8

Анонимен

преди 2 месеца

В англия има закон за опасно шофиране,то е по-отежняващо вината с по-големи наказания.Не може да изтрепеш 3ма човека и да те съдят по обикновения закон за пътищата.Трябва да се въведе нов закон,нов раздел.

7

Сашо

преди 2 месеца

Аз ли съм *** или озни заслужава минимум 20-25 години и то под строг режим, другото което е,такова дело би трябвало да се заведе за 1 ден, ДЕН, повтарям ДЕН, а не за ГОДИНА И ПОЛОВИНА А и делото ще се гледа във Велико Търново, нищо че произшествието е извършено в област Ловеч, че и има и обжалване Не обичам да пожелавам лошо на хората, но на тея прокурори, съдии, адвокати и тем подони им пожелавам да преживеят тази болка !!!!!!!!

6

АнонимеН

преди 2 месеца

ВСЕ ПО МАЛКО КОМЕНТИРАМ КАТАСТРОФИ НА ПЪТЯ ! ЕДНА В ЕДИН ФИЛМ ЗА ДА НЕ УБИЕ УЛИЧНО ПСЕ НА ПЪТЯ ЗАВИ РЯЗКО И НАПРАВИ МАЗАЛО С ДРУГА КОЛА ! ЗАТОВА ВИНАГИ ОДОБРЯВАМ ПЪТУВАНЕ С АВТОБУС ИЛИ ВЛАК! ЧЕ ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ТИ СЕ ЗАБИЕ ЧЕЛНО И АКО НЕ ТЕ УБИЕ! КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ПОСЛЕДИЦИ ИМА ЗА ТЯЛОТО ПРИ ЧЕЛЕН СБЛЪСЪК МЕЖДУ АВТОМОБИЛИ!

5

да попитам

преди 2 месеца

а местан кога ?

4

Шака Зулу

преди 2 месеца

От мойте е!

3

Иначе

преди 2 месеца

в тая гнусна държава се демонизирст хора изпушили една цигара марихуана и 2 дена след това им се прави тест и казват дрогирани!!!! Гнусно до неознаваемост място

2

Бай Асен

преди 2 месеца

Как 8 години, тоя е за 80 години, само като прочетох какво се е фактите за това какво се е случило, на какво отгоре ги вземате тия 10к заплати!

1

Алооо

преди 2 месеца

Смешна държава със смешни политици, със смешни закони и това безчинство си продължава и всеки си прави каквото иска. Да го питам кирчо у Канада, ако се случи толкова ли присъда ще му дадат и такава глоба ли ще плати? Едва ли.