11

Анонимен

преди 1 година

Да, не са за протестите, а за намаляване на толтаксите. Можеш да им го поднесе на тепсия и тогава няма протести.

10

Анонимен

преди 1 година

Протестите са на ГЕРБ и ДПС.

9

Ми добре

преди 1 година

Каквото и да ви струва? Така да бъде! Очаквайте скоро и сметката.

8

Анонимен

преди 1 година

Разделят ги, за да ги владеят. Овцете не го осъзнават.

7

Майора

преди 1 година

След от висините Терзийски и погледни реалността! Нищо ново не правите освен да лъжете като водача си!ако сме толкова добре защо последователно теглите заеми, инфлацията е двуцифрена , цените растат,спряхте пътища и магистрали , работещи ТЕЦ, това нормално ли е?

6

Бойко Борисов

преди 1 година

Ще правя протести докато се върна на власт.Следват служителите на зоологическата градина, после пиколата и хостесите, след това фризьорките, после коминочистачите и така докато не се върна на власт и да стана по-богат от мъск.

5

Анализ на клипа

преди 1 година

Политиката на ГЕРБ в момента е, всичко което откраднахме сме готови да го хвърлим за да финансираме протести и да дискредитираме работата във всички сектори за да се върнем на власт и да откаднем три пъти повече.

4

Анонимен

преди 1 година

Тез тарикати хич да не се правят. Не стига че най много чупят пътищата ами ги ползват с комерсиална цел . Да печелят пари а не щат да си плащат още от боково време. Другите им плащат бакиите . Еврочленовете с ,,правата ,, и ,,ценностите,,

3

Анонимен

преди 1 година

До Фермер село КонскаАз пък знам, че Кирчо е искал пари за предизборна кампания от шефовете на някои от големите компании в бранша, но те са го резнали и сега се пишат актове на камионите на тези компании и се записват номерата и данните. Както знаем и г-н Еконт стана така министър за 300 к.

2

д

преди 1 година

Спонсорирано от ГРОБ, я проверете кой е лидера на синдикатите им в София - оп ГРОБ

1

Фермер село Конска

преди 1 година

Протестират само служители на свързани с Боко фирми.Аз познавам много и различни превозвачи , които са малки или средно големо фирми и те на 90% не подкрепят протеста.