92

Анонимен

преди 1 година

Бельото пълните тогава, така става ли.

91

Съдба

преди 1 година

Мирише на пълен памперс и гледа стреснато.

90

Анонимен

преди 1 година

Мирише на свежо и чисто за разлика от много други лидери миришещти на пърчотина !

89

Луди хора

преди 1 година

Теми, статии и анализи без смисъл.

88

анонимен

преди 1 година

Тогава може да е ухаел на къпан ,сега мирише на смърт и разруха.

87

Пян_Гъ

преди 1 година

Альо-о-о, джендърята, нали не било редно човек да казва истината? Вместо н-е-г-ъ-р трябвало да се казва "афроамериканец", вместо сакат и инвалид - "човек с физически ограничения", вместо с-л-я-п (не дай, Боже!) - "незрящ"! Нали такава Ви беше политиката? Защо тогава наричате Путин "сериозно болен"? Или правилата на политколектността и демокрацията важат САМО КОГАТО ВИЕ СМЕТНЕТЕ ЗА НЕОБХОДИМО? Като онзи, който не знае колко моста има м/у България и Румъния...

86

Така е ..

преди 1 година

До тя 98 Мислеше се за световен лидер. Сега е посмешище,мразен от целия свят.Война ще води нещастни.ка ..!

85

Анонимен

преди 1 година

Български журналисти сателите на НАТО. Ви просто толково должно паднахти в очите на народа от вашти писанки. Мозьк ли ви омекнал няма извилин??????

84

тя

преди 1 година

Чета и не мога да повярвав ,че е възможно да се пишат такива фантазмагории за един Световен ледер !

83

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 74 Нищо не точи Путин за Финландия и Швеция. Каза че няма против ако нямат военни бази на САЩ.Всички съседи на Русия видяха силата им и през глава се втурнаха в НАТО.

82

Анонимен

преди 1 година

Путин е болен от великоруски империализъм. Болестта е нелечима.

81

Дядо Соци

преди 1 година

Миризмата на Путин е като тази на Ленин.Мирише на формалин.

80

Анонимен

преди 1 година

До до 85 - простотиите и гнусната миризма са от самата "статия". Ти явно си ок с нея, но пък не си ок с моето мнение. Ок си с помията, която се излизва върху цялата аудитория, но си много засегнат от лично мнение което не съвпада с твоето. Това казва достатъчно за теб самият - не си прави труда да ми отговаряш повече. Написаното от мен изобщо не е предназначено за такива като теб.

79

мосю Алфонс

преди 1 година

Джуджака да не са започнали да го мумифицират още приживе, а той да не знае, затова да се разнася с миризмата на масло за балсамиране?

78

Анонимен

преди 1 година

До до 85 - човешкия морал, ценности и въобще човечността не се измерват с технологичен прогрес. И в това да осъзнаваш колко мръсен и анти-човешки е днешния Запад няма нищо общо с това да си пристрастен с Русия. Нямаш никаква възможност да се развиваш както искаш - защото всичко, към което се стремиш и към което ще се стремят децата ти - ще е точно тази мърсотия, която култивират у тях морално деградиралите медии. Няма да ме разбереш - дори не се напрягай.

77

до 85

преди 1 година

Давам си сметка, че западната цивилизация е виновна за технологичния прогрес на човечеството. За живот в уредена среда, даващ шанс за развитие на всеки с желание. Виновна за всички удобства, които имаме в еьедневния си живот, включая и интернет, който феновете на Русия така удобно използват. За възможността обществото да се развие така, както иска, а не да останем крепостни селяни. За свободата на словото, което ви дава реално право да ги пишете тези простотии, а не налага цензура и затвор.

76

anonimen

преди 1 година

Цените летят нагоре с часове, хора мизерстват, всичко в БГ се срива, ама за журналята е важно на какво мирише Путин. На каквото си иска - на това ще мирише.

75

Анонимен

преди 1 година

Какво?... Ама те даже си го душкат? До къде са изпаднали тези хора! Изглежда имат фетиш към Путин.

74

Един от Юг

преди 1 година

Не понимаете ве,жужака са почнали да го мумифицират и му правят място до другата мумия на червьонай площчад!

73

Анонимен

преди 1 година

Разбирате ли сега, колко наистина е упадъчна западната цивилизация? Давате ли си сметка колко низки страсти и колко примитивна психология може да има индивид, който в контекста на международни отношения да коментира физически аспекти от личността на другия. Давате ли си сметка, що за *** и анти-човеци са по върховете? Мен ме е гнус да прочета само заглавието, явно авторката на публикацията е ампутирана от чувство на нравствена и ментална хигиена за да може да напише подобно нещо.