8

вфеф

преди 2 години

Като намалиха ДДС на ресторантьорите и хотелите-цените в ресторанти и хотели намаля ли?!?! НЕ, е и сега ще е така-хлебарите ще си го преместят в другия крачол и ще си прибират ДДС разликата!!

7

Сата НАТО

преди 2 години

Никакви данъци не трябва да се намаляват!

6

MONAD

преди 2 години

Тези икономисти са чисти етатисти, те са на принципа, че държавата дето не произвежда абсолютно нищо и няма никаква идея как да генерира пари трябва задължително да прибира повече от данъци. Прибираме парите и после се опитваме да ги върнем под формата на субсидии, където бюрократичната машина създава нереални корупционни възможности за всички чиновници по линията. Отделно е бавно, неефективно и създава повече трудности за малките и средни бизнеси. Освободете ги от данъци така ще им помогнете.

5

Анонимен

преди 2 години

да вервате че в капитализъм като смъкнете данъците ще намалите и цените е все едно да вервате че при комунизма всичко ще е безплатно

4

Анонимен

преди 2 години

минус 20% от ддс значи същите цени или дори с плюс 20%. видяхме това преди 2 г. в пазарна икономика всеки търси най-много пари, никой няма да смъкне в ползо-народо защото държавата няма контрол там

3

Анонимен

преди 2 години

В България, ако има някакви мерки, то те трябва да са за всички! Стигне ли се до подпомагане на определи групи, това означава критерии и някак все така се получава, че човек за малко не ги покрива и все не получава нищо!

2

хм

преди 2 години

Пак глупости на квадрат! Човек не яде само продукти от първостепенна важност. С намаляване на ДДС- то ще паднат цените на всички продукти и ще се облекчи обикновения човек ,погледнато общо за месец ,за едно семейство.

1

СМЕХ....

преди 2 години

ЛИПСАТА НА ДДС----НЕ СВАЛЯ ЦЕНИ.... САМО ПЪЛНИ ДЖОБА НА СОБСТВЕНИКА... ХАХАХААА...ЛЪЖАТ ВИ!!!!!