36

Анонимен

преди 2 години

УНСС е 1 в света щом професор Кристалина е професор от УНСС.

35

Момента на истината

преди 2 години

Моментът на истината идва. Ако преди беше възможно да печаташ пари още някой и друг месец, вече не става. Срещу инфлацията трябва производство, а за производство трябват енергийни мощности, а енергийно мощности няма, или са много скъпи и са в рубли. Вместо енергийни мощностти има безполезни скъпи и вредни соларни панели и вятърни перки и трилиони похарчени за зелената измама вместо за развитие на енергетика.

34

Анонимен

преди 2 години

Сталинка вярна на партията и вечната любов към съюза. Ефро зоната, където комyнетата ядат и пият, а колохозниците опъват каиша

33

О, божке

преди 2 години

Догодина, до амина, бабо. ФЕД вече действат и лихвата е повишена. Само в Европа още спите и е 0%. Как очакваш да овладееш инфлацията така?? Явно при 25 базови пункта увеличение очаквате половината южняци пак да глътнат вода.

32

Тенгри кан

преди 2 години

Обикновено, гато нещата не върватз а евроатлантиците по план, изкарват ей тоа дрът вамп;))) да ва убеждава. *** е много грозен, та квото и да кай, не фата дикиш;)))

31

до ръб

преди 2 години

"""А дотогава, стрино ?""" ---- Шъ овладяваме техниката "Фотосинтеза"! -)

30

РЪБ

преди 2 години

А дотогава, стрино ?

29

хипер галоп

преди 2 години

14 % е за април което значи в 2023 г. 250-300 % хиперинфлация

28

неъ..

преди 2 години

Инфлацията догодина ще чупи рекорди, Сталинке (истинското име на това бабче, без майтап!!!), в глобален мащаб, а това означава, че ситуацията в Бг ще бъде свръх критична, направо Революционна-)))!!! Може би тогава пак ще се преименуваш Сталинка Георгиева??? -)))

27

Много добра новина!

преди 2 години

До тогава учете децата си да ядат листа и камъни :)

26

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 г. нямаше валутен аборт и живеехме доста добре без $. Имаше и за пенсии и за зпалати в лева. Проблемите започнаха после след като вкараха $ и сега евра и се стигна до демографска катастрофа защото няма $ и няма и бг производство.

25

Анонимен

преди 2 години

Лицето на ЕС-алкохоличка и наркоманка, привърженичка на Зеленски. Такива торбички под очите имат само алкохолно и наркозависимите. А какъв празен и безчувствен поглед! Аз също пия бирчок, но ще ви кажа, че за да се сдобиеш с такива торби и дисаги под очите трябва да унищожаваш цели литри.

24

Анонимен

преди 2 години

Когато вашите са те кръстили СТАЛИНКА, а си пръв евроатлантик - безценно! Най-големите човешки отпадъци от върли потомствени комунисти за една нощ станаха първи демократи и атлантици! Та някой чак си смениха и имената!

23

Анонимен

преди 2 години

Време е за Bulexit! Само излизане от сатанисткия съюз може да ни спаси все още!

22

Анонимен

преди 2 години

Сталинке инфлацията е 14% ама за месец за годината гони 50% .

21

Анонимен

преди 2 години

СТАЛИНКА ГЕОРГИЕВА - ПОЗОР за БЪЛГАРИЯ! Да се вземат с просто Киро и да ходят да заселват Марс най-добре

20

гост

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ СПАСИМ ПО СЛУЧАЙНОСТ Е , АКО СЕ РАЗПАДНЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ . ДРУГИЯ НАЧИН Е НИЕ ДА НАПУСНЕМ С БУЛРЕКЗИТ . ДОКАТО СЕ СЛУЧИ ТОВА ТРЯБВА ДА НЕ ДОПУСНЕМ ЕВРОТО КАТО ПАРИЧНА ЕДИНИЦА В БЪЛГАРИЯ . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИЛЕН И ИМА СТАБИЛНОСТ С ВАЛУТНИЯ БОРД . АКО ДОПУСНЕМ ЕВРОТО МАЧА Е СВЪРШИЛ И НЯМА ДА ИМА ВЕЧЕ НИККВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ СПАСИМ ИЛИ ДА НАПУСНЕМ ЕВРОЗОНАТА . ЩЕ НЕ УПРАВЛЯВАТ ЕВРОПЕЙЦИ И ЕВРОП . БАНКА , КОЯТО ЩЕ НИ ПРИБИРА ПАРИТЕ . ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДЪЛГОВЕТЕ НА ДРУГИ .

19

Анонимен

преди 2 години

Механизмът който осигуряваше господството на западния глобален проект прекрати своето действие.

18

Анонимен

преди 2 години

?27,7 млрд - рекорден търговски дефицит в Еврозюза през март - за цялата история на съществуваме *** ЕС. 40,4% скок на импорта, свързан с резкия ръст на цените на импортните енергоносители заради антируските санкции.

17

Анонимен

преди 2 години

С други думи - Кристалина каза, че тази година инфлацията НЯМА ДА БЪДЕ ОВЛАДЯНА. Не виждам да е казала, че влизането еврозоната е добро за България, казва само, че е логично... Дори неприкрито БЯГА от отговора. Да не говорим, че според нея инфлацията "е е от вътрешни грепки в страната" - нито дума за грешките на ВЪНШНАТА политика, свързана с "пандемията и войната в Украйна". Хитро изказване - не противоречи директно на политиката ни, просто не говори за причините, а за това, кое не е причина.