46

Гьобелс

преди 1 година

Радев стана за посешище с неговите "доводи" за поддържане на старите руски МИГ29 и срещу изпращането на военна помощ за Украйна. Без никакъв срам подобно на Гъобелс от 1941 г. "не трябвало да се помага на нападнатата страна, за да свършела войната по-бързо" (в полза на агресора разбира се !). А сега най-новата му опорка, лишена от всякаква логика е, че не даваме военна помощ на Украйна, "за да не се използвало българско оръжие срещу украинските българи там" ???

45

Анонимен

преди 1 година

*** Мунчев клепаря- пъпеш с уши.

44

43

преди 1 година

Защо изтрихте уточнението ми? Написах точно от коя медия е информацията и заглавието на материала. Щом ви изглежда опасно да се пише на немски, ето ви заглавието на български: "Усещащи се дефицити при акцията на НАТО . Инспектор на войските: На немската армия и липсват уреди за радиовръзка, които да са не позволяват подслушване." А примерът с танковете е още в първото изречение.

43

хаха

преди 1 година

а най-голямата криза е в главата му

42

Некой

преди 1 година

Картоф

41

Анонимен

преди 1 година

...И КОЙ НАТВОРИ КРИЗИТЕ- МАРИОНЕТКИТЕ НА КРЕМЪЛ- ЗА ЕДНА ГОДИНА ПОТОПИХА БЪЛГАРИЯ. МАЙ 2020Г ПРЕДИ ПРОТЕСТИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ БГ ОЛИГАРСИ МАФИОТИ ИНФЛАЦИЯ 0.6%- АПРИЛ 2022Г ПРИ УСМИХНАТИТЕ ХАРДВАРДЦИ- 14.2%

40

Анонимен

преди 1 година

Пред каква криза си изправен ти бе, фaтмак продажен? Ти само четеш монолози и те возят натам и насам. Време е хората да ви погнат с тоягите, че не се наядохте и накрадохте комунисти проклeти

39

От Вселената

преди 1 година

Дай на селянина телефон в ръка - това за него е Светлина!

38

От Вселената

преди 1 година

В разгръщането на пламъка е всяко истинско постижение!

37

От Вселената

преди 1 година

Божествеността е вечна и безкрайна, а човечността е крайна. Всички са произлезли от свещения пламък, който е първоначалната светлина. Истините това са силите на светлината. Пламъкът е който възпроизвежда в нас Божественото. Истинската любов, това е неизменният етер, а чистото сърце се превръща в пламтящо слънце. Такова всъщност е сърцето на Бога.

36

Анонимен

преди 1 година

Германия няма никакви постижения в технологиите. Факт. Не само няма, а и няма достъп до нужните и технологии за военни цели. Днес например в немска медия има материал, че дислоцираните в Прибалтика немски военни трябва да крещят от танк към танк, ако искат да комуникират, без да бъде прихванат разговора им от противник. Имат това, което всички имат в бита. Сериозно. И Радев трябва да го прочете.

35

От Вселената

преди 1 година

"Космическата идея е пламтящ огън. Духовете са огън от огъня - пламък от пламъка и един ден те ще светнат и ще стават като пламъци. Ще разкъсат илюзията и ще възкръснат по-живи от всеки друг път във висините на седмото небе."

34

От Вселената

преди 1 година

Както и че Доброто и Злото, Тъмното и Светлото. Слънцето и Луната, са свързани в един ненарушим вечен съюз. А не като някой монотеисти да твърдят за ад, мъки и други глупости!

33

От Вселената

преди 1 година

На Злото му е работа да убие духът в човека преживе, а на Доброто да го съхрани след телесната му смърт.

32

Шибано руско копеле

преди 1 година

До УкраинкаАбе вие във фабриката за *** в Питер, не знаете ли, че украинците говорят украински език. Тези *** венски номера с подобни "коментари" си ги играйте във вашата *** с външните ке нефи! Фашист гну сен!

31

Анонимен

преди 1 година

Що така бе, Румба, нали всичко щеше да е по мед и масло, щом се махне Борисов? Нещо сметките ти излязоха криви май?

30

Анонимен

преди 1 година

Тая от клипчето е сто пъти по-тъмна от повечето ни роми,а с българките не може и да се сравнява,но седнала да обижда.Самата тя е ромка.В моите очи тя е враждебно настроена към нас и няма място в България.

29

Прав е

преди 1 година

Но най-сериозната криза е тази с русофилския червен гз и безгръбначмие на т.нар. президент

28

Анонимен

преди 1 година

А екскурзиите до Ропотамо разбра ли се дали са от нашия джоб?Скумрията била за бедните,а?Българите главно нея ядат...а ромите не знам.Ромите сигурно ни скумрия,ни цаца са виждали с години.Трябва да ги питаме.

27

Анонимен

преди 1 година

Безплатно жилище е нищо.