106

Largo

преди 1 година

Хора нека направим бойкот и да ходим по чужбина а тука да фалирате дано скъперници алчни

105

Сега

преди 1 година

няма да плащаме , защото няма да им ходиме . Не желаем да Си караме почивката с украинци .Ще плащаме ( аз и моето обкръжение ) в Гърция и в Турция ! Там цените ще бъдат реални , а обслужването на висота ! Какво по-хубаво от това ?!

104

Хихихоев

преди 1 година

До Само през трупа миИ то не защото не можем да си позволим сметките в заведенията, просто не си заслужава.. не си заслужава.. да кажеш, обстановката да е УАУ, храната да е УАУ, обслужването и отношението да са УАУ... то е едно такова нагло, чалгарско, гранясало, усмърдяно, лепкаво... айде, няма нужда от стомашно-чревни подвизи заради "кухнята на капанчето"

103

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да платим, ние цаца не ядем.

102

Анонимен

преди 1 година

Нема да платим нито кинти, нито мангизи. Че си ловим цацата сам.

101

Само през трупа ми

преди 1 година

Ще си купя студена бира от магазина - за левче , ще си изпържа цаца и картофи - за по левче с пресно олио.....и сирене.Ще си седна на плажа и ще мезя. Няма да ме боли стомах и ще се нахраня добре. А със спестените пари ще заредя газ.....или ще си купя храна от Лидъла.А пък наглите собственици на хотели и ресторанти могат да ме целунат по бузите или по ........

100

Анонимен

преди 1 година

Няма да плащам нищо,тъй като няма да стъпя на него,а и смесването с Българи не е желателно.

99

Анонимен

преди 1 година

Иоана не се пише кинти *** пачаа долна неразбираща родния език, вземи напиши зелено, минти, пачки, капачки, пачаа

98

Анонимен

преди 1 година

Aми работете на 2 места като мен и ще имате пари, бре.

97

Анонимен

преди 1 година

Да си ги ядът и пият.

96

1

преди 1 година

И да има някой свестен който да иска да проава на нормални цени, ще се съберат ще го посъветват че може да продава толкова евтино и ако не вдене ще го изгонят. Личен опит още от 90те на миналия век. Сега вероятно е и по брутално. Затова цените са еднакво скъпи и пазарни цени НЯМА. Затова и ни е кенефф държавата, и няма как да е нещо друго като пълна само с ллайна.

95

Дачо

преди 1 година

10 лв, миналата година??! Абсурд!!!7лв беше цацата,като видяха колко БГ туристи има я направиха 8лв,,,, картофи 5лв,,,,бира 3-3,50лв.Това дали прави 10лв,а за тази година не знам какви ли ще са цените, сигурно 25лв ще да е

94

МЕГЮ МОРСКА ШАТРА

преди 1 година

ЦАЦА, БИРА, КАРТОФКИ - ПРИГОТВЕТЕ СИ ПЕТДЕСЕТАРКА!...БОНУС - МЕРУДИЯ...

93

Анонимен

преди 1 година

13 лева за цаца и бира? За 3 лв в момента гледам обява за килограм цаца. Колко да има в една порция? 100 грама? Е, КАК става 13 лева? В магазина 2 литра и нещо бира е 2.50-60. И това са цени на дребно. А дали тоя, дето ще го обрулиш един път ще се върне някога в точно твоя ресторант, каравана или каквото е? На това му се вика бизнес по нашенски.

92

Док

преди 1 година

Миналата година сафрида(на снимката) беше 16.50 за 200гр.

91

черния

преди 1 година

Цаца с бира тая година ще бъде 25-30 лева, ама ще има големи опашки, защото украинците получават всичко безплатно!

90

УРАААА Капиталисти

преди 1 година

Ето за тази демокрация си мечтаех цял живот ,но си струваше "прехода " и чакането ! Лошите комунисти пращаха насила на море в почивни станции с карти за 20 дни за баснословните 12лв. . Хората се мъчеха и се бореха с хавлии по неравните дюни ( много от Вас не знаят какво е това дюни , но пък можете да прочетете в интернет ) , но ето че най-после дойде демокрацията и така жадуваният капитализъм и затова морето ще е лиген със солена вода на терасата , а цацата ще са декоративните рибки от аквариума

89

Анонимен

преди 1 година

За 30г. успяхте да ограбите , приватизирате , унищожите и продадете всичко читаво в тази държава ! Изгонихте насила всички свестни и кадърни хора , за да вилнее простащината и невежеството на които им казвате "БИЗНЕС" и я докарахте дотам да не можете да си платите пържени картофи и цацата - БРАВО на Вас големите , успелите и хитри "капиталисти" !

88

Белата Златка

преди 1 година

Аз съм на Варадеро.То влиза в Планът Сидеров.

87

Столичанин

преди 1 година

Бас държа , че тези картофи НЕ СА ДОМАШНИ , и затова си ги нося от вкъщи !