79

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

България има бъдеще ако сме само с Русия ако трябва ще минем към тях да е жив и здрав Владимир Путин и успех към победата Украйна трябва да мине към руската федерация после Молдова, Беларус и ние! За това трябва на следващите избори всички за Възраждане да си оправим България! Долу ЕС и НАТО и ВЪН западните стоки!

78

Анонимен

преди 1 година

Комунизма е бъдещето друзя пазарната икономика петърпя невиждано фиаско повече няма и да се помисля за връщане към *** пазарен строй

77

Анонимен

преди 1 година

Скъпо струва, но трябва да бъдем доволни, защото това е единствения начин комунистическите диваци да им се избият зъбите и светът да си гледа работата и конкуренцията. Ясно е че не могат да създадат нещо полезно . 100 г. се самозалъгваха и пак отидоха при тези дето работят да си купят техника и технология. И понеже няма какво да предложат - продаваха си суровините. Е всичко отива по местата си. Останаха дрънкалата, близачите и некадърните да се реализират в нормалния свят. Поняли?

76

Анонимен

преди 1 година

Без изтребвяне на русофобите няма да се мине

75

Анонимен

преди 1 година

България трябва да мине към Русия и да станем област на Русия

74

Слава России

преди 1 година

Слава вечная В.В.Путин

73

Анонимен

преди 1 година

Да е жив и здрав Владимир Путин още много години Владимир Путин е най великият човек на света бог да го пази целият свят сега е срещу него Но има един народ който ви обича България обича Русия и Владимир Путин

72

Анонимен

преди 1 година

Руснаците хем било отблъснати от Харков чак до руската граница, хем още имали позиции до Харков. А сега де.

71

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Да палят свещ Путин да живее дълго, защото този който дойде на негово място няма да остави камък върху камък в Украйна и няма да играе шах и джудо със Запада, както каза покойният Жириновски!

70

Анонимен

преди 1 година

ЕС е един сбирщайн който единствено го крепи краденето от други в това число и Россия

69

Анонимен

преди 1 година

Нацистите се крият по градовете зад цивилните и Русия им отвръща с обсада на градовете докато не се предадат сами. просто и елементарно. Без жертви и без разрушения а западните геюве могат да пращат каквито си искат опръжия. Те не се ядат и няма да стигнат до местата по предназначение.

68

Анонимен

преди 1 година

еми Путин е на 70г. Както казват много стари хора минеш ли 70 вече всеки ден ти е подарък

67

Анонимен

преди 1 година

...лошата новина е, че злодеите по принцип живеят дълго.....и тровят дълго време живота на хората.

66

Анонимен

преди 1 година

Русия не е отстъпила от Харков защото не го е превземала. Но областта е превзета и затова боевете продължават. С ракетни удари. Извън градовете украинците нямат шанс. Руснаците не могат да ги изкарат от там. Въображаемата победа обаче може да изиграе лоша шега на който си въобразява. Кого визират като президент в контекста на статията не става ясно. Те се бият за САЩ. Това е толкова ясно че е чудно че са наивници. Но да са живи и здрави...

65

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се държат едно към едно като нацистите през Втората световна.

64

Анонимен

преди 1 година

До До 71 Рускоезичните от Донбас от осем години воюват с Киев, ама това така и не бе забелязано от едноклетъчните мозъци тук....Истината е, че Украйна е измислена държава, украинците от западната част ненавиждат руснаците от източната и няма как тези два етноса да живеят в мир. Взаимната омраза е тотална. Е, сега се разделят. Колкото по-бързо - толкова по-добре, защото така жертвите ще са най-малко!

63

Анонимен

преди 1 година

Да,подкрепям номер 56.Насила ще ме направите русофил,а уж съм антикомунист.Аз тук няколко пъти писах,че съм неутрален по отношение на Украйна и някакви ме заплашваха с убийство в коментарите и ме убеждаваха как ако не взема страна съм русофил!Това не е ли подсъдно?Ами ако заплашват самите журналисти?Може би затова пускат русофобски статии и изкривяват новините.В предна тема прочетох как някакъв с ник IQ314 русофоб заплашваше *** Христова и Камелия със съд .

62

Анонимен

преди 1 година

Тази война Путин не я почна еднолично. Но преди тази война, аз даже симпатизирах на Хитлер. Сега виждам, че това е нещо ужасно и адско. Това, фашизЪма трябва да изчезне от лицето на земята. Гледам ги укрите и се отвращавам. Как можах да харесвам навремето подобна идеология?

61

Анонимен

преди 1 година

Така стоят нещата, уви! Господ трябва да го озапти.

60

Хм, да

преди 1 година

Ревнал някакъв жител. Никой не иска Азовците. Туто финито.