121

анализатор

преди 1 година

"Екстракт от akoтo на здрав български селянин" е консумирал фюрера Адолф Хитлер. Трябва ясно да се прочете и разбере това защото си прилича с алтернативните "лечения" на Путин. Това за протокола и историята го казвам.Не се шегувам! Това са факти, има много документи, включително медицински в които е записано това и много други гадости, като амфетамини например.Неговият лекар е бил доктор Теодор Морел - самият той отвратителна личност, на която обаче фюрерът е имал пълно доверие!

120

анализатор

преди 1 година

"Отвратителните "бани с рога" са алтернативна терапия в Алтайския регион на Русия, който граничи с Казахстан и Монголия." Нашето предаване "Като две капки вода" приключи. Обаче има по-интересно - руското риалити с приликите между Владимир Путин и Адолф Хитлер! Освен по мустачките по какво друго се различават? А може би плешивината?Впрочем, Хитлер особено през последните си дни също е бил подлаган на отвратителни лечения - например "екстракт от *** на здрав български селянин"!!!

119

Гост

преди 1 година

Изглежда автора е превъртял.Путин срина долара очаквахте 200 и повече рубли за долар а е 60 в момента и продължава да се стабилизира.Направи световна инфлация.Затвориха големи западни фирми нямате газ петрол никел кобалт желязо диаманти дървесина каквото си помислите а Русия има всичко сега и ще гладувате.Само Китай и Индия му стигат да търгува с тях.80% от страните са с Русия.Да от завис и безпомощност може кучето да лай колкото си иска.

118

Гневен и дебел

преди 1 година

Не знам дали Путин е претърпял операция, НО държавата трябва да осигури пари за операции против затлъстяване заради ковид и войната. Вместо да ми дават на някви *** пари за смяна на пола, трябва да дадат на нас дето сме затлъстяли заради вашите простотии за липосокция

117

Анонимен

преди 1 година

Новичок не прощава!

116

Помня

преди 1 година

До До 131 128 Аз си спомням аварията в Чернобил и манифестацията. Болен съм от рак.

115

Ветеринар

преди 1 година

Събиране на течност в корема.Сърце , черен дроб ,бъбреци , парaзити.

114

Анонимен

преди 1 година

От Мсква отговорили че не е претърпял операция но скоро иска/неиска ще претърпи

113

Анонимен

преди 1 година

Абе гледайте да не хвърли топа Путин, че после няма с кой да се оправдавате

112

Перчо

преди 1 година

Тука някои хора злорадстват и желаят смъртта на един човек.Всички сме смъртни,както и Путин.Има всякакви хора. Да предположим,че Путин почине.Кой ще дойде след него.А ако е по-лош и неконтролируем,какво ще стане. Ако затрие света по-хубаво ли ще ви стане.Да не дърпаме дявола за опашката,а да се молим този конфликт да приключи с някакво споразумение и нещата да започнат да се оправят.

111

До 131

преди 1 година

Ехоо Ало ало. Спомни си жестокостта на САЩ с две ядрени бомби в Япония в градове с цивилни хора, с майки и деца масово избити и после във Виетнам с Орандж био-химическо оръжие където до ден днешен се раждат и страдат виетнамски деца с тежки увреждания.

110

Alex

преди 1 година

Смятай, ако е вярно това за Путин, Байдън какво го правят за да е горе - долу във форма :)Не двойници, а тройници и един преходник му трябва на него :)

109

Вуду Магии

преди 1 година

Задействали са се всички средства за борба срещу Путин включително и Вуду черни магии му правят.

108

Анонимен

преди 1 година

УБИЕЦЪТ НА ЖЕНИ И ДЕЦА НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА- ТОЙ МИНА ПО ЖЕСТОКОСТ ХИТЛЕР И СТАЛИН- И ОЩЕ ЕДНО ВЪПРОСЧЕ ЗАЩО МИЛИОНЕРИТЕ ОЛИГАРСИ ЖИВЕЯТ В ТОЯ ЛОШ ЗАПАД ЗАЩО РОДНИНИТЕ МУ ЖИВЕЯТ В РАЗПАДАЩИЯТ СЕ ЗАПАД Е ТЕ ТОВА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.

107

За президента на САЩ

преди 1 година

Вече се знае със сигурност публично е демонстрирал деменция и е чудно как го мъчат този човек, който си е за лечение в старчески дом.

106

Претърпял е

преди 1 година

тежка мозъчна операция ОЩЕ ПРИ РАЖДАНЕТО СИ! И успешно е извършил такава през изминалите 20 години върху 140 млн Мат Рьошки. Мат Рьошките отвътре са кухи - същността е такава. Дядката е зле от години. Където и да ходи, каквото и да прави, в свитата му задължително има поне двама доктори, единият от които е онколог. Озлобен болнав старец, зас рал собствената си държава, тръгна да разрушава друга и се кани на цебия свят. Конец-пипец!

105

Ристу

преди 1 година

Колеги от Днес, така като гледам и вие активно използвате технологията "deepfake".

104

Петров

преди 1 година

да насаждаш омраза с лъжи и *** да искат смърт на страниците на медия - велик образец за Платена демокрация.

103

Дзъ

преди 1 година

Тъкмо се чудех защо популацията на елени в Алтайския регион рЕзко е намаляла, а то.... Путин се къпел в кръв от роата им. .... тука вече ме развеселихте. Сега дайте една статийка за Байдън, че е спрял да се напикава и вече се сеща, коя е дъщеря му, че да е пълна картинката от достоверни новини

102

Анонимен

преди 1 година

Вашите новини се основават все на слухове. Но дори да е претърпял операция, какво+ И той е човек-