26

Анонимен

преди 1 година

Ако им ги дават на ръка няма да им стигнат за хотелите и храната.Отделно взеха и на ръка.

25

В Русия

преди 1 година

В Русия няма криза, нито енергийна, нито продоволствена, икономиката се възстановява въпреки трудностите и санциите, рублата укрепва.

24

До 24

преди 1 година

Само ти ли не разбра, че украинците НЕ ПОЛУЧАВАТ НИЩО! САМО ХОТЕЛИЕРИТЕ ГИ ПОЛУЧАВАТ - ЗА ЛЕГЛО И ЗА ИЗХРАНВАНЕ.

23

Анонимен

преди 1 година

Кризите дойдоха благодарение на теб и търтейте които са около теб...

22

Хаха

преди 1 година

Всъщност "кризите" сте вие - шайка престъпници, наети да играете роли в абсолютно режисиран театър. Нищожecтвa като теб, Тиквата, ПростоПодлогата, Корни, Учиндолския "хайдутин"(вече просто айдyk) и неговите клoyни, натовското отроче Янев, грешката на природата Иванов и аверите му от Демократична Украйна и т.н и т.н са вредни и опасни за българското население. Всички нови "ковиd-вълни" идваха след обилно пръскане, което ти отрече, и което го стоварваха денем и нощем върху нас в последната седмица

21

Анонимен

преди 1 година

С тези 40 лв на ден за чужденците искат нас да изгонят,но по-скоро те ще са изгонените.

20

Анонимен

преди 1 година

Само украинците получават по 40 лева и реално са повече,защото с 40 тея хотели и храната не могат да се покрият.Ромчетата и българите не ги броят за хора.Тайната мечта на Киро и Кокорчо е да ни сменят с украинците,защото са расисти и нацисти.Те смятат,че даже българите сме тъмни,а не виждат как по ромските махали има даже по-руси и синеоки отколкото украинците.Слепи са.Аз лично не смятам,че съм по-тъмен от тея украинци,които ги дават по телевизията...те са по-тъмни от мен.

19

моч

преди 1 година

Що се отнася до множеството кризи , които тресат милата ни родина , като разровим детайлите и се вгедаме внимателно , ясно се вижда как в основата на всяка една от тях се мъдри един неогледен , непран и доста зловонен но , за смтка на това упорит и злонамерен просъвеЦки Zелен чорап......днес.бг - спрете да ме триете , не може всички да сме слугинаж на болшевишките к о п о и !!!!

18

MaйMyнaтa

преди 1 година

Пак иэтри тоа кoпeлдaк, гласувал эа грешника Радев

17

Анонимен

преди 1 година

Румен Сертификатов Радев.

16

Анонимен

преди 1 година

Кризите ги докара жалкият фигурант с тези които ги хвана от улицата и ги назначи за министри а в последствие и Просто Киро за премиер, които никога не са били нито депутати нито министри преди това. От неуки управляващи какво можем да очакваме? Дори наруши и Конституцията за гражданството на Петков само и само да е МП. ОСТАВКА

15

От номер 9

преди 1 година

До 18:Епитетът го използвай за себе си.Не съм написал да излизаме от ЕС,а да не оставяме да ни командват.Има голяма разлика.Трябва да си защитаваме националните интереси!!!За момента Радев ги защитава.

14

Европеец

преди 1 година

До 9. Глу.пак, само че българският интерес е да бъде с ЕС, а не против него. Кога ще ви уврат *** съветски кратуни, че извън ЕС сме загубени.

13

Изнервен

преди 1 година

А бе, оххлюв, това и децата го знаят. Въпросът е, че нито ти, нито твоите протежета се оправят с кризите, а става по-лошо. Нали уж промяната трябваше да ни донесе цветя и рози?

12

Сър Уилямс

преди 1 година

Трябва да му спретнат един Импийчмънт. Иначе радев ще продължи да насъсква едни срещу други и ще продължи да предизвиква кризи. Още 4 години би било пагубно за България!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Ако свалят Радев сега ще ни сложат някой като Кирил Петков кукла на конци.По-добре да си стои Радев.Друг може във война да ни вкара.Този поне гледа да няма война.

10

Анонимен

преди 1 година

Така ли, бе? И защо?

9

Анонимен

преди 1 година

Да,ще гласувам за Радев.Миналият път не гласувах за него,но сега ще го направя.Защо ли?Защото не изпълнява командите на ЕС ,а гледа българския интерес.Той е българин,мисли като българин и се държи като българин.

8

Анонимен

преди 1 година

От НАТО са излъгали Радев да ни натресе Кирчо и сега се вижда как съжалява.Радев е пречка на Кирчо и Кокорчо да ни окраде,вдигнали са му мерника.Радев гледа за България и не слуша командите на ЕС ...неудобен е за тях и ще пробват да сложат тяхна марионетка.

7

Анонимен

преди 1 година

И затова ни натресе Кирчовата циркова трупа, за да разрешат кризите, нали Руменчо?