41

Някой си

преди 1 година

Тези нагли наши сънародници така се държат с нас, като че ли ние имаме зор за нещо, за което ще спечелим??? Няма ЕС за макитата, а простото Киро по бързо да си хваща пътя за Канада-та!!!

40

Николов

преди 1 година

Отречете се от безумието да сте по-различни от Българи, бъдете мъдри в намеренията си.

39

Анонимен

преди 1 година

Според данните на Евростат, България е най-корумпираната държава след Косово и Босна.Не че Македония е по-малко корумпирана.Но странно е да обвиняваш в нещо други хора,като ти не си по-добре.

38

Анонимен

преди 1 година

А кой Ви казва,че Македония не изпълнява договора за добросъседство?

37

Маке

преди 1 година

Започвайте да си изпълнявате договора от 2017 година , смяна на лъжливата ви история и учебници ...

36

До Павел Буре

преди 1 година

Защо ни е една бедна корумпирана държавицс с една трета албанци и център на наркотрафик. С проблеми с име знаме история църква. Нищото ви нищо. Благодарим Отивайте при Сърбия

35

Павел Буре

преди 1 година

Колку болни пилци има мегу блгарчетата така што си мислат дека Македониа сака да се присоедини кон БГ...не знам по кои основи и како би станало но 99% од македонците никогаш нема да се согласни

34

Qanon

преди 1 година

алабала и нищо конкретно.

33

Анонимен

преди 1 година

Пак нещата се свеждат до "македонизма" е македонците са изгубени окончателно след ВСВ. Оттогава там няма никой който да говори за изсторическото наследство на българите, освен компроментирани имена! Така че ако искаме нещо с Македония трябва незабавно да ги признаем (свалим ветото) и с българското им име Македония (без Северна).

32

Анонимен

преди 1 година

Вижда се от реакциите- минуси и плюсове ,как общественото мнение е обработено по начин да доведе самоубийствен провал.Ако продължаваме така,за пореден път в историята ще застанем на грешната страна.Така няма да върнем Македония.Ще загубим и себе си Живее се в настоящето и бъдещето ,не в миналото.Изберете сами!

31

Анонимен

преди 1 година

Ти готиният,/сам се определяш като готин/този работодател,ако има нужда от хора за работа,защо да не направи компромис и да те назначи?!Винаги има поне две страни и две гледни точки.Който се мисли за непогрешим,губи.

30

Готин

преди 1 година

"...едно добро пердложение, което е реален компромис". Та, България трябвало да направи "компромис" , за да може РСМ да започне процедурата по присъединяване. Това е същото, като утре да ида при бъдещ "работодател " и да искам да направи компромис за да ме назначат във фирмата му. Е, защо да го прави!?

29

Ламята

преди 1 година

Евроуния през крив макаруния.

28

Анонимен

преди 1 година

Фалшификацията на история,изобщо на българската държава официално тръгва след 1945г.Чрез насилие,унищожаване на българския етнос,репресии,затвор ,мъчения,убийства.Мен ме смущава факта,че от наша страна признават новата нация след 1945 и езика.Ама това нормално ли е,точно в този период се установява македонизма и сега ония ми говорят за "самоопределение".Защото каквото и да е било преди,важно е накрая какво се случва.Нашия предател Ст.Дичев на тяхна плата точно това иска да признаем с декларация

27

Гост

преди 1 година

Османи лъже. Не допускайте РСМ в ЕС. С тия техни претенции влизането им в ЕС означава, край на българската история, писменост и култура.

26

Gogo

преди 1 година

Македонците са си българи, но Османи е македонец, колкото аз съм албанец! Проблемът с рсм е, че е наполовина албанско-мюсюлманска като население и турция и сащ искат да свържат турция с албания по суша през нашата територия и през рсм. За щатите и турция ние сме враг и ***, не си мислете, че нещо добро за нас може да дойде от сащ. Държат ни бедни и гладни, чакат съвсем да се стопим като бройка преди да ни отрежат главите. След к пуснем рсм в ес, те ще обявят териториални претенции към нас

25

нострадамус

преди 1 година

КАК МОЖЕ ДА ПОСТАВЯТ НА БЪЛГАРИЯ УСЛОВИЯ МАКЕДОНСКАТА ИЗМИСЛЕНА ОТ СТАЛИН ДЪРЖАВА В РАМКИТЕ НА СЪРБИЯ. ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАСКА ТЕРИТОРИЯ ТОВА Е ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА С БЪЛГАРСИ КОРЕНИ . ИМАЛО Е НА ВРЕМЕТО МАКЕДОНСКОГРЪЦКО ПЛЕМЕ НА МАЛКА ТЕРИТОРИЯ МАКЕДОНИЯ Е КАТО ИЗМИСЛЕНАТА ОТ АМЕРИКА ЛИБЕРИЯ-

24

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези смешшници югославяни. Макетата са южни славяни от неопределен произход от 1944 година. Не ги писаха в Кралството на сърби, хървати и словенци, защото бяха част от Сърбия до 1941 година. Освободихме ги 3-4 пъти вече. Още да уврат тиквешите.

23

Анонимен

преди 1 година

Северна Македония са слуги на Сърбия, Сърбия е слуга на Русия, следователно Северна Македония е слуга на Русия. Русия иска да вкара Троянски кон в ЕС, за да налага вето и да спира санкциите срещу Русия. Лъжци и крадци не пускаме в ЕС. Еврошефовете да искат отваряне на югославските архиви на Скопие за репресиите срещу българите и насилствената македонизация.

22

Анонимен

преди 1 година

Те,и са безкрайно нагли! Направо потресаващо нагли!