114

Анонимен

преди 2 години

Всички ще спечелят от тази война дори България ще спечели пълната си свобода

113

Анонимен

преди 2 години

Да сте чули вече за Точка У руснаците ги унищожиха всички дори и нашите български които пратихме на украйна със самолетите Ан-124

112

Анонимен

преди 2 години

До Рамщайн - Всеки филм с бате Рамбо си има край ! И в този Рамбо накрая пак ще плаче !

111

Анонимен

преди 2 години

До стар чвор ти знаеш ли какво правили елините с турците в кипър.За ЕОКА знаеш ли те са същите,като бойците на АЗОВ.Вие коментирате на вас както ви е изгодно,а знаеш ли еока в кипър са погребвали стотици на едно място.

110

Анонимен

преди 2 години

прецизна операция на рашъните с контингент от 50 000 военни от които 20000 от Донецк и Луганск спряха 600 000 украинска армия трета по големина в Европа след Руската и Турската

109

До 124

преди 2 години

Абре ти се моли да не се стига до какъв и да е ядрен конфликт!? Щото инак след това може да няма човечество! Макар, че като те чета какви глупости ми пишеш, май май няма да е кой знае каква голяма загуба!!!

108

Шотландски боец

преди 2 години

Тавариши, пускайте малките войничета в Швеция и Финландия, има супер хубава и модерна техника, перални, сушилни, ел. Миксери, пускай ги из селата, да си наберат за Чукотка.

107

Анонимен

преди 2 години

Безплатен обяд няма, майна. Укра ще плаща до 9-то коляно тоя масраф и пак няма да стигне. А отделно, че фашистите трайно се установиха в Европа. Това, което Хитлер не постигна, те успяха.

106

Рамщайн

преди 2 години

Процесът, започнат в Рамщайн, за координиране на военната помощ ще продължи. Украйна ще бъде още по-подготвена и по-добре оборудвана и ние сме напълно уверени, че тя може да спечели тази война

105

Шизо-фантазия

преди 2 години

До АнонименКотенце, не е чак толкова топло навън, добре ли си? Не знам дали ще има за твоите симптоми клинична пътека, внимавай , контролирай буйната менталност!

104

Свърши се

преди 2 години

МВФ ще обсъди идеята за конфискация на валутните резерви на Руската централна банка. Заместник-управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Гита Гопинат каза, че фондът ще обсъди идеята за изтегляне на валутни резерви на руската централна банка, пише бизнес вестникът Financial Times.Обсъждаме всяка стратегия, която може да има последици за международната валутна система. Ще проучим това (идеята за конфискация на валутните резерви на Централната банка на Руската федерация) внимателно, каза тя.

103

Анонимен

преди 2 години

При евентуален"ограничен"ядрен конфликт,ще пострадат,най-гъсто населените територийРусия е огромна по територия и не е така гъсто населена за разлика отСАЩ и ЕвропаТова и дава шанс да спечелиПогледнете топлите течения в океаните,някъде текат и си направете карта на възможните"щети"от такъв ограничен конфликтВ Украйна Русия няма да употреби ядрено оръжие,ако не бъде принуденаНо на други места,няма никаква гаранция,че ще спази договорката за"първи"удар"Отбранителката и стратегия не го изключва.

102

...

преди 2 години

Бре то е достатъчно русия да се оттегли от украйнска територия и украйна вече е спечелила войната! Засега руснаците се оттеглят! После то и в афганистан се видя! Като поизпуцаш едни техники като поотрепеш малко армия и русия сама ще се оттегли! После въоръжението е важно, но украйна я въоръжават най-добрите! После трябва да се знае и морала на войниците! А не вярвам да има руски войник дето да иска да се бие и мре в продължение на години за нещо дето не е и чувал! Абе има много фактори!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Ленин е амбриаш платен от германия да разпокъса Русия.Зятовя и до днес амриашите са галените деца на запада

100

Анонимен

преди 2 години

И ми е интересно как ще си плащат борчовете един ден като Бидона подписа документи с които да си ги иска. Те са вечни роби на щатско.

99

Анонимен

преди 2 години

Най-малко 7 автобуса с украински защитници напускат "Азовстал" под руски надзор - Ройтерс. Преди това представители на Министерството на отбраната на Украйна заявиха, че защитниците на Мариупол са получили заповед от командването да спасят живота на всички живи военнослужещи от гарнизона.

98

Димитров

преди 2 години

Нещо не виждам статии на тема: от подземията на Азовстал излезе един американски адмирал специалист по спец. операции и тактическо ядрено оръжие Ерик Олсън

97

БВП на Русия ли?

преди 2 години

До АнонименКогато обичаш някого, не се влияеш о тБВПто му! Любовта не върви след победителите е хегемоните. Това се отнася само до определен тип субекти, по- базовички, по-кварталнички!

96

Анонимен

преди 2 години

До Стар чворНие немаме нужда да се доказваме, малко ли сме воювали !? :)) Украинците требва да се доказват, не ние :)

95

Анонимен

преди 2 години

Да праат квот знаат, само атома да не фърга никой!