30

Анонимен

преди 2 години

Бойко кога ще се върне, да оправи държавата?! Моята майка е на 88 г., ама казва - върнете си Боеко, само той ще ни спаси!

29

Kuncho

преди 2 години

Голяма глупост е вдигането на минималната пенсия!Майка ми която е била учителка цял живот и се е пенсионирала 2002 година взима пенсия близка до минималната вече при условие, че е работила цял живот като учител.Правилно ли е това да взема пенсия колкото един човек работил на черно 20-30 госини?!По този начин се стимулира работата без осигуровки и допълнително подкопава бюджета на НОИ. Ясно е че кумунистическото мислене не подхожда на едно модерно управление, като прозира вредата на БСП.

28

Анонимен

преди 2 години

На бананите ДДС-то няма ли да падне? Че едно време заради тях, таковаха ... на държавата...?

27

Анонимен

преди 2 години

Киро заличителя заличава държавата

26

Кривондел

преди 2 години

Единственото, което ме тревожи е кой ще плати сметката накрая. Неминуемо ще докарат нещата до вдигане на данъци... Тия милиарди трябва да се вземат отнякъде.

25

незабавна оставка

преди 2 години

първо :тия 60лв.(50)почна да ги дава Борисов,второ:не посмяхте да ги спрете и сега си ги приписвате като ваша заслуга,трето:сега ги слагате към пенсиите и го обявявате като увеличение,четвърто:реалната стойност на тези 20% ше е около 20лв.- Калфин ви го казва в прав текст . та не разбрах , за кво увеличение на пенсиите говорите бе , вие дето не се борехте за постове ?

24

Анонимен

преди 2 години

Като гледам изброените мерки изобщо няма да, спрат цените и инфлацията

23

sostin

преди 2 години

Кирчооо, аз съм работещ човек плащащ по една камара данъци и то високи на тая държава , от скапаните ви мерки мен ме засягат само едни 12 лева. Свещи да си купиш с тях Кирчо. За една година заплатата ми все едно е намаляла с минимун 35-40 процента ти ми приказваш за некви 12 лева. Пенсиите та пенсиите. Кирчооо у Харвард не са ли ви учили че не пенсионерите генерират БВП бе Кирчо , а работещите хора. да ви се изакам и на мерките и на главите ви прости Кирсооо.

22

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

Не може да се говори само за пенсионерите.Омръзна ми. За младите трябва да се говори,как да се създават условия,та техните заплати да растът.Минималната се вдигала,ами останалите?Какви са тези базплатни ДГ,ясли и т.н.Няма нищо безплатно.Взимат от едни дават на други.Това не е справедливо.Бачкаш,получаваш добри пари и си плащаш за услугата.На всички се дава.Вдига се минималната пенсия(няма ден работен) и тя става толкова,колкото на този с 40 г. труд.Ние сме най-несправедливата д-ва.

21

profetey

преди 2 години

И накрая всички ще плащаме за тези мерки. Според мен не е правилно правителството да раздава пари, а трябва да приеме мерки за добра бизнес среда, без изкуствено да влияе на пазара. Отделно намаляване на ДДС-то и акциза на каквото и да е значи по-малко финанси в бюджета и утре пак ще трябва да се тегли заем, защото няма достатъчно пари. Пълни некадърници. Аз съм за нови избори да се види тогава колко хора ще подкрепят текущото управление.

20

Анонимен

преди 2 години

Кой век тия мерки, аз зареждам 150 лв за резервоар, а преди 110. Нещастници

19

Анонимен

преди 2 години

Това са лъжи и нека обясни Просто Киро инфлацията с колко ще се увеличи? С това няма да решат инфлацията и кризите, а ще ги увеличат и задълбочат. ОСТАВКА некадърници съсипахте България, стопихте спестяванията и доходите на хората.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30нито един от двамата, аз лично Ники Василев

17

Анонимен

преди 2 години

КАТО НЯМА ПАРИ, ЩЕ ГИ ПЕЧАТАМЕ

16

Анонимен

преди 2 години

А какво получавахте от герп-дпс се бе тролетарят? Получаваха само фирмите на наще хора, вие пак гледахте отстрани с празни джобчета, бедняци. Ще се радвате на 12 лв, щото акъл за повече нямате.

15

Анонимен

преди 2 години

демек че борите инфлацията с увеличение на публичните разходи:))) какво сте учили в Харвард бе мушмороци, като изсипахте 4 млрд. в компенсации за цената на тока, какво постигнахте ? едно нищо, а можеше тия пари да ги насочите в изграждането на нови мощности. С компенсации, субсидии и увеличение на раходите не се бори инфлацията, така само я подхранвате, НЕКАДЪРНИЦИ!

14

Анонимен

преди 2 години

Осигурителния праг е вдигнат от 3000лв./на3500лв. Тези пари свързани с мерките,да не падат от небето?

13

Анонимен

преди 2 години

Да ни е честито, фалираха държавата

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя луди. я не може ли да, разбере не да вдига заплати и пенсий трябва да спре растежа на цените да ги задържи дори да ги намали покачването на заплати и пенсий само вдига инфлацията ще почнат да печатат банкноти с много нули

11

Анонимен

преди 2 години

за мене само 12 лв на месец за бензин.на 200лв е нищо.децата ми са над 18г.разбрахме 2 тарифи за ток и вода ще има.няма да се къпя всеки ден.отпускате и свободен тока за битовите абонати.казах ви 6 лв.вода 1000лв битов ток. та моята заплата е 980лв бруто.какво ще ям.