20

Анонимен

преди 1 година

Турските много им знае устата. Ако им друпнем водните ресурси и за 1 седмица в Истанбул ще се вмиришат.

19

Анонимен

преди 1 година

май май Турция отива към Брикс

18

ББ

преди 1 година

До Алито от Софияе бедно ми али,едно е да искаш...друго е да можеш.-..явно инфлацията в турция ще продължи да нараства...безработицата също,САЩ може да изтеглят пройзводства...Германия също...Франция...али какво ще правите с...българските турци...с македонските...с германските,водите Турция по наклонената...с путин само надолу!!!знам,че си руски ***...нито някой те чете нито...от ваксините е...скоро ще свърши!!!

17

Алито от София

преди 1 година

Мисля че коментара на Октай е излишен, най добре ще е ако Турция нападне и изравни със земята мръсните долни византийци, след американските евреи те са най долното племе на света, затова най удачно е Турция да ги затрии, и заради Кипър

16

смей се, Унуфре

преди 1 година

Турският вицепрезидент Фуат Октай определи речта на министър-председателя Кириакос Мицотакис във вторник като "театър" и "шоу", а вчера журналисти основателно се посмяха над отговора на новия прес-секретар на бЕлата кАща на въпрос за мощната инфлация. Обладаващата два модерни плюса Карин Жан-Пиер - цветнокожа и представител на ЛГБТ - отговори, че за високите цени на пиндостанския пазар е виновен ... /няма да повярвате/ ... виновен е Путин. "театър" и "шоу".

15

Важно!

преди 1 година

Здравейте,Ето вижте как си бранят интереса и то със самочувствие!! Знаят как да си гледат и преследват националните цели!А не като нашите усмивки насам натам и евроатлантически ценности !! Срамота !Такива лидери като на Турция и Унгария ни трябва и на нас, а не говорители на Белия дом и ЕС!Управници моля мислете най-вече за нас, а не за чуждите сили! От 9 мил. станахме 6, от кеф ли?

14

Анонимен

преди 1 година

Турци продължавайте с опитите! За вас само това е важно!

13

Козъгъзъ

преди 1 година

Искаме още статии за анаватаната, за нащо халиф, господ и алах грузинското шенгене ермингян и за всичкото анадолско амсалаци!

12

Анонимен

преди 1 година

Ррдоган както всеки психопат в последно време иска да печели гласоподаватели с популизъм. Ще му видят сметката в Турция.Турците не са глупави като Руснаците.

11

Анонимен

преди 1 година

Ердоган има около 51 % подържка в Турция. Това е с фалшифициране ба изборите.В Истамбул и Анкара мнозинството са срещу него. Реално няма подкрепа и от 30% от Турците.Ще мунвидят сметката. Той миналия път се спаси заради подкрепата от САЩ. Обаче вече няма да мунсе размине.

10

Анонимен

преди 1 година

Ердоган печели точки с Русия затова не приема в НАТО Швеция и Финландия. Иначе и Македония не трябваше да приемат понеже и те признават кюрдската партия. Но тях ги приеха щото както на нас така и на него САЩ му нашокаха канчето!

9

Popa ot razgrad

преди 1 година

"чувствителни чувства"...кой гений направи този превод?...

8

Анонимен

преди 1 година

Вие на този конгрес давате дума само на терористи и ***.

7

До 1 Анонимен

преди 1 година

Нещо си се объркал. Помисли си пак, ако може този път като си включваш и горния етаж.

6

Анонимен

преди 1 година

Кипърските турци - чемодан, вокзал, Анадола... Иначе и ние почваме, даже сега е момента да си отцепим от О!Крайна териториите с български окраинци.

5

Мъка

преди 1 година

Защо нямаме политик с тоnkи като Ердоган?

4

Анонимен

преди 1 година

Русия-Украйна Гърция-Турция България-Македония още много пари за американците на какво ми мирише тук -на много американски пари за поддържане на огъня и оборот за САЩ

3

Анонимен

преди 1 година

В Кипър има две държави. Там се проведе референдум за обединение на острова и кипърските турци гласуваха ЗА а кипърските гърци с НЕ. Гърция не иска две държави на Кипър но не иска и една държава с кипърски турци. Иска целия Кипър но ако може да ги няма кипърските турци.

2

Много

преди 1 година

Чувствителни чувства имат турците... За разлика от преводача, който изобщо не се усеща.

1

Анонимен

преди 1 година

Турция няма азбука !Турция няма език !Турция няма култура !Турция живее в каменната ера с мисли за войни сега в Ирак за мисли за насилие и терор .