76

ьяаожгт

преди 1 година

Сталинка съвсем е заприличала на Господарите си- Сорос, Ротшилд- мумии изгубили човешки облик, без душа

75

Анонимен

преди 1 година

Драгия зрител, ***, ковид ваксинар,..фил или ...фоб забрави, че печатаха едни пари и Световната банка и ЕС раздаваха уж безвъзмездно уж от загриженост за кашлянето и кихавиците.Е много ясно каква беше целта- срив на икономики, хиперинфлация,обедняване и кой ще плати сметката

74

КОМИНТЕРНА...

преди 1 година

ПОДДЪРЖА УЛТРА-ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА ШО РОШ.....

73

А

преди 1 година

Тая се беше изгубила,от къде пак започна акъли да дава,има интерес???

72

ПроСоТо

преди 1 година

А ние очакваме Сталинка догодина да забременее и да ни дари с близнаци!.../Ще залагате ли кое ще се случи-"овладяването",или.."ощастливяването" ?../..

71

Анонимен

преди 1 година

Утре Носете Съответната Сума награждава Сталинка с титла . Или , неизвестен икономически университет се опитва да стане известен като награждава издигнала се бивша комунистка

70

до 82

преди 1 година

Тези, които работят изброените професии са главно малцинаства и възрстрани хора без образование и език. И интересно защо не ходят в Русия да ги работят там? Ми все отиват в този прогнил запад да им слугуват....

69

Бай Ставри

преди 1 година

Майк@ ти и дърта кукомявк@, миризлив@ конск@ ф***шкия .

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 Русия с по-голяма територия или Италия с по-малко но напечатано евро има по-голям БВП. Ами Русия само с Московска област ще изпревари Италия по БВП ако се смятат цените на имотите.

67

Анонимен

преди 1 година

Аз на запад няма да замина баш сега. Пък който е заминал, работи като чистач или болногледач. 90% от заминалите да си търсят щастието. Мерси! Предпочитам да работя за 1000 лв като инженер тук, отколкото да чистя ки нефи за 2000 евро на запад.

66

Анонимен

преди 1 година

Това с *** да водиш дискусия е все едно да говоря на стената.

65

до 79

преди 1 година

Говорим за БВП :) хич не ми пука кой е про-руски настроен и кой не :) то щот всичките сте все про-руски настроени ама всички заминавате на запад.

64

Анонимен

преди 1 година

държавички като Италия"-Държавичка като Италия е силно проруска и там щом се появи укрофашист, го нападат с "УУУУ". Гледай тик-ток. Там фашисти не понасят. Ама никак! А държавички като Испания не им дават нищо безплатно. Поинтересувай се, бе.

63

до 76

преди 1 година

Вие май още нямате идея как работи света :) времето когато държавата може да си е достатъчна отдавна отминаха.

62

Анонимен

преди 1 година

Тук някой се опитват да ни внушат, че щом една държава има огромна територия то значи е голямата работа :) да де ама площа на Русия е населена само на 23%, останалото са степи. И в същото време държавички като Италия имат по-голямо БВП от нея.

61

Анонимен

преди 1 година

То се видя вече. Запада без да смуче от други държави, без колониалната си политика не може да издържи. Затова и е целия вой-види му се края на източника на блага.

60

до 74

преди 1 година

Русия може да е голяма на световната карта като площ, но икономически да зад държавички то Еверопа. И да кажеш, че странитео т САЩ и ЕС никой не ги брои извинявай :)))))

59

Анонимен

преди 1 година

Гледах страните, които са приятелски настроени към Русия-мче тва е повече от половината свят. А като се вземе предвид, че Русия е половината свят, то излиза, че САЩ и Европа са некви плюнки на картата, които никой за нищо не брои.

58

Мишо

преди 1 година

Тази кукумявка има предвид, че догодина инфлацията ще достигни своя пик и няма да се задълбочава. Но защо не казва какъв ще е пика 100, 200, 500% може и повече. Бабо, от това не ми става по-леко или искаш да кажеш че ще свикнем с нафта по 5,50 и бял хляб по 4 лв.?!

57

Верт

преди 1 година

Сталинка да не се прави не се прави много умна,