донецк и Луганск, а в цялата Украина. Независимо от етноса трябва да имаш украински имена, ако си гражданин на Украина

216

Анонимен

преди 1 година

Това си е чиста постановка. Или са заплашили момчето, или са го измъчвали и дрогирали.И тая баба сигурно са я купили да даде фалшиви показания. Това е просто цирк.Истината ще излезе наяве, когато руснаците започнат да съдят азовци и тем подобни за престъпленията им и представят истински доказателствен материал и хиляди свидетели.

215

Анонимен

преди 1 година

252- ДА БЕ ЗАЩО СЕ МЪЛЧЕШЕ- И СИ МИСЛЯ АКО НЯКОЙ УБИВАШЕ МИРНИ ГРАЖДАНИ ЗАЩО РУСИЯ МЪЛЧЕШЕ НАЛИ ОТ 2014 Г ДОНБАС И ЛУГАНСК СА РУСКА НОВОРУСИЯ - ЗА НЯКАКВИ УБИЙСТВА ОТ УКРАЙНА РАЗБРАХМЕ ЕДВА СЕГА- МЕН МЕ ПОРАЗИ ДРУГО- ЗАЩО РУСНАЦИТЕ ЖИВЕЕЩИ В ТИЯ РАЙОНИ СЛЕД КАТО ТАКА БЕЗМИЛОСТНО СА ИЗБИВАНИ ЗАЩО НЕ СА СЕ ИЗСЕЛИЛИ В РУСИЯ.

214

Анонимен

преди 1 година

Поредната западна сълзлива "драма"!Що цареше гробно мълчание,когато цели 8 години укрите разстрелваха собствените си съграждани руснаци?Колко жени останаха вдовици и колко деца сираци!Ама,те не са човешки същества,защото са обявени от нацистите укри за второ качество,както и всички неукраинци,между които и българите в укрия!

213

Анонимен

преди 1 година

Кой знае какво са правили на момчето,за да признае.Всичко е постановка,но защо?Украйна иска да предизвика РФ в отговор да осъди Азов.Защо?Защото от Азов заплашваха Арестович и семейството му.Ако РФ осъдят Азов тогава те ще са на топло и далече от Арестович като няма да са заплаха.

212

g.venov

преди 1 година

лепнала си снимката на заловен мародери лъжеш,че е украински мародер.що не покажеш как връзват харата със скоч по дърветата и ги бият на голо с пръчкч,даже карат и децата даго правят,мръ...те укри,ама пак казвам за 12 лева са пълен провал,тъпня след тъпня

211

g.venov

преди 1 година

Нелче стига простотий бе,не ти ли омръзна от лъжи,даже и п оукраинската Freedom не са показали такова нещо,ти откъде си ги вадиш тея мокри сънища,мъж нямаш ли си

210

Iv

преди 1 година

Приемам, че престъпление е имало. Затова ми е интересно - следствие по време на военни действия ли са водили? На местопрестъпление ли го заловиха или го издирваха из окопите? Вдовицата снимки на пленени ли е разглеждала? Как един мършав мръсен младеж в униформа се отличава от друг такъв? По отпечатъци ли го разкриха или с балистична експертиза на оръжието? Съмнителни самопризнания - така ли работи прокуратурата?

209

Анонимен

преди 1 година

Имам въпрос-как е разбрала, че точно този е убил мъжа и, като войниците носят каски и маски. Освен това, аз как да знам, че тази нещастна вдовица не лъже и че мъжът и е действително убит, а не си гледа дома сериалчета. И въобще, за да има съд не са ли нужни доказателства?

208

Киро

преди 1 година

Този е първия. Гномчето ще е последния, ако не ритне камбаната.

207

анонимен

преди 1 година

Заблудените овци веднага да припнат към дементния Байдън, но нещо май не ги пускат, а? Единствените читави коментари тук са няколкото против войните изобщо и против всякакви жертви на нашата прекрасна иначе планета.

