32

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че за 1 г. българинът обедня поне с 30%! А рейтинга на Гриндъра пък е цели 15%, тоест 900000 го харесват, 800000 от тях пенсионери!

31

Аз промяната

преди 1 година

КАБИНЕТЪТ ИНФЛАЦИЯТА ИНФЛАЦИЯТА КРИЗИТЕ КЪДЕ ГИ ЗАБРАВИХТЕ КАК ЛЪЖЕТЕ

30

от 7

преди 1 година

инфлацията се увеличава заради цените на енергията, защото един от североизток едностранно се опитва да ни изнудва за рубли, въпреки че е подписал договор.

29

Замогнат Пенсионер

преди 1 година

Ало, Промяната! Връщам ви повишенията,искам си старите цени и 12-те Бойкови години :-))

28

Ъ?

преди 1 година

Ами как иначе шъ удържи Бунта на пенсионерите? Че, то с 300 лв пенсия при Инфлация в ЕС над 8%, а колко е в Бг май никой не знае, пенсионерите в прекия смисъл на думата няма какво да губят! Пита се откъде пари за пенсии при тези високи цени на Газта и Нефта, на Електроинергията, на ниския ръст на производство, на съсипания Туристически сезон??? Шъ печатаме или как?

27

от 7

преди 1 година

добре айде кажете какво грешно са направили правителството и какво трябваше да направят, тези дето сте ми наредили минуси? Обяснете, защото не са построили поток на путин за 3 млрд лева нали!

26

Аз промяната

преди 1 година

24 Браво БКП Чудна промяна Само хора от БКП ПОЛУЧАВАТ БАНИЦА ОТ ПОДМЯНАТА УРА КОМУНИЗМЪТ В ДЕЙСТВИЕ

25

Анонимен

преди 1 година

Вече и с 3-4 хил. лв. едно 4 членно семейство не може да живее нормално! Примерно да отиде 10 дни на почивка!

24

12

преди 1 година

То при един такъв пенсиите и заплатите бяха в милиони, ама хлябът беше 1200 лева. Така че като огласявате процента увеличение, огласете и процента инфлация, но реални проценти

23

aa1830

преди 1 година

Продължаваме поскъпването.

22

Чиновник

преди 1 година

На мен Кабинетот не ми е вдигнал заплатата с 1 лв, а цените с 50% нагоре! Вече гледам на краставиците като деликатес!

21

aa1830

преди 1 година

Да, ама инфлацията при Борис не се покачваше с двуцифрени стъпки и бенъина беше по 1,50лв. Борисов, та Борисов, та Борисов...няма го Борисов от една година.

20

Анонимен

преди 1 година

Цените не са в пъти повече. Очевидно е, че поне на пенсионерите покупателната способност ще се повиши, немалко при това. Това правителство работи, и то доста добре, не помня друго такова.

19

Живко Павлов

преди 1 година

На баща ми пенсията от 1000 лв. по времето на Борисов, му я вдигнаха на 1250 лв. Сега при Кирил Петков, след като махнаха тавана, ще му я направят 3400 лв. И го заслужава. 25 години беше кмет на нашия град по времето на комунизма + 10 години партиен секретар. Трудил се е много!

18

Тц,тц

преди 1 година

Но за по-малко от година ПП повишиха цените с 200% в сравнение с преди 10 г...Де е КИРО на кирия???

17

Состин

преди 1 година

И цените на всичко, повече от на Борисов за десет години, в пъти в повече...

16

Анонимен

преди 1 година

А цените тройно!

15

9

преди 1 година

Увеличили със 160 лв . Покупателната способност е паднала със 50%. И 5000 да ги направиш човек като може да си купи по малко неща от предната година , не само че не си свършил нещо полезно ами и си наредил. И това да се изказват по медии че си направил нещо а всъщност нищо не си свършил е лицемерие ако го знаеш , а ако не го знаеш е простащина и в двата случая нищо не си изгубил в парламента. Да видим тоя коментар кога ще го изтриете

14

О, божкее

преди 1 година

Тези или са *** или се правят на такива? Номинално най-увеличени сигурно са във Венецуела, Аржентина и Турция. Означава ли това, че народите им са най-благоденстващи или че с пенсията от преди година не могат да си къпят вече нищо?!

13

пенс

преди 1 година

За пенсията, най-важното е колко време ще я вземаш. А с това правителство отиваме на гръцкия вариант - следващият кабинет Борисов ще ги намалява.