28

Анонимен

преди 1 година

Не ми идва на ума как така другите европейски държави удържат инфлацията и населението им не се оплаква от срамнониски доходи? Защо в България всяко повишаване на дохода води веднага до повишаване на цените на храните? Странна пазарна зависимост, при положение, че потреблението не нараства, така да се каже търсенето не превишава предлагането?

27

рибока

преди 1 година

Още санкции трябват,сакнции до дупка.Само така ще оздравее Путин,след като е болен по сведения на най-доброто разузнаване,черпило сведения от трудовете научни на нубийски психиатър живял 500 г преди Христа и ще е в състояние да сключи мир след като няма и чипове от перални и съдомиялни за ремонт на танковете му.

26

Анонимен

преди 1 година

Ако 8% е рекордно ниво какво да кажем ние в България където олиото от 1,60 лв е поскъпнало 3 пъти това са 300%, хляба от 1 лв.на 2.50 лв.това са 250%, другите стоки от 40 до 100%. Елате да видите какъв ад е в България при крадливите комунисти които управляват.

25

Българ

преди 1 година

Неверни са ви сметките!Декември месец хляба беше 1.10,1.20 сега е 2 лв или 1.80 за другото няма да говоря!Чуждопоклонничеството винаги е излизало скъпо на българският народ още от така наречените възрожденци едните заклети русофили другите франкофили,американофили,англофили,германофили и т.н. и всичките мислят само как да се подмажат на любимата империя като си мислят,че на ония им пука за шм.,атки като тях,просто си гледат интереса !

24

Анонимен

преди 1 година

хем нулева безаботица, а инфлация, значи някой се скатава на работното място , а "глупаците " се стараят за сметка на мързеливците, къде са политиците, държавниците, тук е тяхната роля да регулират

23

Анонимен

преди 1 година

Нормално... Цената на сигурността и мира в света са високи, когато има война и агресор, който трябва да бъде ликвидиран.

22

123

преди 1 година

Само инфлуенсъри, стартъпи, програми, уеб, всеки втори мениджър или ай-ти.... На "непрестижните" професии на гърба лежат и нищо не произвеждат! Еми!!!

21

Анонимен

преди 1 година

В ЕС 8,в България официалната е 15,неофициалната 30.Оставка прости Киро

20

Анонимен

преди 1 година

прекалено много дигитални професии, чиито труд се плаща от гърва на реалния сектор, не оптимизират а крадат в крайна сметка,какво щат да разправят. Безкрайно количество софтуер за една и съща операция, няма смисъл, ще го разберем по трудния начин

19

БАЧКАТОР

преди 1 година

Ние сме готови на всякакви жертви и лишения само и само да угодим на нашия партньор САЩ! Ако ще да ходим гладни и пеша но пък ще сме горди, демократични и евроатлантични. Урра!!!

18

Киро лъжеца

преди 1 година

В БГ дабъл(двойно) . Кирчо къде са най евтините горива и храни сега.На бесилото.

17

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще се качат на зиловете и камазите, а ние ще ходим пеш.

16

БАЧКАТОР

преди 1 година

Нищо, важното е че наложихме санкции на Русия, нас кучета ни яли.

15

Анонимен

преди 1 година

В България е над 50% инфлацията. При олиото е дори е 100% инфлацията. В ЕС ряпа да ядат с по 3000 евро заплати, бълха ги ухапала.

14

Анонимен

преди 1 година

Като дойдат американските танкери с руска газз ще стане хипер дефлация. :-)

13

П.К.

преди 1 година

-Защо сега инфлацият е толкова висока - 16 Ноември 2021 г. НИЕ СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ ПРЕЗ 2022 г. ИНФЛАЦИЯТА ЩЕ ОТСЛАБНЕ.- Европейска Централна Банка. ///Инфлационна цел: 2 процента в средносрочен план.

12

Анонимен

преди 1 година

Бедни ми еврофили скъпите суровини подпомагат Путин, а на Европа й вредят много понеже е нетен вносител и то с много.

11

Анонимен

преди 1 година

Производителите казват, че енергията е поскъпнала и от там вдигат цените за да има смисъл въобще да работят, а някакъв обеснява, че санкциите не пречели. Аз на кого да вярвам на тях или на някакъв бот?

10

Анонимен

преди 1 година

Малко, че ни другите кризи ми и санкции ни наложиха за да ни е още по-тежко.

9

Анонимен

преди 1 година

Не са само санкциите проблема. Русия започна икономическа война с Европа още 2020, намалявайки количествата на доставен газ и повишавайки цените. Поинтересувайте се за цените на газа как се развиват последните 2 години. С или без санкции обстановката нямаше да е много по-различна.