10

Дааам

преди 1 година

Ще ги съхранявате я новите цени на новата реколта са със 100 прицента отгоре заради торовете от Русия и Украйна.Учите се на занаят или зимнина.Идват тежки години.

9

Анонимен

преди 1 година

а как да запазим краставиците имам си една и си резкам всеки ден по половин сантиметър да има за всеки ден. Не съм прахосник

8

Пот ребител

преди 1 година

А как да запазим доматите ? Имам едни в хладилника от миналата година. Засега не са мръднали .Искам след пет шест месеца да ги ям . Някои казват с препарат за гуми и талк да се третират .

7

Анонимен

преди 1 година

За бога братя, пазете си картофите.

6

олигарх

преди 1 година

Пишете и как да спасим олиото, че стотина каси имам

5

българина

преди 1 година

на есен с ноеото зърно всички ще осъзнаят какво се случва с цената на фуража и цената на месото по веригата... ни месо ни хляб ни картофи ни тоалетна хартия щото и тя се правеше от руска дървесина

4

В хладилника

преди 1 година

Също покълват, дойде ли пролет

3

Анонимен

преди 1 година

До 3 Щото ако бяхме с Русия тогава държавата щеше да дава по 500 евро субсидия на земеделците и щяхме да произвеждаме хиляди тонове . И руснаците щяха да ни подаряват газ и бензин. Всяка година ЕС ни дава милиарди евро за разни програми. Това че разни българи ги крадат и не правят нищо и други българи във властта не ги контролират си е наш български проблем. Не са ни виновни нито ЕС нито Русия та за всичко да ги намесваме тях.

2

Анонимен

преди 1 година

На сухо и тъмно място в мазата.

1

Запасявайте се

преди 1 година

с чувалите картофи. Че с нашата евроатлантическа политика се очаква негостиг на храна. Картофите държат дълго и са калорични. Тая зима на картофи ще я караме.