41

Анонимен

преди 1 година

Тази статия кърти мивки направо,специално частта дето се къпе в кръв от рога...как ви идват на акъла да пишете такива глупости..

40

Анонимен

преди 1 година

Няма начин да не е тежко болен, защо тогава се пази като от чума от ковида - сами се сетете, най-вече рисковите хора се пазим от него на всяка цена и това са хора с тежки и хронични заболявания за които един Ковид може да е фатален, Ковида който родителите ми и баба ми която гони 90 го изкзраха неваксинирани.

39

Анонимен

преди 1 година

Вован и Лексус направиха Джордж Буш на маймyна : youtu.be/milApcvl7so

38

Анонимен

преди 1 година

Путин беше много разклатен на парада, но западните медии го изкараха касапин, това може да разкати всеки, дори и да не иска :)))

37

Анонимен

преди 1 година

"Появи се и информация, че Путин се къпе в кръв, извлечена от еленови рога, които се отрязват, докато растат и все още са пълни с прясна кръв"Елените многополови ли са?!?!. Рогата им имат ли сертификат за дължина по стандартите на нато и ес?!? УЖАСТ това не може да се търпи вече!!!

36

Клисар

преди 1 година

До Анонимен ;Да скоро ще удари камбаната ,ама КРЕМЪЛСКАТА КАМБАНА която известява на цяла РУСИЯ за ден на победата -справка 9ти МАЙ всяка година в дена на победата на ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ, НАД ЕЙ ТАКИВА Е !

35

До 37

преди 1 година

Сбъркан е запада, че с тези ***, раждаемостта пада. И Европа загива, скоро бялата раса ще е малцинство.

34

Анонимен

преди 1 година

Хора без работа. По цял ден бистрите чужди хора, които дори лично не познавате. Превръщате се в клюкарника от пейките пред блока. Само с една мотика 6 номер ще ви дойде акъла.

33

Анонимен

преди 1 година

Китай предлага да се разшири БРИКС, апа вие си чешайте мазолите на Путин.

32

Шаши

преди 1 година

Путин ще живее в сърцата на хората. Добрия човек си го спомнят всички.

31

Анонимен

преди 1 година

проблемът с Путин е че дори да е пътник ,не е сигурно какъв ще дойде съдейки по историят - Ленин,Сталин ,Хрушчов ,Брежнев .....(че и царска Русия същите грандомани) = явно цялата тая нация е тотално сбъркана

30

Анонимен

преди 1 година

А, Байдън има ли операции? На какво са? Щото, гледаме глава има, ама нещо, а?

29

Анонимен

преди 1 година

Дано най скоро време да бие камбаната

28

Анонимен

преди 1 година

Какво ви интересува кой какво е претърпял? Любопитството е признак на ниска култура.

27

пфффф

преди 1 година

Не знам къв фейк е тая новина ама знам че тоя изперкалия диктатор не смее да се покаже на живо.Също така знам че владее силата явно щом ръката му минава през вази и разни други предмети.За тия които не вярват да си пуснат видеото със стюардесите което самия ЛилиПутин пусна без да се усети.Там си личи кой прави пропаганда и на кого ръката му минава през вазата.Айде със здраве на копейкаджиите и да продължават да вярват в дядо Коледа,опс за тях май беше дядо Мраз или дед Мароз ли беше....

26

Анонимен

преди 1 година

Той е опериран отдавна, още на 12 г. възраст, когато е влязъл в суворовското училище. Там е претърпял операция по изпилване на мозъка. Има две нелечими болести - носталгия по СССР и великоруски империализъм.

25

Д-р Иванов Карлуково

преди 1 година

"Появи се и информация, че Путин се къпе в кръв, извлечена от еленови рога, които се отрязват, докато растат и все още са пълни с прясна кръв."-------- Авторката на тази "статия" *** Христова има психични отклонения.

24

Истукан

преди 1 година

Операция не, но си има някакъв психичен проблем за решаване.

23

Акото на Путин

преди 1 година

Докъде сме със анализа?

22

Путин е КИБОРГ

преди 1 година

Нема да умре скоро - само ще му подменят туй онуй - лек упдейт и пак е онлайн! :) А и владее силата и от тъмната страна и от светлата! Лоша работа за западните даджаи!