330

Емигрант

преди 1 година

Относно горивото в Испания правителството дава до 30 цента, и то вече втори месец, при инфлация 9 процента. Тези пари ги дават от Европа, но в България системата е друга, а именно едно за теб едно за мен. Така че крадливото правителство и от мерките краде

329

Анонимен

преди 1 година

Безпрецедентна помощ за народа! Никой досега не го е правил. А що се отнася до скока на цените - инфлацията е в цяла Европа. И другите държави също предприемат мерки за гражданите си. Но тук това се прави за първи път. Браво! Отвяхте главите на тиkвyнuте!

328

Анонимен

преди 1 година

До гост 315-Ами,да-пенсиите изостанаха,но цените какви станаха само за няколко месеца,т.е.откакто ни управляват от ПОДМЯНАТА

327

Анонимен

преди 1 година

До гост 331-Кажи ми през годините,когато управляваше Борисов колко пъти се е вдигнала цената на хляба!? Дали цената на газа се е вдигала с 500 %-НЕ!-дори имаше поевтинявания! Колко се е вдигнала цената на олиото-В ПЪТИ ли!? .....Та,питам и отговор не искам,защото си го знам отговора!

326

мика зайкова каза

преди 1 година

че сметките за повишаване на пенсиите,са много тарикатски,хем ти дават 20% -ХЕМ НЕ СА 20%

325

Анонимен

преди 1 година

Тия решетки на вратите на парламента са много здрави. Единственото яко и сериозно нещо там. Отдолу май има и бункер . Сега пълнят торби с пясък .

324

АМАН от престъпници

преди 1 година

Аман от нарочно създадени нагло престъпни групировки маскирани като ПАРТИИ>.НЕ СЕ НАКРАДОХА НАглите престъпници окупирали власта с измама след 9.11.1989..Грабят милиарди с цените на тока и горивата ..А техните подкупени псевдополитичета мажат и обещават кражби от бюджета за замазване на носовете на милиони жертви..МОже да фалират 90% от заводите и заведенията безмилостно..

323

Новина

преди 1 година

Канада заплаща евтаназията на здрави хора, които са бедни за да живеят достоен живот. Абе тия хора луди ли са? Та те тогава трябва да платят евтаназията на 90 % от българите?

322

Joe

преди 1 година

9 лв икономия от ляб и 12.5 лв от бензин = 21.5лв на месец.При увеличени потребителски разходи с поне 500лв на домакинство на месец и това в рамките на по-малко от 6 месеца. Ай чиститу :-) Жан Виденов пасти да яде!

321

Анонимен

преди 1 година

И една стотинка да направят хляба не ни трябват тези предатели.Всички тези мерки са прах в очите на народа на всички е ясно че тези не са дошли да оправят България...правителство което се управлява отвън ще предаде българите.

320

Ти да видиш

преди 1 година

Седа чета и те мога да повярвам та очите си!

319

Анонимен

преди 1 година

Не се притесняваите наи добрата мярка още не са я въвели.Безплатна евтаназия набедните за сметка на държавата по примера на Канада.Това не е шега.

318

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Петков вдигай пенсиите не със 150, а с хиляди проценти и до края на годината дай някой лев на трайно безработните нерегистрирани в бюрата по-труда милиони българи иначе ще се ядосам и ще правя партията на безпартийните и народа ще те свали.И сваляй Гешев и ВСС смени, защото пак народа ще те свали.

317

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

369....Спасението ми ще е ,ако такива родоотстъпници не съществуват като теб!

316

ГУГАЛО

преди 1 година

До РадославАбсолютно си прав. Банкоматите пускат чисто нови банкноти по 100лв ,скоро ще има и по 200лв после по 500лв и т.н. Тия кьде не са преживеяли ЖАН ВИДЕНОВОТО ВРЕМЕ скоро ще го усетят.

315

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Прах в очите на блеещите! Тези ни докараха до безвъзвратна национална катастрофа!

314

Анонимен

преди 1 година

Ами сега?Тулупа как ще мотивира мат'ряла?Само с крясъци по телевизора не става.

313

Анонимен

преди 1 година

Е как да им вярваш на тези лъжци, оня ден социалният червен министър нагло излъга че ще има увеличение на всички пенсии с 21.6 % и че тавана пада от първи юли....Днес просто киро ми обявява съвсем различни неща.... на кое да вярваш? Оставка и съд!!!!!

312

Анонимен

преди 1 година

"отстъпка в размер на 25 ст./л. за бензин 95 и дизел, метан и пропан-бутан" oт 1 юли. НО до тази дата има още 6 седмици. За последната седмица бензина поскъпна с 10 стотинки. Всеки грамотен може да пресметне след 6 седмици с колко ще поскъпне бензина и дали от тези 25 ст ще има някаква полза за хората.

311

Анонимен

преди 1 година

ДДС е единствения данък носещ реаални приходи в бюджета. Засега селските тарикатчета в шумотевицата натресоха на следващите едни дългове с които кърпеха държавните финанси. 15% инфлация и 2 % ръст /официални данни/ Лихвите по кредитите още не са осчетоводени. Мутробизнеса назначил президента и после гавазите от антуража му в момента реализира свръх печалби скрити от войната, високата инфлация и инертността на българина, обичащ да слуша сладки приказки. Е, да ви е сладко мозъчни корифеи