43

Анонимен

преди 1 година

Блинко Пинко, това трябваше да го предвидиш преди да налагаш гадните си санкции, айде сега да не ми цвъркаш.

42

Анонимен

преди 1 година

Кой каквото има, това ползва като оръжие. САЩ не ползват ли долара за оръжие? Ползват като оръжие също МВФ, Световната банка, големите медии, социалните мрежи. Ползват също и изнудването като оръжие. Системата SWIFT също я използваха като оръжие. Така, че Блейкин много да не знае.

41

тя

преди 1 година

Стига бе *** за всичко лошо се Путин ви е виновен ,станахте смешни и жалки !

40

PG

преди 1 година

А Земенски какво прави бе ***

39

L.

преди 1 година

Е, Щатите пък използват оръжията за доставки - има симетрия.

38

баба мара

преди 1 година

щяхте да сринете русия със санкции ама по магзините в сащ няма мляко забебета сега ще видим с какво ще си храните кравите вие от дума не разбиратеискаме мир а не воини и глад трябва да погладувате въпреки че се съмнявамвашите гмо мозъци дали осъзнават какво се задава на хоризонта

37

Анонимен

преди 1 година

САЩ използват санкциите като оръжие и така дават в ръцете на Русия още едно, допълнително, оръжие! Кой минира портовете в Черно и Азовско море? Кой наложи санкции на нефт и газ? Кой забрани търговията с торове от Русия? А сега - ДВЕПЛ!

36

джо

преди 1 година

Нали щяхме да ги сринем със санкции ,тази нищожна бензинова колонка. Обаче нещо се опънаха и ЕС и САЩ отнесоха сопата. Пустите московци пак ни свариха неподготвени. Особенно политици като Борел и фон Лайен дето никой не може да обясни,кой ги избра???

35

рибока

преди 1 година

Най-опасни за стомахът ми са куршумите от боб и бомбите от *** с кюфтета в тях,а зелевият сок вместо да лекува само засилва действието им.

34

Анонимен

преди 1 година

Смешници. Ако мислят за народа на Украйна, няма да напират за износа на жито и слънчоглед. Тазгодишната реколта там или е унищожена, или не е засята... Какво ще ядат самите украинци през годината, до новата реколта? Забраната за износ всъщност е спасение на украинците от глад... Много други държави забраниха износа на пшеницата и слънчогледа, за да осигурят народа си. Само нашите лакомници търгуват живота ни.

33

R.A.T.M

преди 1 година

Путин обвинява Запада във подкрепа на профашистки режим и въоръжаването му, но не мрънка, а действа. Виновна е мечката, че е изяла кравата, но и кравата е виновна, че е влязла в гората.

32

Анонимен

преди 1 година

На тия всичко дето не им изнася го обявяват за оръжие. Вече станаха смешни. Газта - оръжие, петрола - оръжие, храната - оръжие, металите - оръжие?!? Всеки компот - бомба?!?

31

Перчо

преди 1 година

Робовладелци и извършители на геноцид на коренното население на Америка .При преселението на новооткритата земя са отишли най- долните *** на западното общество.Убийци,авантюристи,мошеници,крадци,и всякаква друга ***.Такива индивиди са изградили т.н. държава и сега раздават морал на целия свят.

30

Анонимен

преди 1 година

А вие ползвате градове и цивилни за прикритие на укронацитата

29

Боце

преди 1 година

Поредно доказателство, че американците са неграмотни, *** и престъпни твари. Единственото, което тъпите им мозъци са измслили е "купи-продай" и го наложиха на тъпия свят, като пазарна икономика. Уважаеми това чудовище "пазарна икономика", съществува само в тъпите ви мозъци. А сега и ново двайсет храната, като оръжие и то от държавният им секретар, поредната американска тъпотия.

28

Анонимен

преди 1 година

Всеки вече иска да купи нещо евтино и да го продаде скъпо. Производството било скъпо. Така и с европейската икономика. Време е да почнете да произвеждате, не само да изнасяте заводите си и да говорите за зелена енергия. Подлеци.

27

Анонимен

преди 1 година

Европейската икономика е супер измислена и надута, която разчита на евтина стока с добавена стойност от доставките. И сега няма да издържи тази сестема. Вече се вижда. Брат ми е тираджия. Нещата вече са тръгнали на зле. Намаляха курсовете. Ще има пари, но не и стока. Нали се смяха на Русия и постоянно се надсмиват.

26

Политанализатор

преди 1 година

Ало, Блинкън!! НАТО и САЩ засипаха Зеления с оръжие!! Ама Русия ще ги съсипе с ГЛАД!! Русия обвинява САЩ,че използва Зеления като оръжие!!

25

Анонимен

преди 1 година

Какво ви пречи на доставките? Храната и стоката ще намалява, както и работата и приходите. Вие сте по доставките, не Русия. Изнасяте всичко на евтино място, търсите евтини суровини и с доставки се занимавате. При това половината трафик от доставките е буквално безсмислен и само служи за заетост. Стомана китайска с камиони и самотети се доставя и връща в рамките на ЕС та чак до САЩ. Защото е евтина китайска стомана. Сега като стане и тя скъпа с петрола, няма да излиза сметката. С житото е същото.

24

Анонимен

преди 1 година

Ще има възмездие и за вас-за всичкото зло,което сте сторили на света