8

БАНко

преди 2 години

И ТУК ПОБЕДИТЕЛ Е ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ БУНКЕРА В КИЕВ !!! ПОЗОРЪТ Е ПЪЛЕН !!!

7

АК-47

преди 2 години

Имам усещането, че наци'то Зеленски ще се включи и когато отивам в тоалетната. Но забрави да каже, че още почти 700 нацистки плъхове изпълзяха от подземията на Азовсталь и се предадоха в плен. И под наркотичен екстаз го нарича "евакуация" за спасяването със съдействието на международния Червения кръст, които там ги няма. Е, това бълнуване е типично за наркозависимите. Нацистите от Азов се предават на бойците от ДНР, и разбира се официално съобщено със статут на военнопленици, и право в Еленовка.

6

Анонимен

преди 2 години

И пак наци наркомана. Смятам, че вече се отвратиха и голяма част от хората, които в началото се връзваха на пропагандата за клетите, нападнати без причина украинци.

5

Анонимен

преди 2 години

След като видях снимката на Кокаински спрях да чета и да разглеждам материала. То бива бива, но се преминава всичко нормално.Лицемерие без край.

4

MONAD

преди 2 години

Докога ще промотирате самозабравилия се елит?Кой го интересуват тези хора?

3

Анонимен

преди 2 години

На международния филмов фестивал в Кан с видеообръщение гастролира Зе-клоунът. Нито едно значимо мероприятие в Еесовската Зона не може да мине без осигуряване на трибуна за укро-неонацистите.

2

SuCkMyD1Ck

преди 2 години

Във Франция се занимават с кино, изкуство - забавляват се, в ръша показват оръжия за убийство на хора. Разни хора, разни идеали.

1

Анонимен

преди 2 години

Още от сега предполагам, че украинците ще приберат всички награди също като на измислената Евровизия.