296

Знайко

преди 1 година

Много коментирате ве! От 300 коментара - 250 на двама каращи се , русофоб и русофил, които като гледам пунктоацията е реалистично да е един и същи човек и оооо колко удобно ...и двата бота са с ник Анонимен! Браво! Русофоба- да знаеш , че съм ти дал минус навсякъде! Русофила- минус където си се объркал смислово , че играеш русофоб и + там където инфото което изнасяш, съвпада с това което съм видял аз. друзя!Самоопределяйтес! Ако не можеш да стреляш- дай минус,ако не можеш да подкрепиш- дай плюс!

295

Анонимен

преди 1 година

мале когато свърши войната и тези дойдат при жените си какво има да става..

294

Анонимен

преди 1 година

На украински се пише Киив, те поне се префарцунват и така му викат.

293

Анонимен

преди 1 година

Ама до сега се пазеха с жени и деца, а като останаха сами - белия байряк. А тука украинките не изтрезняват...

292

Анонимен

преди 1 година

Нека запада гледа и си прави сметката какви структури има в Русия да ли толкова лесно ще могат да я превземат както си мислят а после да си присвоят благата й?

291

баце

преди 1 година

Други издания пишат, че азовците в Мариопул се предават на групи. За Харков няма подобни новини в други издания. Кой лъже?

290

Стоян

преди 1 година

Ънкал Вова мачкай ,изтребвай до крак.Дано скоро падне Киев и цяла Украйна.

289

Анонимен

преди 1 година

Грух грух, грухти руската *** в *** си

288

Fax

преди 1 година

Важното е, че западните медии и зеленски все още твърдят, е Украйна печели. Като гледам загубените територии, тоест половин Донбас и излаз към море на юг, се чудя каква би била представата им за загуби във войната

287

Въпрос

преди 1 година

До Анонимен 324 - "Украйна ще спечери тая война И нито един маскал няма да остане в крим" ... Явно с теб хвърляме един и същ боб. И аз като хвърлих боб това ми показа. Какъв е боба който хвърляш? И от коя реколта?

286

322

преди 1 година

Доларовизация, доларовизация. Боли, боли.

285

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Тодор Славков нали ви показа ,как са стигнали границата ,влачейки граничният стълб ?

284

Анонимен

преди 1 година

Хе хе, при Сталин досега нямаше да има Украйна. Щеше да има море. И никой вафла нямаше да му каже.

283

Анонимен

преди 1 година

Как може да се предават, а и после да се разменят? Путин е мека Мара. Ако беше Сталин на първия ден щеше да ги издави като мишки в дупки.

282

Рейгън

преди 1 година

До 311. Много лесно броите трупове, *** недорасли!В Мариопул имаше над 15000 украинска армия срещу 10 000 руснаци и ДНР. Само в Азовстал изначално бяха 7500, никакви 400, 800, батальон и т.н. Отбраната е подготвяна с месеци вкл. танкове и друга бронирана техника. Това било просто завод, абе, маждрамуняк, там бетона в основната структура е 1 м, как се превземат 15 кв. КИЛОМЕТРА цехове и подземни съоръжения?! От 7500 сега 1500 предадоха и около 2500 са живи. Това 3!

281

Анонимен

преди 1 година

Ви какво искате как нато с ракетки да истреби всички на Украина за 3 дена и да криштьт на цял свят ми силни. Руссия така не прави. Има мирни хора има и деца на тази территория. А укрофашисти Никой не пази.

280

българин

преди 1 година

Това е поражение за миризливите руски ватенки , не за Киев !!! Слава за Украйна !!!

279

Анонимен

преди 1 година

Ха ха. 25 000 армия. Хиляда са, чеченчи и от Донбас. Изпълзяха 260 укри от азовстал. Добре че Путин е мека Мара. Ако беше Сталин, щеше първия ден да ги издави като мишки.

278

Анонимен

преди 1 година

Батальона Азов вече има нов снежно бял байрак.

277

Анонимен

преди 1 година

25 хилядна армия три месеца атакува Завод. Какъвто и да е това е завод. На територията му руснаците дават 2400 жертви, убити и ранени. и потрошават близо 300 млн $/ в съпоставими единици/. И всичко това да се изфукат, че са унищожили един баталъон. Ега ти щабната планировка, ега ти командването. Ако нямаше жертви щяхме да се смеем. И не си мислете, че това ще остане без последствия за нападателите, както и за страната която ги е изпратила. Терминът е РЕПАРАЦИИ