159

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ХАРКОВ Е НАШ!....СЕГА ОЧАКВАМЕ И ХЕРСОН ДА ПАДНЕ , НАПЪЛНО!

158

Анонимен

преди 1 година

Глупостите на гардиан, преповторени от български женски папагал -- какво пищно угощение за българите?

157

Анонимен

преди 1 година

Путин може да управлява още 50 години, съществува технология за клониране, с нея се подменя политик, а публиката не може да разбере, физически е точно копие, даже подобрено. А технологията за съзнанието на копието е разработена точно от руснаците, това самите американци го признават.

156

Анонимен

преди 1 година

Всеки век се ражда по някой иззрод, миналият бяха повече, Ленин, Сталин и като за финал- Джуджагин!

155

Анонимен

преди 1 година

До Клоунът Зеленски - Всъщност целта на войната е точно това. Вдигане на цените на горивата, а това означава на всичко. Колкото по-скъпо, толкова по-малко консумация ще има обикновенния човек. Нещо като локдауните, но този път по друга схема. Войната е фаза 2 на това, което се случваше преди нея. Ще ни направят един "great reset" до няколко години. Те са си го описали и обяснили хората по време на световните икономически форуми, но кой прочел, кой не... :)

154

Клоунът Зеленски

преди 1 година

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е вече над 3 лева за литър.

153

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне.

152

Анонимен

преди 1 година

Путин може и да е умрял още 2008г. Даже има едно интервю с неговата бивша жена. То е няколко години след 2008 и именно тя твърди, че е починал. Интервюто е на швейцарска медия доколкото помня. След това нито дума повече от нея относно тази версия. А иначе нищо няма да свърши със смъртта на Путин (ако приемем, че това е той). Руският елит управлява Русия, а не Путин еднолично. А дали руският елит е управляван от един друг елит вече е друг въпрос. Да не мислите, че бай Джо управлява САЩ? хахаха

151

BBC news

преди 1 година

Зеленски е транспортиран в клиника в Лондон,в следствие на свръх доза и разкъсване на аналното отверстие.С опасност за живота е

150

Анонимен

преди 1 година

междувременно още 1000 азовци се предадоха с бели знаменца

149

Анонимен

преди 1 година

Глупави оскотяли алкохолизирани хорица.Като умре Путин ще назначат някой по-млад и надъхан.Направо ще ги почне с големите бомби.

148

тя

преди 1 година

Харков е руски !

147

Ех заблудени

преди 1 година

Нищо не приключва с Путин, не виждате истинската заплаха,която не ви е погълнала щото се занимават с Путин в момента.Но ако той умре жална ви майка.

146

Az

преди 1 година

Дано Путин наистин аумре, да дойде някой по-енергичен от него. Тогава ще видят и укрите и хамериканците *** вход ли е или изход.

145

ами

преди 1 година

"Всичко ще приключи, когато Путин умре".Когато Путин умре може да се оталожат някои работи,но истинската война ще приключи,когато огромна вълни от цунамите залеят и затрият веджъж завинаги най-интригантската и терористична държава в света-сащ....

144

g.venov

преди 1 година

Нелче па се изявяваш и то по най-тъпия начин.в Харков руснаци ВЪОБЩЕ не са влизали,второ ако ги думне ракета,не апартамента,а половината сграда няма да я има.ама без образование,журналистика не става.за 12 лева си пълен резил,явно за нищо не ставаш

143

Анонимен

преди 1 година

смърт на путин свобода за украинския народ. Смърт за простоКиро и правителството му. Свобода за българския народ. В хъреватска, инфлацията е под 6% и влизат в еврозоната на 1.1.2023 г. В България инфлацията е 15% и гледаме шенген и еврозоната през крив макарон. Смърт на всички путинофили, които спират развитието на България и заробват народа ни

142

Замислен

преди 1 година

Сърбите имат една приказка - който оживее ще разказва. Та и този хохъл, дето се нада на скорошна кончина на Путин, трябва да знае че само Господ знае реда на заминаване.

141

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 162Странно ми звучи това за руския"шовинизъм" на фона на Корея, Виетнам, Панама, Никарагуа, Сомалия, Либия, Ирак, Сирия и т.н. На хиляди мили от САЩ! Да сте чули, че Саудитска Арабия отдавна води война в Йемен? Да сте чули да има проблеми в Чечня, Южна Осетия и Задкавказието след войните водени от Русия там? А какво бе преди тези войни? Май режеха пръсти и гърла, и то не само на руснаци? Да сте чули за Хашоги, Джулиан Асадж и Сноудън? За новия световен ред със САЩ начело?

140

Анонимен

преди 1 година

Първо щеумрете вие,хо хо хо