206

анонимен

преди 1 година

От тази война разбрах две неща - само американците трябва и имат право да убиват, и то с милиони, и нещо интересно - от една слаба и впиянчена страна да зависи едва ли не прехраната на половината свят? Против войната съм и войнствените коментари в полза на едни или другите ме отвращават. Спирайте веднага тази, не почвайте никаква война където и да е.

205

Анонимен

преди 1 година

Медийни трикове и манипулации. Сега се сетиха, че войната и жертвите са едно цяло. Защо не подчертахте трагедиите на либийските, сирийските, сръбските, иракските, афганистанските цивилни жертви, невинни деца, жени, мъже убити от хуманитарните (?!?) акции на САЩ и съюзници? Сега е трагедия и ужас от войната, а преди??? Страшното е, че войната се превръща в риалити, нечовешко шоу за наблюдаващите по света, вместо да се търси дипломатически решения за мир. ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ ЗА БЕЗУМНИТЕ ВОЕННИ АКЦИ

204

анонимен

преди 1 година

Какво сте гракнали срещу Русия, бе .......? Всяка империя върши същото, да не си въобразявате, че другите са момини сълзички? Я прочетете как МИЛИТЕ ви англосаксонци са искали да ни оставят в Осм. империя и изобщо да няма такава държава, да, и Русия ни е онеправдавала, но във всички случаи по-малко, разбира се, че ще си гледа интереса, да не искате да гледа само нашия? Взела била Добруджа и т.н., а другите ни взеха почти всичко, тя била тук 50г,а други колко са били.......

203

Анонимен

преди 1 година

Трагедия....на какво примитивно ниво в мисленето и развитието си трябва да са руснаците, че в 21ви век да нападат чужда страна, претендиращи да са Робин Худ, а избивайки цивилни жертви! Трябваше отдавна да узреят, че спорове и конфликти, още по-малко бедност, не се решават с войни и убийства, а с дипломация !

202

Анонимен

преди 1 година

До Ще има ли статии? Тези в Донбас си ги убиваше джуджето вова. Прати там през 2014 г. "ветерани" и зеки (знаеш ли какво е това?), точно така както взривяваше московси блокове, за да набеди чеченците и да започне касапницата там. Изтрови няколко стотин руснаци в един театър през 2002, само и само да промие мозъците на 140 милиона. Кагебеец елементарен - една и съща схема. Обечено е джуджето и държавата му и филите му. Конец! А сега донбаските женки протестират и реват за Украйна, защо ли, а?

201

анонимен

преди 1 година

Този въпрос трябва да се зададе за всеки убит по света, а не само за убит от когото и да е друг. Защо не пресметнете всички жертви, защо не спрете войната в Йемен, защо никой не обръща внимание на северен Ирак, то край няма. Войната да се спира незабавно с отстъпки от двете страни, а не някой да се прави на вечно онеправдан. В противен случай не се чудете като ни затворят веднага устата за Македония, като ни надупчат земята, като продължават да ни третират като слуги и пр.

200

гост

преди 1 година

руските фашисти освобождават хората като ги убиват и ги пращат в рая това е техния начин за освобождение с убийства и унижение и терорРУСИЯ=ФАШИСТИ

199

ГОЧО

преди 1 година

Тая ревлива п а ча в ра да иде в Донбас на алеята на ангелите да види колко деца е избил мъжът и там за 8 години! Хубавото е че рашките напредват и до зимата всички тия фашистко-нацистки г ове да ще разберат какво значи да убиваш невинни и да им разрушаваш жилищата! 40 мил, жители а едвам събраха 0,5 млн войска!!! Това означава, че 85% от тях не желаят тоя на р ко ман и нацистите около него!

198

До русофобите

преди 1 година

Марш в Украйна! Над 90% се чувстваме българи и искаме нашите деца да живеят СВОБОДНО и ЩАСТЛИВО в България!