39

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Кристалина хич не си играе на шикалки. От Сталин на Кристалина и от водеща комунистическа членка по времето на Наш Тошо до отиването й в Америка (САЩ), натурализирането й чрез ишменди капели и ДНЕС раздаването на милиарди, като български марципани или тутманици, ууупс исках да кажа аеро чоклид и дънкин донътси е върхово постижение на същата индивидуалистка. Так держать. ДавАй Криси.

38

ергенът

преди 1 година

колко мило ! Чудесно , наливат се едни заеми арни там , скоро трилион ще станат . Рашките не знам дали ще ги разкъсат , но благодеятелите със сигурност ще го направят. Поляците и те сложиха приборите да режат от баницата .

37

Анонимен

преди 1 година

И трилиони да налеете,каузата Украйна е бита карта,жалко само за бедните Укри!

36

Анонимен

преди 1 година

Стига печатахте пари и ги закопавахте в Украйна или в джобовете си бe... Нямам думи вече да опиша тая крадлива ...

35

Анонимен

преди 1 година

Хартийките не хранят,и сто тона банкноти да напечатат,не могат и един човек да нахранят.Запада са лицемери,оръжие за война дават,храна за бедстващи не.Ще печатат хартийки,но и един тон зърно няма да дадат.Но ще дойде денят,когато срещу принтираните банкноти ще искат истински стоки и ресурси от украйна.Ние вече го знаем това,минали сме го,и още ни доят,и няма да спрат,докато ние не ги спрем

34

От народа

преди 1 година

Ха така, сега го навиратни на Украйна под думата помощ. Че нали после ще трябва да се връщат тези пари......на това му се казва : законно обирджийство.

33

за въоръжаване

преди 1 година

на Украйна и продължаване на войната има за гладуващи и болни деца няма, а? Защо не дадоха тази сума на Йемен или Сомалия? Сега виждате ли лицемерието на Запада? Светна ли ви лампичката? Онова в главата ви заработи ли? Те имат интерес тази война да не спира жалко за тези които спите

32

Бързат защото...

преди 1 година

Цената на житото ще се дигне няколко пъти до зимата! Само какви са ми загрижени милите от световната банка!

31

Транжорна

преди 1 година

Запада транжира Украйна преди още напълно да е умряла! Само какви са чакали!

30

До 37

преди 1 година

То да беше само в Испания на Зеленски имението. Тоя е наредил жилища по цялото земно кълбо. И в Лондон апартаменти. И в Маями къщи. Чака само да му свърши ролята и се изнася да си живее живота.

29

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с имението на Зеленски в Испания? нещо? или тишина там

28

Анонимен

преди 1 година

банката иска да "закопае" Урките във вечен дълг, които да се изплаща поне 200г и през това време да им вземат полезните изкопаеми, и всичко което имат. Всичко! Така работи запада, честито.

27

Victimized

преди 1 година

Международната "парична" помощ винаги е била, по думите на великия Рон Пол, пари взети от бедните в богатите държави и раздавани на богатите в бедните държави.Вижте какво се случва от десетилетия в Африка, в Карибите, в Южна Америка, милиарди долари се изливат натам, хората там все са бедни, ресурсите им източени, а олигарсите им и диктаторите им тънат в лукс. Нищо не се е променило, ползваме емпатията на хората за чуждото страдание за прокарваме политики за пълнене на джобовете на елита.

26

Анонимен

преди 1 година

Ами то и ние , България се крепи само на заеми !

25

MONAD

преди 1 година

Украинците им "помогнаха" с има няма 80-90 милиарда за няколко месеца, Зеленски ще си живее във Флорида, да му мислят редовите укри как и кой ще ги плаща.

24

до 25

преди 1 година

Познай от 3 пъти-Ротшилд ще е по-горещичко смятам...

23

зАз

преди 1 година

Западняците бързат да изнесат укро зърното и слънчоглед, за да не гладувут, защото РФ тази година забрани износа на зърно и зърнени култури! Какво ще ядът укрите когато Европа и САЩ ги оставят без зърно???? Ами "Проблемите на индианците въобще не вълнуват Шерифа"! -))))

22

Анонимен

преди 1 година

Ба си и банкерските умреляци, ще къртят кинти за сметка на чуждото нещастие. Да пукнат дано. С 30% лихва.

21

Перчо

преди 1 година

Бензиностанцията с ракети не дава житото!!!!!!!

20

Анонимен

преди 1 година

В този свят има твърде много банки и все по-малко и малко производутели в селското стопанство. Скоро ще е бутиково селскостопанската продукция, а гладните гърла кинти не ядат. Ще има яко бум в манджата.