236

Свърши се

преди 2 години

Утре ще има размяна на пленници и батальон "Азов" ще бъде посрещнат триумфално в Киев. Това са героите на Украйна. Слава за героите! Слава за Украйна!

235

Анонимен

преди 2 години

Пораженията тепърва започват

234

Анонимен

преди 2 години

До Слава за героитеМного зле сте осведомен. Тази 36- та бригада я изловиха още преди месец в горичката край завода. В интернет има доста клипове докато ги разпитват. Тази 36 бригада се оказа, че се състои само от шофьори, оператори на РЕБ, и готвачи. Това е според техните показания. В тубата има поне 2 клипа (които аз съм гледал).

233

Оправдания

преди 2 години

Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев каза, че войната, започната от Руската федерация в Украйна, уж осуетила плановете на Запада да установи режим под свой контрол в Русия. Бяхме принудени да предприемем тази мярка превантивно, тъй като нивото на заплахите за националната сигурност, незачитането на интересите на страната ни достигна ниво, което заплашва самата държавност на Русия и нейното съществуване.

232

Пътуване в бъдещето

преди 2 години

На снимката отгоре - български copoсоиден тpoл през 2024г.

231

Анонимен

преди 2 години

Да те "евакуират", обезоръжен, под засилена военна охрана, на противникова територия, в противников лагер.... Ега ти "евакуацията"!

230

До 251

преди 2 години

Точно за тях гласуваха - никаква размяна на пленници. Така, че азовските бабаити си остават в ДНР. Там смъртното наказание не е отменено!

229

Слава за героите

преди 2 години

От Министерството на отбраната подчертават, че не може да има друга формула за спасяване на украинските защитници на Азовстал освен тази, която се използва сега. Трябва още веднъж да припомним, че защитниците на Мариупол са Националната гвардия, това е Националната полиция, това са граничарите, това са въоръжените сили на Украйна, по-специално това е 36-та морска бригада, това е териториалната отбрана на Мариупол и те са изпълнили напълно своята бойна мисия.

228

Анонимен

преди 2 години

Това гледах по руската:Снабдявали са ги с прясна вода и храна през тунели, с влакови композиции до подземията на комбината. Руснаците миналата седмица са ги унищожили тези транспортни коридори. Въпросът е защо не са избягали от там. Имат лаборатории, които не могат да напуснат. Ако всички избягат, ще ги намерят руснаците и тогава лошо за идеолозите. Преведени са им на семействата 1 млрд. долара за да стоят. Унищожението на биолабораториите е също смърт за тях. Нямат изход останалите.

227

redordead

преди 2 години

не обивняват евреите, но обвняват всички други, че са им виновни, че са бедни, пр-о-сти и ми-зе-рни...това, да си най-богатат на ресурси държава и реално да имаш шанс да си световен лидер по стандарт на живот, а дефкато да си едно депо за инертни матариали просто показва, че в тази държава на никого не му пука за хората, а само за печалбите - и това е видно от беднотията и от приятелите олигарси на Путин

226

Анонимен

преди 2 години

Утре ще има размяна на пленници и батальон "Азов" ще бъде посрещнат триумфално в Киев.

225

Анонимен

преди 2 години

Не мога да се въздържа да попитам-защо ни въвлякохте в тази война? Пускам си сутрин уж новини и тече яростна пропаганда в полза на Зеленски и Украйна. Защо, защо? Какво ме интересува? И почти нищо за инфлацията и трагичното състояние на родната икономика. Ако кажат нещо, то е между капките.

224

Всички печелят

преди 2 години

Финландия и Швеция в НАТО. Украйна, Сърбия, Молдова, Грузия поеха пътя към ЕС. България скъса с руската енергийна зависимост. Германия си осигури руски газ. Конфликта в Донбас приключи. САЩ спечелиха нови пазари за газ. Русия спечели Крим по суша и овладя Пътя на коприната. Украйна спечели Луганска област и оръжие по НАТО-вски стандарт, както и добри еврофондове.

223

Геврека

преди 2 години

Въпреки всичко, имате право да говорите само за Украйна, забранено е да имате мнение против тях

222

Истината

преди 2 години

По СиЕнЕн и БиБиСи казаха, че украинците са превзели бившия Макдоналдс на червения площад. ПОБЕДА!

221

Геврека

преди 2 години

Пак ли триете коментари бе. Украинчетата ще има ли какво да ядът тази зима както е тръгнало

220

Анонимен

преди 2 години

До redordead - Значи според теб в Русия в момента обвиняват евреите за това, което им се случва... :) ... Интересно мнение, но няма нищо общо с реалността.

219

redordead

преди 2 години

не го знам какъв е Путин, но определено е яко комплексиран, а реторикат в Русия в момента е 1:1 с тази в Германия преди началото на ВСВ. Дали е нацист и фашист по идеология - едва ли ако гледамче чисто технически - но дали изповядва човеконенавистина политика, по наинът, по който я е изповядвал Хитлер и други подобни сатрапи - да, определено Хитлер е касапин!

218

Бербачев

преди 2 години

Тукашните ушанкi не си дават сметка какво се случва в Русия в момента. Безработицата набира скорост, а обезщетенията за съкратени които се плащат от предприята лопващи кепенците скоро ще спрат. Един руски икономист каза следното - по селата в глухата провинция наистина няма да се усети много кризата, защото там тя просто си е била и досега, обаче средната класа в големите градове ще го закъса яко и ще трябва да понижи стандарта си на живот с много.

217

Анонимен

преди 2 години

Укри-вън! Лъжете си другаде.