37

Анонимен

преди 1 година

"Проблема,че руските войници не знаят за какво са там......" ----------- ПроблемЪТ е, че ти си неграмотен пpocтак.

36

Хичо

преди 1 година

Откраднали кола и убили човек....долнопробни престъпници...

35

Анонимен

преди 1 година

Към редакторите. Не публикувайте такива статии, че др. Митрофанова се набутва с допълнителни разходи по поддръжка на тролчетата. Това което се очертава като финанси за Русия в следващите години е принудили генералитета и външното министерство да спуснат подробен, доста поорязан списък на финансираните дейности.

34

КуКлус

преди 1 година

Гледал съм клипове преди да бъдат премахнати ...мисля че беше през 2014 как Азовци снимат убити цивилни и незнам си какви с половин глави и се смеят над тях ...гаврят се с труповете .....чудовищни клипове ....ама те там то друг въпрос нали те ваши хора простено им е ....забравяте ги бърже тия неща ! Забравя ги и простото племе наречено народ !

33

Анонимен

преди 1 година

АЗ СЪМ БИЛ В КАЗАРМАТА И МОИТЕ КОМАНДИРИ МИ КАЗВАХА СЛЕДНОТО:ОРЪЖИЕТО,КОЕТО НОСИТЕ НА РАМЕНЕТЕ СИ Е НАПРАВЕНО ДА УБИВА...ТАКА ЧЕ НЕКА КОМАНДИРИТЕ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА КОНФЛИКТА ДА НЕ СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ С ТОВА МОМЧЕ...ПРИ ВОЕННА ИНВАЗИЯ НЯМА ПРЕСТЪПНИЦИ И ЖЕРТВИ ВСИЧКИ СА ЖЕРТВИ...

32

Анонимен

преди 1 година

До тук болкшевиките са дали 30000 жертви и още толкова са ранени и безследно изчезнали. Т. е. вече 60000 от "самая могучая" са обезвредени. Така ако продължава съвецката армия ще изчезне от лицето на земята.

31

Анонимен

преди 1 година

Проблема,че руските войници не знаят за какво са там.Убиват с лекота цивилни беззащитни хора,което по международните закони е престъпление.Не се интересуват,че тези хора имат семейства,жени,деца,просто ги убиват.Кого "освобождават",от какво,оставят мирни хора вдовици,убиват деца при ракетен обстрел убиват жени,мародерсват,унищожават жилищни сгради,училища,болници,тотално човешко падение,аморално,няма човешки ценности,не знам тези войници когато се приберат дали ще осъзнаят деградацията си

30

От 7

преди 1 година

До До до 7Не бе тиква! Аз просто познавам региона. Това, че ти си чул за Укр, преди 2 месеца, не означава, че и другите са така. В РФ и Укр, за 1 път още преди 95-та съм бил. Ти тогава бил ли си роден? Когато писах коментара изхождах от това което съм видял (при всяко ходене), а не от това, което са ми показали от CNN преди 2 седмици !

29

Мадлена

преди 1 година

Ми ли да прайм с кака Данка след войната?Нея ще.я съди ли Трибунала?!

28

ДО 17

преди 1 година

Украинците никога не са репресирали нито избивали българи. Трагедията през 2014 в Одеса бе скалъпена от проруските сепаратисти по заповед на Путин, защото украинците тогава изгониха Янукович и развалиха корупционните схеми на Путин, от там тръгна всичко. Това с убитите българи е пропаганда, как може да сте толкова глупави!

27

Анонимен

преди 1 година

Във военните действия в Луганск и Донецк за последните 2 г. са загинали 12 мирни души. И затова Путин сега убива десетки хиляди мирни жители жени и деца в Украйна. Това неговото е сатанизъм.

26

ХХХ

преди 1 година

Тоя сериал го знаем ....а какво стана с протежето на САЩ ....ИДИЛ които се хвалеха сами и пускаха клипове на отрязани глави ? Или те вече не са актуални ? Там да се оправят и талибаните и ИДИЛ и Ал-Кайда (Която УЖ е отговорна за срутените кули близнаци) ....много бързо забравихте , простихте .....или петрола и златото вече свършиха там ?

25

До 26

преди 1 година

На теб май някой ти е внушил, че имаш мозък.

24

Анонимен

преди 1 година

Пиар на Украйна в ситуацията! Войната още не е свършила ,та да се съди когото и да било! Не е както през 1945 г,след краят на войната,бяха съдени Хитлеристите на Хитлер! Американци и англичани Ги съдиха и обесваха! Помни се историята! Това по скоро е опит на Украйна да въздейства психологически н Руската армия,от колкото реален " процес"! Когато приключи войната,ще видим кой кого! И ще е грешка на Русия,да пусне Азовците по " живо и по здраво"!-:))) Ще видим!

23

Анонимен

преди 1 година

Имаме НАРУШЕНА СЪДЕБНА ПРОЦЕДУРА. Вдовицата, на която е внушено, че това момче е убило съпруга й, ДИРЕКТНО ВЛИЯЕ НА СЪДА чрез намеса в работата на съдията и прокурора. Имате ли си представа, че такова дело в моделите ви САЩ и Великобритания би било обявено като НЕДЕЙСТВИТЕЛНО?

22

Анонимен

преди 1 година

Много болшевики живеят в Западна Европа и от там пишат в коментари как са на страната на Путин. Време е Западът да изгони всички болшевики в така любимият им Путинистан.

21

Анонимен

преди 1 година

Това просто не е заповед. Това е руски манталитет. В началото на войната ненавиждахме само бившите руски комунисти и слугите им и съжалявахме руския народ дето ще си плати за страха и неграмотността. Но, гангрената се е разраснала. Тогава докторите режат до живо месо, иначе организма /Русия / умира

20

ВЪПРОС

преди 1 година

Всички знаем че по време на Избори , Война и Сватосване се лъже най-много .Този Руски Танкист вече е за трети път в Новините .Предишния път пишеше че ВСУ са уцелили танка им , избягали и командира заповядал да убият човек на колело говорещ по телефона за да не даде координатите на Артилерията , сега избягали с кола . Пробива на Лъжата е че Убийството е в началото на този месец , а войника е задържан след 3 месеца - даже и това е Лъжа - още няма три месеца от Войната .Драги ми смехурковци .

19

Анонимен

преди 1 година

Колко сърцераздирателно, ще плаща за укрите цяла нощ

18

Анонимен

преди 1 година

Време е в България болшевики, които възхваляват военните престъпления на кликата в Кремъл, да бъдат намирани по IP и съдени.