23

Мишката

преди 1 година

*** много е лесно да драснеш клечката и да гледаш самодоволно отстрани

22

Анонимен

преди 1 година

Ами то е суша в Украйна. Ще има недостиг на зърно. И са измислили вече как да го изкарат. Проблемът е руското жито, което светът няма да види. И това ги дразни. Не украинското, което ще е малко тази година. И ще обвинят Русия, войната, която НАТО си организира.

21

Па съм я бе

преди 1 година

Усещате,че загивате,а.Дай боже по - безболезнено.

20

ДжО1984

преди 1 година

В кауфланд освен краставици и домати внос от Турция, очаквам и турски хляб, произведен от руско жито и изпечен с руска газ!

19

Анонимен

преди 1 година

И аз обвинявам извънземните за много неща, но какво от това?

18

българина

преди 1 година

както се казва търсим зърно от въоръжената бензиностанция.... и се сърдим, че сме наложили санкции. Лицемерния колективен колхозен кимизярник вече си намери майстора. На есен цената на фуража за животни ще изригне и месото ще стане като трюфелите

17

долу сащ

преди 1 година

че кой минира Ч М и блокира 70 кораба? кой наложи 11 000 !!! санкции на Русия? я фак офффд нещастнико

16

Анонимен

преди 1 година

Глад, бой и wil bumzen :)))

15

Асан

преди 1 година

Глад бой и казачок :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Ама защо му е на Блинкен постсъветско тоталитарно жито? Нека еврожендерите ядат свое, демократично, либерално жито. Или направо да минават на протеин от бръмбари, както завещава Клаус Шваб-Бустера.

13

Анонимен

преди 1 година

Небензя обвини колективния запад, че използва украинското зърно в качеството му на платежно средство срещу мащабните доставки на тежко въоръжение за война срещу Русия.

12

Татул

преди 1 година

Няма да изброявам колко страни са били подложени на брутално ембарго и санкции от САЩ, вследствие на което икономиките им са рухвали. Време е краварчетата да усетят и на собствения си г'з дебелия. Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

11

Джони

преди 1 година

Няма проблем блинкен...ти пращай оръжие...а рашките ще отворят коридори, укритата да си търгуват свободно...ти запорирай парите на рашките в банките, а те само ще гледат и мигат на парцали

10

Копи-пейст

преди 1 година

Гледат от САЩ, които над 60 години използват петрола като икономическо оръжие

9

Анонимен

преди 1 година

кажи му американски демократ и не го обиждай повече - но в края на годината ще загубят сената _е/ерас!те

8

Анонимен

преди 1 година

Много съм разочарован от НАТО и от Русия. Очаквах много повече и от двете страни. Според мен Блинкън вместо да се оплаква може да подпомогне вкарването на оръжия и войски на НАТО в Украйна. Не следя конфликта от 3 месеца, за да гледам как едните или другите капитулират. Искам и двете страни да са добре въоръжени, за да могат да воюват по-качествено. Също не ми се нрави, че жените и децата се разхождат из Европа вместо да са в Украйна за забава на войничетата от двете страни.

7

???

преди 1 година

E тя Русия нали за това нападна Украйна.Да спира кранчето на Газа и Петрола при тези соларни панели не е вече толкова страшно, но Путин ще контролира и Хляба, Олиото, Стоманата и Алуминия.От това измъкване няма

6

рибока

преди 1 година

Прав е.Какво като са във война,това да не е като забраната за руски кораби да влизат в пристанищата на някои държави.Да не се мислят за армията на Наполеон,носела брашно само за 20 дни,а след това е смятала да се снабдява чрез реквизиции от новата реколта при приятелското си посещение в Русия.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако днес се спънете и паднете, да си знаете Русия е виновна.

4

Анонимен

преди 1 година

А не е ли крайно време светът да се стресне като цяло и да вземе та да забележи, че досегашния ресурсен модел - не само храни и горива, а изобщо - не работи устойчиво по този начин ?Не може да си транспортирате зърно, ами търсете решения за самоснабдяване с храни. Трябваше да се сетите доста по-рано !Спират ви газта, ами преминете на алтернативни енергийни източници.Не, те ще се драпат и бият за ресурси като дебu/\u !