66

Анонимен

преди 1 година

Ще плаща, който иде. С един са по-малко със сигурност

65

Анонимен

преди 1 година

Кинта щото ги е страх да кажат евро.

64

Анонимен

преди 1 година

Това са измишльотини за хора от вътрешността на страната и София. Който е свикнал с морето, никога няма да седне на цаца и бира.

63

Анонимен

преди 1 година

Кинта? Без коментар

62

Анонимен

преди 1 година

10 кинта през 2021,'ама в Ахтопол може да е било. То само бирата беше 5 лв. Под 15 лв.няма кой да се излъже да ви сервира бира и цаца, а за картофите още 5, така, че минимум 22лв. Ще кажат тока е скъп, олиото е 100% поскъпнало. Нищо, че им свалиха ДДС на 9% още по времето на Борисов 3. Цените летят като совалка.

61

пияница мистик

преди 1 година

Тази пък много скромна бе. Миналата година било 10 лева, а сега щяло да е 12-13лв :))) Я направо си кажете истината, че ще е 20 лева, не се срамувайте. Но пък така ще е добре и за българския народ, който много държеше на "Промяната". Омръзна му 12 години едно и също при Бойко, поиска малко динамика да има в цените, малко екшън :))) Сега е доволен, че при Фигуранта, Ментето и Кокорчо му е по-добре, по-богат е, има по-високи доходи, а и цените паднаха :)))

60

Анонимен

преди 1 година

яжте зеления сертификат на радеф и зелените му чороапи и пляскайте на оллигофрена му кирчо и бъдете позитивни

59

Тракиец

преди 1 година

Тая година сме на неа перамос до кавала и ще отседнем в нашето изконно градче Хрисополи

58

Анонимен

преди 1 година

С тези цени на олиото рибата ще е на цената на златото, а бирата с цената на петрола. Да си ги пият без мен!

57

Анонимен

преди 1 година

Радиация, от Москва, и от телата на укрите. Мини, СПИН, укри. Смрад. Мерси, сваляйте и по десет кожи на кой *** ви се хване да си плаща, за да се разболее.

56

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да плащаме. Спомените са безплатни. Спомням си викове "Нищо не *** задържа на таа планета!" Баце Гошо, на две каси бира, се беше покатерил върху ракетата на детската площадка в Несебър и радостно ни махаше за сбогом.

55

До магриотов

преди 1 година

Внимавай да не те думне някой инфаркт това лято че го дават много топло и задушни . Ще ти артиса и цаца и пари и всичко. Ше те погребат с олиото ти и цацата

54

Анонимен

преди 1 година

Инфлация се намалява с вдигане на лихви от Централна Банка. Толкова дълго сме във валутен борд че икономистите ни са като африкански икономисти и са забравили всичко което се учи в училищата по икономика...

53

Анонимен

преди 1 година

На всичко са готови да лъжат само и само да оправдаят ХИМЕР МЕГА ГИГА АЛЧНОСТА СИ ! Газ ток време работна ръка логистика данъци жега студ валежи суша - винаги ще измислят някоя лъжа само и само да печелят повече ! А в същото време не искат да плащат и дават пари на робите си като в Африка . Прости не им стъпвайте в копторите и никога не ги спонсорирайте ! Това е

52

До 59

преди 1 година

Значи виждам, че гърция си я виждал само по телевизията при това в някой сапунен сериал! Не за друго ами мога да ти кажа, че никъде където съм бил в гърция не сервират цаца! За пържени картофи само на едно място са ми сервирали и там плажа се дъжеше от българи! Така, че да ми разправяш колко вземали на плажа в гърция при положение, че там лягаш на плажа плащаш 2 евро и ти носят бира! Ай сиктир!! Цаца в гърция! :))))))))))))))

51

Анонимен

преди 1 година

Моят идол бай Тошо даваше порция цаца за 10 стотинки, порция картофи 20 стотинки и бирата 20 стотинки. За 50 стотинки ядеш и пиеш като цар! Не бил комунизма най-великия строй! Гладувайте санкциите сега и бъдете горди гладни европейци!

50

Анонимен

преди 1 година

Не е важно колко ще им струва. Важно е колежките им да се пукнат от яд. Станат, пийнат едно кафе, пуснат няколко коментара у фейса, блокират ги 20-ина човека и станало време за бира, цаца и картофки.

49

Анонимен

преди 1 година

В Елада същото струва 30 евро!

48

???

преди 1 година

Значи 2017г септември месец бях на свети влас! Та там на плажа за една бира от 400мл ми взеха 7лв. за картофките тогава ми взеха 13лв. та как така през 2021г на морето "ни" и цаца и бира и картофи са били 10лв.!? Да не би ако сам си ги приготвиш!? За един приятел питам не за мене аз знам, че ме лъжете пак!

47

Анонимен

преди 1 година

В Германия се пие най-много бира, във Франция се пие най-много вино, в България се пие най-много... когато някой черпи.