73

Анонимен

преди 1 година

Този изглежда толкова щастлив и доволен от себе си! И на какво отгоре? Баце поне ни беше артист и можеше да си придаде вид на загрижен, което донякъде успокояваше народонаселението. На тоя кон не му пука.

72

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА!

71

Анонимен

преди 1 година

До Махай се, бе!64- ти ))) Не бъркай. 90- беше криза, но от бай Тодор имаше кво се продава (залага, затваря, разсипва и т.н. :))) Сега няма какво да се продава. 90-те тогава, ще са като разцвет на България днес!

70

..

преди 1 година

на кръпка ще го караме и то лятото където няма почти никакви сложнотии.. зимата ще е дълга и мъчителна с тези управляващи

69

Анонимен

преди 1 година

Стига си лъгал с тоя жизнерадостен глас. ЕС ще помогне, САЩ обеща....направо ти се подиграват, бе балкански кючек.

68

Анонимен

преди 1 година

А след това няма да са те на власт.Да му мисли следващия

67

Бъдеще

преди 1 година

Бъдещето на Бълария е само рамо до рамо с г-н Путин и Русия. Тогава ще имаме просперитет и ще бъдем наистина богати. Бих дал всичко за да може да се сближим пак с Русия. Това е най-великата държава в целия свят. Ние трябна да сме с нея за да се превърнем в Швейцария на Балканите. Няма друг изхоз за България.

66

до 68

преди 1 година

не че буци по-малко крадеше.... и дпс-то окол него

65

Анонимен

преди 1 година

Навзеха милиярди на ваш гръб и ги окрадоха. Прокопиевата шайка трябва за бъдат първите ***, тия се оляха

64

ОБЯСНЕТЕ НЕРАЗБИРАМ

преди 1 година

..АМА КАК НАЛИ ГЕРБ НЕ СА ПОСТРОИЛИ ТРЪБИ, НАЛИ 3 МИЛИАРДА В ЕДНА ТРЪБА, ПЪК ПО НЕЯ НИЩО НЕ СТАВАЛО, ПЪК Я СПРЕЛИ, ПЪК ТИ ЩЕШЕ ДА РАЗСЛЕДВАШ ЕДНИ УБИЙСТВА НА ЕДНИ РАБОТНИЦИ- КИРЕ ТИ МИНА РАШКОВ....

63

кире,

преди 1 година

кире, притесненията на българския бизнес ще ги видиш на 18-ти. Подиграваш се с бизнеса, знай, че началника ти прокопиев е малка част от българския бизнес и няма да ти отърве кожата. Много сгреши с продажничеството си, но нали не си българин не си наясно с порядките у нас!

62

Анонимен

преди 1 година

Кире, а къде е вълната от чуждестранни инвестиции? Или с цехчето за колела ще си останем?

61

Махай се, бе!

преди 1 година

Абе човек, махни се, бе! Ти ни разсипа, ти ни върна в 90-те за няма и половин година. Държавата е в колапс. Хората са на ръба, вече. Ще се убедиш много скоро, дори от жълтите павета. Няма да изкараш годината!

60

буци

преди 1 година

Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали границата с Русия и са на 60 километра от Москва. В града започва масова евакуация. Оръжията на руснаците са на привършване, а урките настъпват с напълно ремонтираната 50-годишна техника от братския български народ, договорена от кулеба да го .ба и бай киро. НАТО започва да изтегля войските си от Полша, поради страх от нападение на украйнската армия, целяща да завземе континентална европа, азия и китай!

59

Анонимен

преди 1 година

До: 61 (и какво) На война като на война. Френска народна поговорка. Ти какво си мислеше?

58

и какво

преди 1 година

месец за месец ли ще го караме? Нещо като "живей за мига"?

57

Ми щото война...

преди 1 година

До: номер 54 *** в Русия да видиш как е и ще разбереш!

56

ФЕНКА

преди 1 година

То май преполови, юни сега ще литне, ами за другите месеци - какво ще правим? Ще живеем ден за ден, ли? Колко сте некъдърни! Бедната ни Родина! Кой ще ни спаси от тези величия?

55

Алооо

преди 1 година

Ама от юли се гответе ахаха... Бавна и сигурна смърт за бизнеса.

54

ххаха

преди 1 година

но след тези два месеца, има голяма възможност балгарският бизнес да започне да изчезва....ей голям лъжьо е този и сам не си вярва...