21

Малко за политика

преди 2 години

До Разумният компромис: "РМС се присъединява към Република България"? Няма да се съгласят в Скопие. Един македонски политик го беше казал точно: "Предпочитам да съм министър в Македония отколкото областен управител в България". По-ясно обяснение на причината за българофобията, която налага политиците в РСМ не съм чувал.

20

Някой

преди 2 години

"Северна Македония ще се опита да изгради позитивен диалог с България". Не приказки а действия трябват. Диалозите няма да решат нищо. Докато ни наричат фашисти и нагло ни крадат историята никакви отстъпки. Докато се отнасят с нас като с членове на олигопартията - И дума да не става за вдигане на вето. Сега е момента давидим има ли България истински държавници, или марионетки, готови да продадат подвига на Ботев и Левски възможно най- скъпо и да си запълнят банковите сметки.

19

Анонимен

преди 2 години

Мацедония е враг на България, факт. Управляващите България са също врагове на България. Така че знаете какво да очаквате. Ще се вземе такова решение, че България да е губещата страна.

18

Анонимен

преди 2 години

Всъщност аз искам да пожелая влизането им в ЕС, защото от тоя ЕС хубаво няма да видят, както и ние не сме видяли. Иначе при нормални обстоятелства, България трябва да отговори подобаващо на омразата която лъха от фиромците и да блокира клооааката им да не влезе никога в ЕС. Но пак, ЕС е помийнна яма и фиромщината принадлежи вътре при говввнатта.

17

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Човек който е неприятен, това е така , защото хора са му повлияли много сериозно ! Оправията да е му помогнат да си дойде на себе си и да бъде приятен както никой друг на света !

16

Анонимен

преди 2 години

Македонизма е враг на България. Другите страни нямат забележки защото не ги крадат тях. Гърците си решиха въпроса с кражбите и ги накараха да махнат имената на места именувани на Александър Велики и Филип Втори, преди ги накараха да сменят знамето със звездата на Вергина, което в Гърция е същото но на син фон, същото като нашето зелено знаме Свобода или смърт крадците го ползват с червен фон. Всичко ще сменят само някой да ги накара.

15

Анонимен

преди 2 години

Други страни нямали забележки към Северна? Ония ден се биха на изложение на виното с гърците! И да, те имат проблем само с България и Гърция, щото само нашата история крадат. Пропуснали са да обявят Наполеон за северномакедонец, иначе щяха да имат проблеми и с французите. А Чърчил не е ли традиционна северномакедонски фамилия от Битоля, а?

14

Анонимен

преди 2 години

До МАКЕТАТА Република Македония спира да съществува с договора с Гърция от 2018 г. Става сеяерна.

13

Димитър Кетипов

преди 2 години

Ич не ми дреме за тия Шиптари... Ес през крив макарон

12

Путин е виновен!

преди 2 години

Тъй да знаеш Османи!!!!

11

е ле па тоя...

преди 2 години

Османи смята, че в българската страна има лица, които се опитват да провокират грешка в преговорите.Ооооо...какъв ужасььь...отивам да си разплета чорапите от мъкааа....

10

фригиднаКУЧКА

преди 2 години

Показвам ти пръста намиращ се между показалеца и безименния....

9

sd

преди 2 години

ако ЕС приеме държави като С. Македония, Албания, Черна Гора, Сърбия, то това ще е катастрофа. Черна гора е купена от Русия и ще блокира всяко възможно решение. За Сърбия да не говорим. Само ще искат милиарди за щяло-нещяло. ЕС ще се обезсмисли и големите държави ще напуснат, за да си правят нов съюз.

8

ха-ха-хи

преди 2 години

ОЧАКВАЙТЕ....ВЕТОТО ПРОДЪЛЖАВА !!!!!

7

ГоцеДелчев къмОСМАНИ

преди 2 години

И какво е предложението?????Да учим албански или да нахлузим шалварите????

6

Упсьььь...

преди 2 години

Някой разбра ли на тоя северомакедонец-ОСМАНИ какво е доброто му предложение за България...Питам за един мой приятел-българин от РСМ който живо се интересува по този въпрос...

5

Анонимен

преди 2 години

Кире, нали знаеш какво НЕ трябва да правиш ако искаш да живееш?

4

каза като рече

преди 2 години

За компромиси забравете!Има си ясни и точни искания!Изпълнете ги и прав ви път!

3

Анонимен

преди 2 години

Под добро предложение разбирам да ни върнете обратно територията и историята. В противен случай не ме вълнува.

2

Ганчо Гришев

преди 2 години

Компромис никакъв, иначе ви чака народна любов.